Hai sa dam un cos!, cine joaca baschet?
![]() ![]() ![]() |
Hai sa dam un cos!, cine joaca baschet?
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai zilnic joc si eu coane ..asta cand imi permite vremea si daca n-am alte planuri. 18:30 - 21:00 e basketball time
![]() Cum era acum 8 ani? In ziua de azi e usor sa o dai de sus la vreo 2-3 dintre inele ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La alea doua panouri din careu jucai degeaba, ca erau mult prea sus. Eu preferam sa joc ori la primul teren dinspre capatul troleelor, ori la ultimul. Se juca la terenurile dinspre scoala, ca pe alea dinspre gard se juca fotbal.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au schimbat de atunci
![]() ![]() Iar pt 1 la 1 , 2 la 2 si 3 la 3 , cele mai bune sunt penultimile dinspre capat! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
din pacate tocmai mi-am luxat un deget asa ca 2 sapt stau in gips
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AND |
![]()
|
Ouch! Cum s-a intamplat?
Mie chiar la baschet mi s-a intamplat sa-mi luxez ambele maini in interval de un an! De ambele dati.. n-am reusit sa prind bine inelul si am cazut ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
tatabobu |
![]()
|
Niciodata
![]() @George: vino si cu degetul rupt, stai cu fumatorii ![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
AND |
![]()
|
Da le mai au
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma a ramas azi ? La ce ora? Poate reusesc sa ajung
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
AND |
![]()
|
Sa-mi povestiti cum a fost! Sper ca ne mai strangem si sapt viitoare , sa vin si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
tatabobu |
![]()
|
Ufff....nici eu nu ajung!
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Valentine =1
George = luxat AND = bolnav Ant = lipsa din motiv de meserias, soacra si rude ![]() PS - Valentine eu zic sa reprogramam ca azi ploua (macar sa nu zica lumea ca suntem neseriosi) |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pai spuneti daca veniti sau nu.
Din pacate, nu mi-am luat echipamentul la mine, si trebuie sa trec pe-acasa. In alta ordine de idei, vine cineva dinspre Iancului-Universitate sa ne intalnim pe drum? LATER: Atunci sa o lasam pe saptamana viitoare, daca nu se-nghesuie lumea... Valentine? This post has been edited by cristianco2002: 11 Aug 2005, 15:15 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AND |
![]()
|
Eu zis s-o lasam pe sapt viitoare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
Valentine , sa-mi povestesti cine si ce-ati jucat azi. Ah , si cu cine ati mai jucat (daca mai erau oameni p'acolo ..ca-i cunosc pe toti
![]() PS : Ne strangem mai multi pt luni sau marti seara? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
Era super gol. Am jucat 2 jocuri de 2-2 cu unii pe care nu i-am mai vazut vreodata si care erau si eu pentru prima oara acolo (2 dintre ei cel putin).
Locul este naspa pentru baschet (eventual doar ca sa faci dunking practice). |
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
Pai intr-o joi ..cine vine la baschet joia ! D'aia am zis in weekend cand ne strangem cu gramada si sa vezi atunci meciuri de baschet
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
AND |
![]()
|
La 191 ne strangem cei mai buni din dr taberei, dar asta in weekend. Mai vin cateodata si juniori de la rapid sau seniori din div B , si ii rupem everytime
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 06:44 |