EURO 2012, Polonia - Ucraina
![]() ![]() ![]() |
EURO 2012, Polonia - Ucraina
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(tony-s @ 1 Jul 2012, 23:33) Sunt curios cine va fi ales jucatorului turneului - probabil va fi Iniesta desi mie mi-au placut la fel de mult si Fabregas sau Casillias... Fabregas ? Cred ca glumesti... Io ma bucur ca Del Bosque le-a mai dat o *ue celor de la Real, dupa ce l-au zburat aiurea, in 2003. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
enervant e ca spaniolii n-au prea avut chef de fotbal tot turneul, s-au trezit doar in finala. Sau au facut blat cu portughejii sa-i bata doar la 11m.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io, din ce-am vazut, in meciul ala le-au tremurat serios izmenele.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Spaniolii au jucat bine si cu franta in sferturi desi au castigat doar spre finalul meciului, un alt meci bun a fost cu irlanda - care ok a fost probabil cea mai slaba echipa de la acest turneu insa irlandezii au pus destule probleme italiei.
Ca perioade de joc spaniolii au avut momente foarte bune si cu portughezii mai ales in prelungiri. This post has been edited by tony-s: 2 Jul 2012, 10:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
A intrat si Torres ala sa se bage in seama, sa dea si el gol.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Teoretic e f. simplu: ce joaca Spania e joc de echipa, merge uns. Restul se bazeaza pe 2-3 jucatori "rasariti". De-aia echipa Spaniei leaga mai multe rezultate.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 2 Jul 2012, 11:36) Cred că ne-am uitat la meciuri diferite. This post has been edited by DragosP: 2 Jul 2012, 11:00 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Statisticile alea arata ca Spania a zdrobit Portocalia sau cum?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred ca înca viseaza CR7 ratarea aia monumentala din min.90
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Singurul meci cu adevarat greu al Spaniei a fost in semifinale cu Portugalia, e drept ca au facut 1-1 si in grupe cu Italia insa acolo n-au fortat pt. ca oricum le convenea rezultatul. Meci strans a fost si cu croatia - insa acolo le ajungea si un egal iar cu franta doar rezultatul a fost strans.
Oricum nu cred ca a fost vreo campioana europeana sau mondiala care sa fi fluierat in toate meciurile din turneul final ...chiar Spania care a dominat autoritar ultimii 4-5 ani fotbalul mondial in 2010 la CM a inceput cu o infrangere si in finala au batut Olanda dupa prelungiri, iar in 2008 s-au calificat in semifinale dupa un meci cu prelungiri si 11m. La ce tineri jucatori are Spania tare cred ca va domina in continuare la fel de autoritar macar inca 4-5 ani fotbalul mondial. This post has been edited by tony-s: 2 Jul 2012, 11:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 2 Jul 2012, 12:05) Tu ți-ai propus să enervezi pe cineva? Ai spus că au tremurat nădragii pe spanioli în meciul cu portocalia. Ți-am arătat că, statistic cel puțin, au fost peste portocalezi peste tot. Mă rog, nu și la șuturile la poartă, dar peste la cele pe poartă. Unde am spus eu că a zdrobit spania pe portocalia? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Majoritatea suturilor alora au fost in prelungiri, in timpul regulamentar puteai linistit sa bagi un somn.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Într-adevăr. Cele două șuturi pe poartă din primele 90 de minute ale portocalezilor erau să facă diferența! Spaniolilor le-au tremurat nădragii pe ei!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Nu trebuie neaparat sa tragi pe poarta ca sa fii mai periculos ca ceilalti, dar eu am spus ca puteai sa tragi un somn din cauza ambelor echipe, nu doar din cauza Spaniei.
Mie sincer in afara de finala nu mi-a placut Spania. De aia am si zis ca tin cu Italia, mi s-a parut ca a jucat altceva decat ne obisnuise. In finala in schimb jos palaria, a jucat Spania care imi placea si mie. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Cine s-a uitat la finala Campionatului European a văzut că terenul avea 100 de metri, nava mea avea 306 metri. Aceste nave nu li se dau niciunui doctor sau vreun dottore. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
De acord cu voi Ady, Dan: spaniolilor le-au tremurat nădragii.
Inclusiv aseară. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grecule ai gresit topicul....
ps cine e marinelul? This post has been edited by b76bgaarh: 2 Jul 2012, 12:20 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, mulțumesc, așa e. Meci în care, după cum mai zicea cineva, s-au trezit cu maroneală la cur. De frică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Siur!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 2 Jul 2012, 13:10) Da, mulțumesc, așa e. Meci în care, după cum mai zicea cineva, s-au trezit cu maroneală la cur. De frică. La 11 metri portocaliul a dat bara plina, in timp ce spaniolul a dat bara gol. Daca era invers, spania era pa. Hai ca o frecam degeaba. Spaniolii de fapt erau relaxati, jucau un meci fara miza. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Vezi că se poate © ady.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am editat....
nu raspunzi la ps? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:48 |