Schimbare distributie Logan 1.6 8v din 2004, Ce kit de distributie sa pun ?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare distributie Logan 1.6 8v din 2004, Ce kit de distributie sa pun ?
imihaistoian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1 6
2004
- OT-05-STO
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Flennor e o firma de helănci? Sau e sora lui Lenor?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Cunosc multe cazuri care au montat distributii FLENNOR , sunt nemtesti si nu au fost probleme cu ele , sunt mai ieftine decat Gates si calitativ nu vad diferente intre ele , poti monta linistit o astfel de distributie .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
foarte ciudat ca eu pe cine am auzit ca si-a cumparat kit Flennor a reusit in final sa foloseasca doar cureaua, rola efectiv intepeneste dupa ce-i strangi piulita , si daca nu strangi bine piulita cum sa intinzi cureaua? Sfatul meu: Renunta!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar cel din link-ul dat de george este ok?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu as merge pe gates
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
imihaistoian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 May 12 ![]() |
Voi personal ce ditributie aveti si cum se comporta ? ... Pe langa kit si pompa de apa mai trebuie cumparat ceva sau mai pun decat manopera ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1 6
2004
- OT-05-STO
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
o distributie se comporta asa: merge sau nu merge.
Daca merge, merge, daca nu merge e nasol, problema poate fi scumpa. S-au mentionat pe acest topic 2 optiuni, considerate ok: skf si gates. De asemenea exista si cele numite "de origine". Dupa cum observ, topicul capata proportii pentru ca nelamuririle sunt multe. Drept urmare recomand topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=136904&hl= aici se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:17 |