Desene DACIA, cine poate sa faca???
![]() ![]() ![]() |
Desene DACIA, cine poate sa faca???
Hormonelul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) f.jpg ( Size: 109.96k ) Number of downloads: 1364 g.jpg ( Size: 81.5k ) Number of downloads: 1455 h.jpg ( Size: 111.37k ) Number of downloads: 1314 i.jpg ( Size: 79.81k ) Number of downloads: 1240 j.jpg ( Size: 84.24k ) Number of downloads: 1265 k.jpg ( Size: 115.6k ) Number of downloads: 381 l.jpg ( Size: 101.49k ) Number of downloads: 395 m.jpg ( Size: 114.31k ) Number of downloads: 488 n.jpg ( Size: 103.77k ) Number of downloads: 555 o.jpg ( Size: 51.54k ) Number of downloads: 495 p.jpg ( Size: 54.16k ) Number of downloads: 418 q.jpg ( Size: 82.94k ) Number of downloads: 380 r.jpg ( Size: 45.85k ) Number of downloads: 434 s.jpg ( Size: 47.37k ) Number of downloads: 514 |
||
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|||
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Au frate, mai ai de lucrat la structura site-ului...
Pana atunci, pun o poza cu mini Dacia. Asta e numai un prototip ![]() Attached thumbnail(s) docu0003.jpg ( Size: 305.42k ) Number of downloads: 682 |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
2001 Want me to press Accelerate?
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
He's BACK! He's BAD! And He Feels GOOD.
In curand si dacia 1100 Attached thumbnail(s) 4.jpg ( Size: 164.02k ) Number of downloads: 528 |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
Yva |
![]()
|
Si uite ca e gata si dacia 1100. E fioroasa nu?
![]() Si dupa cum se vede la categoria photoshop sunt prastie, am dovedit-o cu lastunu. Asa ca de acum in colo pun mai mult schite. Pentru Skija Adaugare referitor crearii unui site. Structura: - Schite - Photoshop ( sau alt nume. Ati prins ideea despre ce e vb aici. ) - Concurs ( aici ar trebui sa participe doar 5 "desene" sau mai multe, dar nu prea multe. Si la fiecare inceput de saptamana sa adaugam la rubrica urmatoare desenul si un comentariu din partea concurentului. ) - Rezultat concurs - Despre ( cu urmatoarele "submeniuri" ) - Autorii - Talente ( userii care trimit mai multe desene, si asta sa fie reinnoit la fiecare 1 luna in functie de desene ) - Premiu ( daca e cazul. Ar fi tare sa facem o intelegere cu vre-o revista de design, si castigatorul sa aiba schita pusa intr-una din paginile revistei ) - Clasament ( o lista cu userii care trimit desene si cu date despre numarul desenelo si categoria in care se incadreaza ele ) Si acuma apare o problema. Din cate stiu eu, Home.ro ofera doar 10Mb ![]() Eu acuma incep alt site, in caz ca esti de'acord cu ideea a celor 2 site-uri. Daca nu esti de'acord, nu e nimic, sterg domeniul. This post has been edited by Yva: 16 Aug 2005, 09:04 Attached thumbnail(s) Lastun_Skitza.jpg ( Size: 234.72k ) Number of downloads: 399 Dacia1100_adobe.jpg ( Size: 594.77k ) Number of downloads: 382 |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
skija... se zice "de pe net", nu "dupa net"... si gagica e misto
![]() bafte |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
right.. ai dreptate.. sunt un prost...
![]() da, o sa mentionez dar le fac si eu printre picaturi... (sunt la munca si mai intru si eu cand apuc...) mai sunt multe de bagat si corectat (tot siteul e facut in 30 min...). Dat fiind faptul ca nu prea am timp... Asta e cu graba.... ![]() 10X Lolek ptr. corectare... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Yva |
![]()
|
Si eu sunt la fel de limitat ca nu m-a pasionat niciodata sa fac un site. Tu fa-ti numa treaba cu pozele ca io ma acup de partea cu datele (text) despre cei care iti trimit pozele tie (asta in caz ca vor sa fie stiuti) si despre concurs. Eu acuma lucrez la site.
|
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ochei. hai ca vedem ce facem si ce o sa iasa...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
Yva |
![]()
|
Skija, la tine cum merge cu progresu site-ului??? Eu m-am plictiset deja. De fapt fara date nu pot face nimic deocamdata. Am pus poza aia la promo cu link la site-ul tau. Vad ca pana acuma suntem numa noi cu caricaturile ( ma refer la fatul ca noi le desenam ).
|
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
Yva |
![]()
|
Mi frica sa nu patim ca la " Tuning machete" unde sunte 3-4 persoane care modifica masinute...
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Am si eu neste poze cu logane tunate de mine p calc. Le pun ca am vazut pe site ca si pus si poze modificate in PhotoShop?
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
- B89WYNB189WYNB88SFD
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6 Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa ma apuc si eu de desene
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
Yva |
![]()
|
Posteaza-le mai bine aici ca doar nu transformam topicul din "caricaturi Dacia" in "trimite-mi si mie 2 poze". Si in plus de asta, poate unii nu stiu inca de site-uri.
In legatura cu concursul. Trebuie sa gasim o revista care sa ne poate publica desenul castigator. daca nu o revita, atunci mai multe din mai multe orase ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
skija |
![]()
|
YVA, stai tata, nu te grabi... stai sa vedem ce materiale avem, sa facem un sistem de votare, sa facem cunoscute siteurile.... nu trebuie sa ne grabim...
Eu mai am o idee... sa fac si versiunea in limba Engleza ptr posesorii (si pasionatii) de R12/Dacia de afara (sud americani, arabi si alte natii)... dar sa vedem ce iese... ma mai gandesc... (pana bag net acasa mai am vreo 2-3 sapt. Dupa aceea va fi mai usor) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
baieti, eu im mai pierd vremea ca developer PHP/mysql in timpul liber. as putea sa pun osul la treaba din cand in cand si sa ajut la crearea unui "motor" in spatele site-ului. ma gandeam la urmatoarele treburi:
- un sistem automatizat de trimis poze. adica in loc sa vi le trimita pe mail si voi sa le puneti manual pe site, am putea face un sistem de upload in care omul trimite pozele la categoria la care vrea sa le introduca. desigur administratorii site-ului pot oricand sa le rada pe cele nepotrivite. sau si mai bine, pozele trimise nu sunt afisate pe site pana nu primesc validarea unui admin. - imaginile sa fie afisate stil "galerie", adica doar thumbnails pe pagina unde sunt mai multe si omul sa dea click pe poza si sa o vada full-size. altfel, dupa ce se aduna multe la o categorie, o sa se incarce greu pagina. - un sistem de rating la poze, prin care vizitatorii pot da note creatiilor publicate de concurenti. eventual si un sistem de comentarii la fiecare poza. adminii avand iarasi control absolut asupra textelor scrise (posibilitate de banare a IP-urilor celor care injura/fac reclama/trimit poze cu porcarii, etc) - un guestbook sau o "condica de sugestii si reclamatii" (publica sau privata). - daca site-ul prinde la public, un sistem de banner advertising de unde poate scoatem si un banut pentru un domeniu .ro desigur, asta ar implica mutarea site-ului pe un server care ofera suport PHP si MySQL. Eu as merge pe ca un baiat cu obraz ce sunt am editat eu singur pe unde a omis moderatorul (250Mb spatiu) sau idem (350Mb spatiu) This post has been edited by bertro: 17 Aug 2005, 19:07 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
skija |
![]()
|
berto... ce sa zic... DA!!!
sunt cu totul de acord... daca ai chef, baga! eu te sustin cu tot ce pot... nu e nici o problema... Cat despre "banii ptr .ro" nu sunt atat de multi.. Eu pana nu am net acasa, nu ma pot implica prea tare... oricum mai vb... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
okay, in cazul asta o sa fac un mic "proof of concept" ca sa vedeti cam despre ce e vb si ne auzim in cateva zile.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
skija |
![]()
|
ochei...
daca vrei poze, da un mail sa-ti trimit (cele puse pe ... sunt micsorate).. O sa-ti trimit pozele mari... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
bertro |
![]()
|
acelasi ca userul meu de pe forum, la gmail.com
|
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Yva |
![]()
|
Hm... Interesant, si sunt si eu de acord. Dar daca raman adresele de la .. respectiv ..., avem doar 10 mb
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nice work.
Design-ul la site-uri mai are nevoie de imbunatatiri, dar ideea si inceputul sunt bune. Bertro o idee ar fi sa faci un sistem de afisare gen "rate_my_foto" in care sa fie afisata permanent o imagine, vizitatorul sa o voteze si sa ii fie aratat alta. Sistemul despre care vorbesc poate fi vazut la: P.S. Daca aveti nevoie de ajutor pe partea de design a site-ului va pot da si eu o mana de ajutor. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
skija |
![]()
|
da BJ.. ar fi interesant ceva de genul asta...
Ideea e sa nu ramana totul la stadiul de proiect... mai asteptam idei bune si DESENE.... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
Yva |
![]()
|
Atunci eu cred ca o las balta cu ... Chiar sunt curios cum va iesi site-ul
![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai partial dreptate. Varianta cu rating-ul cred ca va functiona in momentul in care vor exista foarte multe caricaturi (peste 2-300). Pana atunci ce ziceti de o implementare simple de Coppermine. Coppermine este o aplicatie de photo gallery. Utilizatorii isi pot crea cont, albume (pe specific: caricatura, photoshop, logan, 1310, etc) si isi pot uploada poze. Coppermine se foloseste de obicei ca o anexa a unui forum, dar cred ca in cazul ideii de fata un forum va fi anexa galeriei de imagini.
In plus instalarea si utilizarea sunt simple si la obiect. Exista de asemenea si diverse skin-uri pentru a o personaliza. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
skija |
![]()
|
nu va mai agitati ma asa... nu o sa avem noi acel succes care ne va pune probleme la voting... or sa fie max. 100 de desene din toate categoriile... Lumea nu se inghesuie sa trimita desene/schite... nu shtiu de ce...
Hai sa incepem, sa facem ceva si vom vedea... o sa schimbam din mers... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
bertro |
![]()
|
YVA, iti raspund intr-un sigur reply la cele 2 probleme puse:
1. folosind PHP oricum nu putem sa-l lasam pe home.ro, intrucat serverul lor nu ofera suport php. deja am deschis un cont la ... astia ofera si php/mysql si 350 de mega de spatiu. site-ul in sine ar ocupa cateva zeci sau sute de kilo, dar pozele sunt cele care au nevoie de spatiu cat mai mult. 2. faza cu rating-ul am spus-o doar aditional, ca sa aflam parerile userilor. departajarea oficiala se va face cum s-a stabilit de la inceput. tocmai din cauza ca se pot face manareli. la faza cu proxy sunt niste alternative, dar anti-pacaleala 100% nu exista la nici un site ![]() sper in 2-3 zile sa uploadez cel putin un "cadru" a ceea ce va fi |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Yva |
![]()
|
Pariu ca DaciaDesign nu va fi un site usor de neglijat???? Inca nu am inceput cu reclama, deci practic nu existam. Dar dupa ce vom face reclama sunt sigur ca ni se vor alatura o gramada de talentati. Eu de-aia ma agitam atata ca sa putem face reclama deja. Dupa cum am mai zis, si repet, nu putem face reclama asa " intrati pe www.xyz.com da' site-ul nu e gata inka... "
![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
- TM86PSY
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Uitati2:
This post has been edited by andrey2003: 17 Aug 2005, 12:15 Attached thumbnail(s) 1310_and.jpg ( Size: 423.92k ) Number of downloads: 541 DACIANOVA_and.jpg ( Size: 388.07k ) Number of downloads: 456 Logan11color1.jpg ( Size: 351.54k ) Number of downloads: 470 Logan_and_wall.jpg ( Size: 381.46k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
- B89WYNB189WYNB88SFD
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6 Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
skija |
![]()
|
Sunt alaturi de voi 100%
![]() ![]() imi las ideile in mainile voastre... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by skija: 17 Aug 2005, 12:10 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:30 |