Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Profilul cumparatorului / posesorului de LGN, Cine-si cumpara Logan si de ce?
Eagles |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|||
marius_lepra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 May 05 From: Constanta ![]() |
24 ani neimpliniti(ii fac in sept),agent M.A.I. si student anul 4,necasatorit.Venituri peste medii.Am ambition de o luna.Manele ascult ocazional la petreceri!
![]() This post has been edited by marius_lepra: 10 Aug 2005, 11:42 |
--------------------
Dacia Renault
Logan ambition
2005 iulie , ambition
- CT-81-MTD [COLOR=blue]Niciodata sa nu spui "niciodata"![/COLOR]
|
|
Enzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 July 05 From: Brasov ![]() |
O mica observatie : topicul nu poate se ofere informatii despre profilul cumparatorului de Logan .... ci al cumparatorului de Logan cu acces la internet... e alta mancare de peste.
27, casatorit, programator, venituri sificiente. P.S: Am reusit sa rezolv la dealer (contra unei mici atentii, evident) de un filtru antimanele pe boxe (casul reda in continuare da' in boxe se-aude U2). cool... This post has been edited by Enzy: 10 Aug 2005, 12:44 |
--------------------
Logan
Preference 1.4MPI
- BV-nn-XXX Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
40, casatorit, 2 copii, tehnician, venit peste media (din RO), Ambiance, credit la BCR.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Danco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 9 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma inscriu in medie: 35, inginer, casatorit, 1 copil, venit ok, actionar intr-o firma mica, masina luata in leasing, acces la internet evident.
Am ales Logan pentru ca la 1,92m si 110 Kg nu prea ma incape alta la banii astia si ambition pentru ABS. Sper la una mai buna in cativa ani. Traiasca virusii de manele! ![]() This post has been edited by Danco: 10 Aug 2005, 14:55 |
--------------------
---------------
Logan Ambition
- --------------- Vorbind ai pierdut privilegiul de a parea intelept!
|
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum eu:
34, inginer, casat, 1 copil, venit peste ..... ![]() l ![]() |
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
24 de ani, programator, necasatorit, venituri sub media UE, peste media din Romania.
Fara manele si telenovele. Imi place muzica anilor 80-90 si nu numai. Am fost DJ intr-un post de radio. Masina: Nu am avut si nu am nici in prezent o masina proprie. Am condus Dacia parintilor 5 ani si ceva. Acum conduc o Dacia Logan Laureate 1.4 gri perla, achizitionata de firma mamei (leasing). Asta pana in 2008, cand se va termina leasingul si mama va decide soarta masinii. This post has been edited by Illusi0n: 10 Aug 2005, 17:03 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am Solenza dar cred ca la anu o sa iau si un ZKR pentru mine ca sa-i las solnita sotiei...Am si eu voie?
![]() 30 ani dar ma simt ca la 15-16 ... (d.p.d.v. fizic .... pentru ca sunt in crestere ... de kilograme .....) Casatorit fara copii (inca) dar VREAU BEBE !!!! sa fie clar !!! Venituri: mereu sunt mult mai mici decat le vreau eu dar ne descurcam sa zicem ca se incadreaza in media europeana ...... stati asa nu va ganditi ca si raman cu ele pentru ca astea sunt veniturile .....Brute .... daca scadem cheltuielile ramanem cu venituri mici mici de tot ... una peste alta sa zicem ca avem venituri nete "peste medie" Manele: ascult doar atunci cand sunt sprituit si conduce sotia .... nu de alta dar altfel nu am curaj .... nu ca nu am curaj sa ascult manele ... Altfel nu am curaj sa stau in dreapta cand conduce sotia ........ ![]() Telenovele: Sunt fan telenovele ..... atunci cand stau de vorba cu mamaie (bunica) pentru ca ei ii plac la nebunie.... in rest, cred ca am ajuns sa-mi doresc sa am timp sa urmaresc telenovele... asta cred ca ar fi o foarte buna sedinta de "spalare de creier" sedinta de care uneori cred ca avem nevoie cu totii ... mai ales daca suntem foarte stresati .... Cu alte cuvinte imi doresc sa ma retrag si sa am timp sa fac lucruri stupide cum ar fi: sa inalt un zmeu, sa joc rummy, si da .... sa urmaresc telenovele .... Dar daca as face asta nu as mai putea cumpara ZKR la anu, asa ca nu am incotro trebe sa produc ..... ![]() ![]() Deci copii nu inca, telenovele nu inca, manele doar daca sunt baut suficient, venituri nu inca suficiente, La naiba nimic nu e de ajuns ..... Las ca ma fac IO mare .... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
iulian radu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 17 April 05 ![]() |
30,cadru M.A.i.(cu facultate),casatorit,am un copil,venituri impreuna cu sotia de aproape 600 euro per luna.
M-am chinuit aproape cinci ani sa strang cei 8000 de euro,cu ajutoare de la parinti,nasi de prin strainatate,etc(ca tot romanul),visand la o masina straina,dar a aparut loganul si mi-am zis ca merita,din punctul meu de vedere(om cu venit mediu). Mai am o jucarie acasa,batranica(Zambilica),dacie 1410 din 1991,care mi-a papat salariul mai ceva decat fetele male!!! ![]() Cam atat! |
--------------------
dacia logan
laureate 1,6 mpi
2005
- SM 05 CDD
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Aug 2005, 15:08) Uite ca ma inghesui eu ![]() 24 ani, necasatorita, studenta anul 5 la Educatie Fizica si Management in Sport, venit mediu. Inainte am avut o Solenza Scala si am ascultat si manele in ea. Hehe. Acum am un Logan Laureate de 1,4 Mpi, rosu passion. Inca n-am ascultat manele in el, dar nici nu-i exclus pe viitor. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
32, necasatorit, Navy, venit decent, Laureate 1,6 Artika in septembrie, plata cash, fara rate, urasc cu ferocitate zgomotele intitulate manele.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
ucatalin |
![]()
|
ucatalin Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 04 From: Piatra Neamt ![]() |
35 ani, inginer,casatorit, un copil, venituri peste medie. Am mai avut Dacia berlina 95 si Nova 97, noi. Sunt foarte multumit de Ambition-ul meu.Fara manele si telenovele.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureat 1,5Dci 110 4x4
- NT xx XXX
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
29 ani, casatorit, economist, venituri peste medie.
Am avut o berlina din '96 care acum e la parinti. Ascult cam orice gen de muzica (mai putin manele, lautareasca, populara). Uitasem sa zic de ce: dimensiuni, pret/calitate presupusa (pina acum nu cred ca am gresit) This post has been edited by dras: 11 Aug 2005, 13:48 |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
potba |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 August 05 ![]() |
24 ani, casatorit (de 3 luni), economist, venituri peste medie (din mai multe activitati).
dacia 1310, an fabricatie '81---- "Galbioara" lu' tata ![]() dupa 21.09.2005 tre' sa-mi vina Laureat 1,4 si sper sa o tin cat tata ![]() |
--------------------
logan
laureat 1.4
- rosii
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
35 ani, casatorit, o fetita de 6 luni.
logan 1,4 laureate luat cu banii jos in martie 2005. inainte am avut o nova gti luata in aprilie 2000, tot cu banii jos. programator, venituri cit sa-mi permita sa-mi iau masina cu banii jos fara multe sacrificii. nu ascult manele. nu ma uit la telenovele si am reusit sa-mi "educ" si parintii sa nu se mai uite nici ei ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
Rommel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 August 05 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6
- B-xx-xxx
|
|
Rommel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 August 05 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6
- B-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Abtineti-va de la comentarii off topic!!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aproape 27 de ani, inginer, necasatorit, venituri cam la media din RO. Mi-am luat cu banii jos un Logan 1.4 Ambiance verde-cameleon de 2 luni si jumatate.
Cateodata ascult si manele. Mi-am luat masina pur si simplu ca sa am un mijloc comod de transport - nu ma astept la nimic spectaculos de la ea dupa ce am condus (si conduc) Opel Vectra,Astra(modele 2005), Skoda Octavia - Pro Tour This post has been edited by tony-s: 11 Aug 2005, 15:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Am studii medii, 40 ani, casatorit, fara copii, mai intai motocicleta IJ Jupiter 4 (o mai am si acum), dupa care Oltcit, acum Logan cumparat cu credit de la BRD. Venit: 850 RON. De ce Logan? Singura posbilitate pentru cumpararea unei masini noi.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Am 31 de ani, casatorit, o fetita de 3 ani.
Sef Centru Calcul. Venituri peste medie. Logan Laureate 1.4 Rosu Passion. Fara manele si telenovele. Ascult muzica clasica, blues. Inainte am avut o Dacia 1310 TLX din 1988. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
Cristi V. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 August 05 ![]() |
28 de ani ,tehnician, casatorit, 1 copil de 5 ani,venituri acceptabile , prima masina (deabia astept) ,urasc manelele
![]() |
--------------------
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|
AMDO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
38 ani, casatorit, 1 copil, studii superioare, unic asociat la o firma mica (1 angajat), venituri bunicele pentru o tara saraca, la manele mi se intoarce ficatul pe dos.
|
--------------------
Dacia, Renault, VW
Laureat , Scenic, Cross Touran
2004, 2005, 2008
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu 34 fac luni,casatorit,fara puradei (imi ajung masina si calculatorul
![]() ![]() This post has been edited by tedy: 11 Aug 2005, 22:06 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am o DSN , am luat loganul ca asa am vrut eu , fiind in atentia mea inca din 2000 cand era x90 si ascult manele full . Am fost taximetrist pana au bagat legea cu masinile in galben si nu am vrut sa stric culoarea verde jad a DSN-ului. Numai bine
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Hmm... Sa mai rupem media de varsta. Se pare ca sunt juniorul forumului
![]() Am 19 ani si din 27 iulie sunt student la Electronica si Telecomunicatii (bine ca in sfarsit am scapat de bac, admitere & shit). Masina cumparata de parinti in rate. Am avut Oltcit inainte. Venit? Am intrat cu bursa (sa vedem cat o tine) cam 200 RON dar asta din octombrie. Nu imi plac manelele si nici "centaurii". This post has been edited by Ghost: 13 Aug 2005, 20:47 |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
35ani, casatorit.2 copii,facultate,venituri OK.
Logan Laureate 1,4 gri perla din martie 2005.Nu vreau ABS , nici Ambition. Inainte Dacia 1310 din 1991 , da' am busit-o in aprilie si am luat Loganu la plimbare (mai mare jalea prin Oradea vara asta ca nu cred ca am mai ramas vreo ulita intreaga). Orice muzica , manele mai rar, poate la radio. |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Am postul pregătit în puțina mea minte de când am citit "Dacă ar fi să vă luati mașină ați alege Logan, Pt. cei care n-au...UPS!" .
Am 40 de ani. Deja vă enervez, nu? Ca să devin zăcarist m-au testat întâi și pentru ca aveam ușoare urme de inteligență a trebuit să suport o lobotomie. Am terminat parcă o facultate dar pe vremea împușcatului, d'aia fără taxă pentru care trebuia să înveți, deci nu se pune. Am și ceva meserie electrică dar nu mai îmi amintesc de, pardon, dă care. Dă ceva ani lucrez cu culcalatoare, vezi ataș-ul. Mi-am luat zăcar pentru ca să transport zarzavat și porci atât în portbagaj cât și în rest. Aaaa, era să uit, și pentru ca să mă machiez în retrovizoare în mijlocul intersecției. Cu toate astea sunt de sex masculin și sunt dispus să-i dovedesc asta și lui Sandman Zăcarul face muuult mai mulți bani decât cere dilărul, deci m-am hotărât să îl iau în rate pe 7 ani, ca să plătesc 3000 euro în plus, pentru a repara această nedreptate. Am doua fete, 18 și 16 ani, care visează zi și noapte, ați ghicit, să devină zăcariste. Mănânc manele pe pâine la micul dejun pe care le ascult din zăcarul din parcare, eu stând în casă cu geamurile închise (scuze, ceva mai scârbos nu mi-am putut imagina). Telenovelele eu le-am inventat. Când voi fi mare vreau să devin, nu trebuie să vă îndoiți, ați ghicit din nou, taximetrist scârbos sau polițai care ia șpagă, țărănoi, luzer etc, ... mai colecționați și voi de pe unele topicuri, de la coforumiști mai dăștepți ca un biet zăcarist. Hai, pa! Manele_Creator1.jpg ( Size: 99.11k ) Number of downloads: 3656 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
gabbar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 December 04 ![]() |
Inginer,casatorit, o fata la facultate, cu venituri putin peste medie(RO), 48 ani, Logan Preference verde cameleon din dec.2004, cumparat prin BRD, cu avansul primit din vanzarea Break-ului.
Inainte de Logan: Trabant 601(SH), Lada 1500(SH), Dacia break(noua din1999) Multumit de masina. |
--------------------
Logan
Preference 1,6
- SM-05-FFF
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Casatorit, 33 ani, economist, fost posesor de Oltcit, apoi de Dacia 1310 din 1987 actualmente posesor de Logan (de care sunt f multumit dupa cei 7500 km parcursi)
|
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic NU SE FAC COMENTARII.
Continutul posturilor trebuie sa fie strict conform cu titlul topicului. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:54 |