Renault Laguna 2 Grandtours 1,9dci 120cp, 2004 PRIVILEGE
![]() ![]() |
Renault Laguna 2 Grandtours 1,9dci 120cp, 2004 PRIVILEGE
mihaiszabo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 February 12 ![]() |
|
--------------------
vw
golf
2001
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(mihaiszabo @ 14 Jun 2012, 10:48) te-am sunat la tel..dar nu prea raspunzi Ne cunoastem? Ca sincer eu nu-mi aduc aminte......de numele tau. Depinde si la ce nr.de telefon suni.....ca eu nu ti-am dat nr.de telefon. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mihaiszabo |
![]()
|
am avut si ,,satiscfactii,,din a treia,dar intra tot in marele cumparat-vandut!
de ex Laguna mea,27.000 euro noua ![]() acum arata inca ff bine..indiferent ce as repara la ea,nu o sa coste 23.000 euro,niciodata un ex de mica ,,bucurie,, |
--------------------
vw
golf
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.378 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mihaiszabo |
![]()
|
pasiunea pentru Renault nu va disparea niciodata....
|
--------------------
vw
golf
2001
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
si nici pasiunea pentru noi,aparent..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mihaiszabo |
![]()
|
importanta este masina!
la o privire pe site-urile de gen,aceasta Laguna,a mea este in top 3 LAGUNE 2 PH1 din tara -motorizare -dotari -stare tehnica -stare de conservare parere personala este pe locul 1 argon te rog sa ma contrazici! Attached thumbnail(s) 103_5908.JPG ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 497 |
--------------------
vw
golf
2001
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Inseamna ca nu ai vazut o Laguna II Phase 1 Initiale..
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu mai era liber numarul ala, EME?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ne dadeam seama prea usor ca-i romeodr daca avea EME la numar, asa a incercat sa ne incurce un pic
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
iulikk io in locul tau m-as antrena pentru niste kmp, iti dai seama cati postasi incap in asta pana la mangalia?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poate i-a trecut supararea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
[quote=mihaiszabo,13 Jun 2012, 16:34]
este jurnalul de bord al unei masini frumoase,dotata,in mintile ei o masina este o masina,astazi a mea,maine a altuia este o masina luata pentru a efectua cu ea o excursie in Franta si Spania! si cand o sa ai bucuria sa o dai , cat ai cere pe ea? ![]() |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
@IntensBurnE sa stii ca si eu ma gandeam la chestia asta.
Cat ai dat pe ea dom' Romica? Real daca se poate.. |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Raduchu @ 14 Jun 2012, 16:37) neah, Dedeman ![]() 14 Jun 2012, 17:27: Nea Romica, arunca un ochi aici, ca-i genul tau marfa. Nu trebuie sa-mi multumesti ![]() This post has been edited by Markos: 14 Jun 2012, 16:27 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu e portocaliu...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
Nu se mai poarta portocaliul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ducu Bertsi
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
mihaiszabo |
![]()
|
sunte-ti intr-o mare confuzie
IntensBurnE,vorba lui Ducu Bertzi daca ar fi intr-o zi sa o vand,as alege o tara mai calma.. ![]() masina asta diesel,are in primul rand km REALI..mare lucru,169.000 km sunt nimic conform istoric in sistemul Renault in noiembrie 2006 avea ,la 2 anisori ,88.000 km ![]() in Romania a fost servisata numai in service Renault-Dacia a stat intr-un garaj,cum multi nu au apartamente asta iarna de ex nu a circulat deloc defapt nu prea a circulat iarna abia asteapta sa mearga in Franta,de cand i-am spus acest lucru..toarce ca o pisica ![]() apropo,nemtalaii,ii spun acestui model..PISICA SALBATICA ![]() |
--------------------
vw
golf
2001
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 14 Jun 2012, 11:19) Nici la o masina noua nu poti avea o astfel de pretentie, la cati si-au pus curul in scaun pana sa ajunga la tine... ![]() QUOTE(mihaiszabo @ 14 Jun 2012, 11:32) de ex Laguna mea,27.000 euro noua ![]() acum arata inca ff bine..indiferent ce as repara la ea,nu o sa coste 23.000 euro,niciodata Dar ce e stricat la ea de trebuie reparat? ![]() QUOTE(mihaiszabo @ 14 Jun 2012, 22:15) masina asta diesel,are in primul rand km REALI..mare lucru,169.000 km sunt nimic Da, un fleac, abia a iesit din rodaj. a stat intr-un garaj,cum multi nu au apartamente apropo,nemtalaii,ii spun acestui model..PISICA SALBATICA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai e o pisica salbatia, mai mare, risul. Cred ac la ala se refereau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
QUOTE(mihaiszabo @ 14 Jun 2012, 22:15) iloldcat.jpg This post has been edited by hitman1234: 15 Jun 2012, 11:03 |
--------------------
bemfe
vewe
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu se vede poza
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Posteaza de pe un telefon IT&T. Nu poti avea pretentii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:09 |