Marire raza de vizibilitate oglinzi laterale
![]() ![]() ![]() |
Marire raza de vizibilitate oglinzi laterale
lukis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai exista oglizile ale mici care se lipesc pe laterale sa elimine unghiul mort;
Exista oglinzi retro "de interior" mai mari care cred ca sint eficace si teoretic exista circuit video cu camera pe spate dar cred ca e prea mult ![]() Apoi exista senzorii de parcare pusi pe bara spate. Daca nici asa nu vezi bine in spate n-ai ce face, trebuie sa te obisnuiesti. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Acele accessorii (oglinzi convexe) acopera ungiul mort.
Mie-mi plac, dar mi-a luat o zi-2 pana m-am obisnuit ca daca vad o masina in oglinda mica inseamna ca deja este foarte aproape de mine. Dar altfel sunt f. multumit. This post has been edited by pgpdesign: 26 Aug 2005, 15:20 |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
lukis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
Oglinzile de interior se monteaza usor ? Unde se gasesc ?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai prin raioanele cu accesorii auto din supermarket-uri;
Din ce s-a scris aici se pare ca sint bune dar oricum va trebui sa "simti" masina pina la urma. Asta-i LGN-ul ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 26 Aug 2005, 15:21) Pai prin raioanele cu accesorii auto din supermarket-uri; Din ce s-a scris aici se pare ca sint bune dar oricum va trebui sa "simti" masina pina la urma. Asta-i LGN-ul ! auzi costi, oglinzile alea mici pt unghiul mort (nu asta ma intereseaza) iti dau ceva vizibilitate pe roata spate dr?! ca trebuie sa o lipesc la cm de bordura, care e inalta, si nu-mi place sa aud (rar ce-i drept) cum freaca pneul pe beton ... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(anpop @ 26 Aug 2005, 18:31) auzi costi, oglinzile alea mici pt unghiul mort (nu asta ma intereseaza) iti dau ceva vizibilitate pe roata spate dr?! ca trebuie sa o lipesc la cm de bordura, care e inalta, si nu-mi place sa aud (rar ce-i drept) cum freaca pneul pe beton ... Nu prea, vezi mai mult ce e in lateralul masinii. Pe de alta parte, daca le montezi altfel decat au fost ele gandite( adica la 90 grd fata de cum le-ai monta normal) s-ar putea sa vezi ce te intereseaza. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andu @ 26 Aug 2005, 19:33) Nu prea, vezi mai mult ce e in lateralul masinii. Pe de alta parte, daca le montezi altfel decat au fost ele gandite( adica la 90 grd fata de cum le-ai monta normal) s-ar putea sa vezi ce te intereseaza. poate la 45 grd...la 90 mi-ar fi greu sa ma uit ![]() This post has been edited by anpop: 27 Aug 2005, 08:34 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt. Lukis: daca vei vrea sa montezi oglinda mare peste cea centrala, iti recomand sa cauti una fumurie (maro sau gri). Prinde f. bine noaptea contra luminilor mitocanilor care vin cu faza lunga din spate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 February 06 ![]() |
Cred ca solutia cea mai buna este montarea oglinzilor de la LGN 2 sau MCV, dar mai dureaza pina apar in tirg.
|
--------------------
-
-
- -
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 28 Aug 2005, 21:07) Pt. Lukis: daca vei vrea sa montezi oglinda mare peste cea centrala, iti recomand sa cauti una fumurie (maro sau gri). Prinde f. bine noaptea contra luminilor mitocanilor care vin cu faza lunga din spate. Am montat eu, dar pe multe portiuni de drum (drumuri romanesti) vibreaza un pic si imaginea pe care o vezi in oglinda e destul de tremurata. Oglinda centrala (aia originala) se comporta bine, daca pui una din asta aditionala peste ea tre' sa te obisnuiesti... La diesel cel putin e enervant 'tremuriciul' pentru ca apare destul de des. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:01 |