parasolar, intrebare banala
![]() ![]() ![]() |
parasolar, intrebare banala
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() QUOTE(klaus @ 10 Aug ![]() Daca tineti masina la soare, temperatura din habitaclu ceste spre 50 grade si peste. Sa zice in jur de 52-54 grade. in acel moment scaunele sunt ceva mai calde (cu vreo 5 grade), bordul cu vreo 10 grade mai mult (cca 65 grade), volanul si schimbatorul ajung pe la 60 (depinde de materialul schimbatorului, ca poate diferi totusi). Pentru a evita aceste temperaturi si a le face mai umane is parasolarele alea, nu pentru ca se crapa vreun bord. Eu personal nu prea am mai vazut pe masini de dupa 90 borduri crapate. Dar mochete decolorate pe spate da. Eu am schimbat la SN toate plasticele de la bord inclusiv consola centrala pentru ca erau crapate in zeci de bucatele. Masina e din 2002 si vara 90% din timp a avut parasolar. La schimbarea plasticelor de bord cel mai greu a fost cu grilele de aerisire de la baza parbrizului ( TOT bordul dat jos) si a durat cam 4 ore sa il puna totul la loc ( nu mai spun ca au vrut sa imi dea jos si parbrizul pentru asta). Unde ? Dacoserv -2004. Asa ca tu poate vorbeai de MASINI si nu am fost eu atent. :-) |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 10 Aug 2005, 14:08) Daca nu te brigebi de ce te bagi?! ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu am cedeu agatat de oglinda, dar nu am nici-o pisica. Dar am un catel care da din cap pe policioara.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.691 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(JonnyB @ 10 Aug 2005, 14:06) As dori sa aflu cateva pareri despre necesitatea parasolarului pt Logan. La "batrana doamna" daca nu puneai parasolarul crapa bordul. Oare bordul Loganului e facut dintr-un material suficient de bun pentru a nu se impune instalarea parasolarului? M-am linistit cand am citit mesajul tau. Credeam ca o sa intrebi daca poti pleca cu masina cu el montat. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Tu crezi ca mai am bani de crocantele dupa ce mi-am luat ZKR?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
anpop |
![]()
|
de la ZKR s-ar putea sa se constipe....
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Inalte culmi...
E punctul meu de vedere, nu sariti |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:53 |