DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mouse țicnit

Asi
post 15 Aug 2005, 18:40
Post #31

Camaro SS

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(florindu @ 15 Aug 2005, 18:07)
Eu am un mouse de notebook, Microsoft, de fro patru luni, care face la fel....Intai am observat ca in Word fuge cursorul in alta parte si eu, scriind mai departe, nu observ ca inserez litere prin alte parti...si-mi sare tandara!
Iar alteori o ia cursorul la vale/la deal dupa cum ii tuna, dar mereu in stanga.
O fi de stanga? Exista si varianta de dreapta? Tre sa-l intreb cu cine a votat!
Il folosesc fara pad, direct pe birou, care e destul de lucios...asta sa fie cauza?
*

Da .. ia un pad de panza si merge..

ce vorbeam eu mai sus e un fenomen ciudat.. mosul nici nu-l atingi si apare punctiform pe ecran in 30 de locuri pe secunda.. si da si clickuri random..
nu e virus.. pur si simplu diferenta de protocoale.. in cazul tau...

ori e mousul tau mai distrus.. ori biroul e prea lucios.. dar cel mai probabil amandoua in diferite proporti..
teoretic mousul tre sa mearga bine oricum ar fi biroul.. ca deh mie imi merge si pe sticla mousul meu.. dar asta tine si de calitate ca mai am un a4tech mai junghi care face figuri pe orice suprafata.. dar in special astea lucioase

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class - B 79 ASI/Bxxx 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 05:13
Forum Renault