sa nu faceti ca mine, prea multa benzina
![]() ![]() ![]() |
sa nu faceti ca mine, prea multa benzina
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Depinde cat de senzuale sunt buzele rezervorului.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 11 Aug 2005, 15:56) Cred ca din cauza vaporilor care se formeaza cand umple rezervorul [...] Apropo de vaporii de benzina + electricitatea statica, la benzinarie: watch this! static.avi (393 kb only) |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
iar o pui pe aia cu gagica dind foc la statie ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma ofer eu ca arbitru
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
milica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 March 05 ![]() |
64 de litri la meclosul meu (logan 1.6)
![]() |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bai voi aveti o problema cu rezervorul ala !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
nu te avantajaza, deja cari o tona de tabla, mai cari si benzina aiurea
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce-i mai funny e ca nici unul din "Toma necredinciosii" n-au luat in calcul ca nenea respectiv poate are mina strimba! Facem alt pariu: rezervorul meu are 65 de litri; mergem la benzinarie cind mai am cca. 5 litri, bag pompa-n gura de alimentare si pun pariu cu voi ca-mi va sari dupa primii 5 litri alimentati. Din momentul acela, eu pun pariu cu voi ca-mi intra cel putin inca 50 de litri de benzina! Va tine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Discutia era referitor la cata benzina intra in total, cand face click (sau sare) nu ne intereseaza. Eu nu pot crede ca intr-un rezervor de 50 l poti sa bagi 64-67 l, chiar daca umpli pana la buza.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Aug 2005, 10:15) Ce-i mai funny e ca nici unul din "Toma necredinciosii" n-au luat in calcul ca nenea respectiv poate are mina strimba! Facem alt pariu: rezervorul meu are 65 de litri; mergem la benzinarie cind mai am cca. 5 litri, bag pompa-n gura de alimentare si pun pariu cu voi ca-mi va sari dupa primii 5 litri alimentati. Din momentul acela, eu pun pariu cu voi ca-mi intra cel putin inca 50 de litri de benzina! Va tine? sare pt. ca se formeaza vapori de benzina... dar daca lui ii intra 65 de litri intr-un rezervor de 50 ![]() ...Sau ne minte ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sau spune adevarul! In loc sa acuzi omul ca minte, mai bine mergi cu el si verifici. Dar e mai usor sa jignesti o persoana!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Sony, daca fabrica zice ca Loganul are rezervor de 50 litri si tu de fapt zici ca-l ai de 60-65de litri, ori minte fabrica ori el.
Daca minte fabrica inseamna ca toate datele, date de ea sunt false si atunci...nici nu vrea sa ma gendesc la celalate cifre date de fabrica. Daca minte, nu ma intereseaza. Daca tu crezi ca ma intereseaza toate aberatiile spuse si aparate de altii, te cam inseli. De care parte esti? Acu sa te vad? Cine greseste Fabrica sau El? Eu stiu pe unul cu Cielo la care-i intra cam 85.37 litri in rezervor. Nu vrei sa vii sa verifici? Si ii consuma 6.32 in oras si 5.12 afara. Ce zici daca auzi o stire de asta. Oricat de pro daewoo ai fi, tot mincinos il faci. Asa si tu, oricat de PRO Logan (pro da multi) esti, trebuie sa fii cat de cat impartial, macar cand vezi inertii de genul asta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Omul si-a pus la dispozitie masina pentru verificare! Mergi si vei castiga un plin pentru vehiculul tau. Daca esti asa sigur de ceea ce afirmi de ce nu profiti de asta?
In cazul in care nu stii ca poti alimenta cu mai mult decat capacitatea data de constructor iti recomand sa folosesti functia search si sa intelegi ceea ce scrie in unele topice. Daca nu este efortul prea mare. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
tribunul, vezi ca au mai existat intimplari incare s-a dovedit ca FABRICA MINTE! Cel mai graitor exemplu este ala cind eu aveam filtrul de polen de la SLZ in mina mea si ei urlau la mine ca "SLZ NU ARE FILTRU DE POLEN/PARTICULE" ! Ulterior si-au modificat pozitia si au inceput sa scoata pe piata filtre de polen de schimb. Asta dupa ce le-am sugerat ca-i paste OPC-ul daca nu-mi dau piese de schimb conform contractului.
![]() P.S.: Incearca sa nu mai jignesti userii de pe forum ca, cine stie, poate-l faci mincinos chiar pe seful tau..... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ceea ce nu vor unii sa priceapa este ca fabrica declara capacitatea rezervorului de 50 L, desi cu tot cu conductele alea si cu un volum calculat pentru expansiunea vaporilor cand rezervorul e "plin", capacitatea e 60-64L.
In concluzie: fabrica a calculat ca in conditii de temperatura si presiune de la ... pana la ... un volum de 50 L de benzina se poate "expanda" in vapori pana la 60-64 L. Deci, ca sa nu se creeze o presiune exagerata avand ca si consecinte ..., ..., ..., capacitatea DECLARATA a rezervorului este de 50 L. Ce-i asa greu de priceput, nu stiu. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la rubrica fabrica minte.. si in talon zice vmax 160 .. da de unde.. prinde 180..
rezervorul dupa mine cred ca are la mine vro 20-25L ... nu am bagat niciodata mai mult de atat.. d-aia nu stiu,... ca in talon zice 43L. si acu cu chestia cand face click.... ei bine la mine face click tot timpul si ma scoate din sarite.. face clik de 5ori cand alimentez de vro 30lei noi.. deci ce sa zic.. clikuri aiurea.. mai ales la agip muncii unde nu mai trec pe acolo din motiv ca imi da clik la fiecare jumate de litru bagati... sau trebuie sa tin eu doar un pic apasat pe pompa sa nu mai faca click... aiurea... |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
hai sa va zic ceva
![]() a bagat un prieten peste 40 litri in dacie ![]() ![]() ![]() ![]() iesise pe la sonda ![]() This post has been edited by andu911: 15 Aug 2005, 16:37 |
--------------------
-
-
-
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
ASI eu am pus si 41 si 45 de l in solenza dar am mers 75 km cu becul aprins.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Am un prieten care a bagat 57 litri si a mers f greu vreo 10 km ca nu mai avea returul unde sa bage.Eu mai mult de 53 m-am temut sa bag.
|
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Eu alimentez totdeauna pînă în buza rezervorului. Tot așa procedam și cu vechea berlină. Nu am avut niciodată nici un necaz.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(drs007 @ 19 Aug 2005, 21:35) Am un prieten care a bagat 57 litri si a mers f greu vreo 10 km ca nu mai avea returul unde sa bage.Eu mai mult de 53 m-am temut sa bag. Alimentam la un Petrom si i-am zis lui nenea sa-mi faca plinul. El probabil ca intelege prin asta sa puna benzina pana da pe afara. Cand m-am dezmeticit eu, imi pusese vreo 40 l, desi eu mai aveam dupa calculele mele mai mult de 20l in rezervor. Mi s-a parut ca motorul nu mai "tragea" asa bine. Mi s-a parut? Sau are vreo explicatie logica? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
ca tot e vorba de plinuri am si eu o intrebare Bucuresti-Vama , Vama-Bucuresti cu escala la Mamaia si M Kogalniceanu - un plin e consum bun pt o Dacie Berlina din 97 cu 80.000 de KM la bord..... metionez ca am mers constant cu 90 km/h in a-5-a(normal...unde se putea)
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ... calculeaza Km-tri si apoi fa un simplu calcul
oricum, e de bine eu nu am reusit sa fac un drum Buc - mare dsus intors fara alimentare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:38 |