Renault Dauphine Gordini, Video - foto
![]() ![]() ![]() |
Renault Dauphine Gordini, Video - foto
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Un video frumos cu R8G pe pista in Franta. Urmariti corectia traiectoriei in viraje (vezi roata din fata) cu acceleratia la podea!
http://www.youtube.com/watch?v=XvCkWUYIC1A Jean Ragnotti este bineinteles unul din pilotii care au "crescut" pe R8G, A110, R12G, samd. A cistigat apoi Monte Carlo in 81 si 82 chiar in R5T pe care il vedeti. Pirueta executata impecabil in R5T a fost facuta pe viu intr-unul din filmele din anii 60-70 de Alain Delon intr-o Lancia beta. A, si mi-am adus aminte, ultima oara am vazut un R12G de vinzare pe ebay in Franta pentru 12.000euro cam acum sase luni. Pret bun pentru calitatea masinii. Si doar ca o curiozitate, aici in Australia s-a vindut acum o luna un R8G in conditie imaculata pe ebay pentru 23.000AUD! This post has been edited by Gheorghedracu: 15 Sep 2006, 06:36 |
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Aug 2005, 22:33) dute polisheaza-ti Loganul sau cauta dupa rugina la portiere, si pe noi "LASA-NEEE...LASA-NEE", vorba Carcotasilor Calm, domnule moderator!Omu si-a expus punctul de vedere! ON-Topic: am si eu aici la bloc un Renault Dauphine care merge si merge chiar bine!! Este de culoarea grundului, un pic sifonat si cu putina rugina, dar arata de milioane, mie imi place! Proprietarul se duce cu ea la servici aproape in fiecare zi! Mai am un Fiat pe aici, cred ca scrie 128 pe el, nu-s sigur, care arata cam de varsta Dauphinului, si care la fel, merge de rupe! Adevarate bijuterii!!! |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
![]() ![]() 16 Feb 2008, 00:26: frumos This post has been edited by danut 69-71: 15 Feb 2008, 22:26 |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut un Dauphine "stripped" era caroseria absolut goala. M-am dus sa duc masina la vopsit, si cand am vazut minunatia acolo la reconditionat, nu mi-a veniot sa cred.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Andw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 March 08 ![]() |
salut...ma intereseaza un renault r8 gordini, daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cam care ar fi pretul unuia aflat in stare buna? multumesc
|
--------------------
Volkswagen
passat
2007
|
|
costin1300 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 3 August 07 From: bucuresti ![]() |
in seara asta sau maine poate va aduc niste poze cu Dauphine din buc
![]() |
--------------------
-
-
- Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:41 |