Motorul a inceput sa faca ca un diesel!, LA 750 km!
![]() ![]() ![]() |
Motorul a inceput sa faca ca un diesel!, LA 750 km!
kurupt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|||
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Salut! am un logan 1.4 pe benzina si uneori dupa ce merg cu ea prin oras si "am amestecat in benzina"cu a 2-a si a 3-a dupa un trafic destul de aglomerat la relanti la semafor motorul suna ca unul pe motorina
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(little sam @ 4 Jan 2006, 10:32) Citește cu atenție acest document (PDF), sunt expuse mai multe motive pentru acest comportament. Vezi punctul 25. This post has been edited by DFA: 4 Jan 2006, 11:15 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Logan Ambition = 10.200 km! Suna ca la inceput si alimentez de unde apuc de prin pitesti ( mol , luck, chelly) Singura chestie care ma streseaza e k dak dau rcs mai tare de 10 in usa dreapta fata incepe si zbarnaie ceva ( la loviturile basului) si nu stiu ce am desfacut m-am uitat dar nimica! De la ce ar putea fi?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Cr3ativ3 @ 5 Jan 2006, 03:29) Logan Ambition = 10.200 km! Suna ca la inceput si alimentez de unde apuc de prin pitesti ( mol , luck, chelly) Singura chestie care ma streseaza e k dak dau rcs mai tare de 10 in usa dreapta fata incepe si zbarnaie ceva ( la loviturile basului) si nu stiu ce am desfacut m-am uitat dar nimica! De la ce ar putea fi? Vezi suruburile cu care este prins difuzorul. |
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
bilone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 July 05 ![]() |
Am observat asta si la masina mea (Logan Ambiance 1.4 ).Cauza a fost se pare calitatea benzineai MOL.Am schimbat combustibilul , bag de la LUKOIL si nu mai am nici o problema.
|
--------------------
dacia
logan
- TM-XX-XRO
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Trecui eu astazi pe langa un Logan galben- taxi! Ma gandeam:"Uite si un Logan diesel pe taxi!". Concluzie ulterioara: era 1.4 MPI. Ma dar voi stiti cum facea? EXACT ca un diesel. A mea are 13.000km si motorul toarce ff linistit.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat ..e de la benzina.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Sa nu jignim Loganul diesel. A trecut ieri unul pe langa mine si parca avea motor electric. Cum erau Cielo-urile in vremurile lor de glorie, prin 96-97. Ciudat, dar sunt mai zgomotoase inauntru
![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Zgomotul "de diesel" poate proveni de la ambreiaj, de la tacheți, de la culbutori..., probabil era o mașină frecată și posibil neîngrijită cum trebuie.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 17:44 |