nu trage ca lumea, carburatie, avans..ce poa sa fie?
![]() ![]() ![]() |
nu trage ca lumea, carburatie, avans..ce poa sa fie?
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
Imi poate spune cineva o metoda de a schimba ferodourile,cat mai usor??
|
--------------------
Dacia
1310L
1997
- SB-25-CIP Mitac Mio A701
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
QUOTE(mumulacke @ 16 Aug 2005, 13:30) Vrei sa schimbi doar ferodourile? Daca da atunci ai nevoie de nituri de un ciocan si un cepuitor de nituri. Operatia este cam riscanta deoarece risti sa nu bati bine niturile si fie iti vor freca fie se vor rupe, iar daca se rup cam risti sa strici ambreiaju. |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(rtulea @ 16 Aug 2005, 15:50) Vrei sa schimbi doar ferodourile? Daca da atunci ai nevoie de nituri de un ciocan si un cepuitor de nituri. Operatia este cam riscanta deoarece risti sa nu bati bine niturile si fie iti vor freca fie se vor rupe, iar daca se rup cam risti sa strici ambreiaju. pai nu stiu exact.voi ce parere aveti cu ar fi mai bine si mai durabil???eventual poate are cineva si o idee de preturi. |
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Acum depinde si de starea tehnica a discului si a placii. Daca sunt uzate mai bine schimbi totul, inclusiv rulmentul ca sa stii ca ai facut o treaba buna.
Uite aici niste preturi: Disc ambreiaj170 FERMIT 404.838 ROL; Disc ambreiaj 170 TESS 435.557 ROL; |
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
mumulacke |
![]()
|
mersi mult si o sa fac cat de curand o vizita pe la mecanic sa isi dea si el cu parerea si sa schimbam ce trebe schimbat.
|
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 16 Aug 2005, 09:55) daca aveti masinile reglate de la vreun centru ITP, atunci sigur n-o sa traga, dar motorul va avea un mers optim. Mi-e mi-au umblat la avans si amestec. Acum nu mai trage, dar motorul merge rotund si imi consuma cam 6.5 cu carburator de 1.4 In aceeasi situatie ma aflu si eu, dar inca nu i-am facut consumul... ![]() Este oarecum frustant, deoarece trebuie sa-mi modific stilul in care conduc... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 18:17 |