de ce nu trece de 160?
![]() ![]() ![]() |
de ce nu trece de 160?
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Cam pe la ce viteza schimbati voi intr-a 5-a, ca eu schimb pe la 90 si o calc cam pana la 120, mai mult nu-i dau ca trebuie inlocuite capetele de bara si vibreaza prea tare. Totusi ce vreau sa spun, e ca la 120, cu pedala aproape de fund am impresia ca nu mai am de unde sa scot inca 40km/h. Sau imi trebuie vreo 5km in linie ca sa prind 160 ?? Sau o fi defecta masina ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
alexandrudicu, eu pana la 140 nu am probleme. Dupa aia, urca mai greu. Dar mai mult de 160 (pe kilometrajul din bord) nu i-am dat niciodata, ca mai am de facut cate ceva in viata asta. Si nici nu ma tenteaza sa vad daca poate mai mult, sincer!
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
jan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 August 05 ![]() |
QUOTE(catalin80 @ 12 Aug 2005, 13:38) am fost pana la mare si m-am gandit ca pe autostrada as putea sa vad ce poate ( eu care pana acum nu am mers cu mai mult de 140 pe bord).Am calcat-o pana am crezut ca imi iese piciorul prin podea dar surpriza....nu s-a turat mai mult de 4500 rpm iar viteza nu avrut sa creasca mai mult de 160 ( pe bord).Pb este ca nu mi se pare sa fie vreun injector infundat pt ca trage destul de bine (zic eu ca nu e mare diferenta ca atunci cand era noua).Din ce am mai vazut si eu pe aici sunt destui care se laudau ca au dat acul peste cap, ca au prins 180..samd. Totusi mi se pare cam putin daca scadem si abaterea kilometrajului care banuiesc ca e undeva intre 10-15km/h. Sfaturi ceva ? nu stiu frate ce ai la ia da eu am mers cu a mea cu 180 km/h si am facut si film cu telefonul si nu am nici benzina cine stie ce si nici cauciucuri deosebite dar folosesc ulei sintetic care i inima motorului deci ... p.s. si n am filtru de aer deloc si nici site in toba finala. |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
- PH 17 CAT
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Daca nu ai filtru de aer deloc pregateste-te de o investitie majora, de o valoare aproximativ egala cu suma care te-ar costa sa faci setul motor cu tot cu rectificat arbore cotit, cuzineti, schimbat axa cu came si inca o gramada de fericiri.
This post has been edited by valioglu: 30 Sep 2005, 22:45 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(valioglu @ 30 Sep 2005, 22:44) Daca nu ai filtru de aer deloc pregateste-te de o investitie majora, de o valoare aproximativ egala cu suma care te-ar costa sa faci setul motor cu tot cu rectificat arbore cotit, cuzineti, schimbat axa cu came si inca o gramada de fericiri. Da lasa omul in pace ca foloseste ulei sintetic si are si film cu ea ca sa poata sa zica "Uite ce am avut..." |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
... si ce-am pierdut...
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
mashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(mashu @ 6 Oct 2005, 08:57) Cadere libera?!!! Dupa cum arata sigur vitezometrul este defect. De ce nu ai pozat si turometrul? |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mashu @ 6 Oct 2005, 08:57) Eu nu sunt curios, pentru ca stiu cel putin 3 metode de "pacalire" a vitezometrului |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Oct 2005, 09:14) Am instalat Photoshop-ul pe computerul de bord. ![]() Asta nu e o metoda de "pacalire" a vitezometrului. Este o metoda de "pacalire" a ochiului. Daca , Catalin80 este ingrijorat ca masina lui are ceva in neregula atunci il inteleg. Daca nu, atunci ii fac cadou aceasta poza si il intreb: Ce-ti trebuie mai mult de 160 la o Dacie pe drumurile noastre? No offence! ![]() Si acum serios, o metoda de reglare a vitezometrului exista? |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
da, treci cu viteza constanta pe banda 4 pe kiseleff si vezi diferenta data de radar
la mine, cind masina are fix 60 la vitezometru, afisajul de pe stilp este de 54 la 70 ai masinii, radaru zice 62 |
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:44 |