Cu ce dezlipesc folia ?, De pe stopuri
![]() ![]() ![]() |
Cu ce dezlipesc folia ?, De pe stopuri
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) Image0012.jpg ( Size: 270.33k ) Number of downloads: 514 |
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu da cu diluant pe plastic... incearca cu apa calda, eventual cu un feon sa incalzesti intai.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
BENZINA...
|
--------------------
...
...
...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Caca (pipsi) - cola.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Diluantul le matuieste instant, sa nu cumva sa folosesti asa ceva. Feon si o lama ca sa prinzi coltul.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Benzina e ok ? Ma gandesc sa incerc sa aplic niste scoci din ala lat pe ele si sa le trag
This post has been edited by vallyyy: 31 May 2012, 14:57 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu merge ca nu le epilezi asa
![]() Asteapta macar sa iasa soarele sa le incinga... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vallyyy |
![]()
|
N-am avut ce face cand le-am pus
![]() Deci in fond pot da cu benzina sa curat ? Sau nu stiu cu alte minuni casnice ? |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
benzina
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
vallyyy |
![]()
|
Oky am inteles,revin cu rezultate sper sa o anihileze benzina
.......... Am incercat acum 5 minute cu benzina,absolut nicio sansa,zici ca e topita acolo This post has been edited by vallyyy: 31 May 2012, 17:10 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
incearca sa apuci sa tragi dintr`un colt
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
vallyyy |
![]()
|
Am incercat de mi s-a luat pur si simplu se desprind doar bucatele de nici cativa mm lungime,zici ca sunt topite,cred ca singura sansa e cu feonul
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa ne spui daca ai reusit, desi cu aer cald se va dezlipi fara probleme cred.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vallyyy |
![]()
|
Am probat ieri si varianta asta cu foenul,sa o ia naiba de folie ca nu vrea absolut deloc,cred ca singura sansa este sa polisez stopurile
![]() This post has been edited by vallyyy: 9 Jun 2012, 09:39 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Serios tot nu merge?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
O lasi asa si nu mergi noaptea cu spatele.. ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vallyyy |
![]()
|
Vorbesc cat se poate de serios ca nu merg date jos la cald,am incalzit de nu puteai tine mana si degeaba,nici de topit nu se topesc ale naiba,poate doar sa le dau foc
![]() ArtVandelay nu e vorba de functionalitate,e vorba ca nu le mai suport, nu am avut ce face cand le-am lipit,cred ca singura sansa e o polisare in genul celei facute la faruri This post has been edited by vallyyy: 9 Jun 2012, 22:11 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vallyyy |
![]()
|
Din pacate folia nu a cedat nici smirghelului (granulatie 2000),a muncit baiatul de la o spalatorie cam o ora si a reusit sa le dea jos la cald cu un foen (profesional) si un diamant -incalzea cate putin si apoi cojea cu diamantul,dupa asta o polisare totala si sunt ca noi.Deci in cazul in care lipiti pe stopuri asa ceva cam slabe sanse sa iasa cu cola,apa calda etc.
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bobo77 |
![]()
|
Sa intelegem ca in cele din urma s-a rezolvat, cu greu dar a iesit bine?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Se foloseste des la dezlipit:
QUOTE 1. In multe state din SUA angajatii de la directia de drumuri folosesc CocaCola pentru a elimina sangele de pe sosele din urma unui accident. 2. Pentru a desprinde orice fel de hartii, chiar guma sau silicon, lipite pe orice suprafata de sticla, e de ajuns sa puneti peste o carpa umezita cu CocaCola timp de cateva clipe si imediat guma/siliconul s-a dezlipit. 3. Ingredientul activ al bauturii CocaCola este acidul fosforic, care este foarte daunator pentru calciul din oase si reprezinta unul dintre cei mai de seama vinovati de cresterea osteoporozei. Stiam mai demult, uite una din surse. Am mai auzit soferi de camion care-si curata diverse componente (instalatia de racire de ex.) cu cola. This post has been edited by maho: 20 Jul 2012, 08:46 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vallyyy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:46 |