Reconditionare dupa accident, Tinichigerie numai in nituri si suruburi
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare dupa accident, Tinichigerie numai in nituri si suruburi
alexclaudiu2003 |
![]()
|
||
muie_in_gatii_matii Group: Validating Posts: 15 Joined: 4 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
cazan_ca_mama
muie_in_gatii_maica-mii
muie_in_gatii_maica-mii
- muie_in_gatii_maica-mii
|
|||
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Dar ce-ai smolit-o asa?
![]() Ai pus nituri la podea,la aripi?O sa se vada capetele lor prin chit... Niturile trebuie sa aiba un rol PROVIZORIU,de fixare a elementelor de tabla.Adpota metoda lui Misi din Cluj: -tai pe rand cate un nit cu bormasina -in gaura ramasa aplici un aft de sudura -treci la urmatorul nit pe care il tai cu bormasina -aft de sudura in gaura ramasa -la final,toate afturile sudura le polizezi la nivelul tablei caroseriei Urmeaza exemplul lui Misi.E maestru!A restaurat o epava de Renault 15! Topicul este pe CLASSIC CAR CLUB-Cluj.Sunt vreo 50 de pagini dar merita citite! Praguri: http://www.99poze.ro/Sudura_prag_Stanga/ Aripi spate: http://classiccar.3xforum.ro/post/4910/12/..._15_GTL_-_1977/ Succes la lectura si la restaurat! |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
daniel pahonie, ce-a pus omu e surub cu piulita si nu nituri
uitate mai bine in poze lasa-l ca a facut treaba buna a iesit bine si partea de vopsitorie ![]() respect alexclaudiu2003 ! ps: legat de pus antifonare, foarte bine ai facut, n-are moarte ! ![]() This post has been edited by total: 23 Aug 2013, 21:40 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
alexclaudiu2003 |
![]()
|
muie_in_gatii_matii Group: Validating Posts: 15 Joined: 4 September 08 From: Bucuresti ![]() |
am pus suruburi 80 % si nituri 20 % au trecut 7 ani si acum sunt la a doua restaurare si inlocuiesc ce nu am inlocuit acum 7 ani
![]() asa arata dupa 4 ani |
--------------------
cazan_ca_mama
muie_in_gatii_maica-mii
muie_in_gatii_maica-mii
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Totusi de ce nu ai folosit sudura?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(deceneu32 @ 23 Aug 2013, 22:07) Niturile trebuie sa aiba un rol PROVIZORIU,de fixare a elementelor de tabla. Succes la lectura si la restaurat! Nituirea nu e o operatie provizorie, ci o asamblare nedemontabila. QUOTE(alexclaudiu2003 @ 23 Aug 2013, 23:33) am pus suruburi 80 % si nituri 20 % au trecut 7 ani si acum sunt la a doua restaurare si inlocuiesc ce nu am inlocuit acum 7 ani .. daca puneam aparatul de sudura se ducea de mult, dupa restaurarea de acum 7 ani am uns cu vaselina totul, podeaua pe interior - exterior, lonjeroane, aripi, absolut totul, am sa revin cu poze, nedumerirea mea este daca schimb pasajele in nituri si dupa aceea astup sudura cu chit fibra sticla si pe interior ung cu vaselina, aceasta va iesi prin sudura ? Vaselina nu iese niciodata prin sudura, insa indiferent de motivul pt. care ai ales varianta asta (nituire), ce faci tu nu se numeste "restaurare". This post has been edited by maho: 24 Aug 2013, 10:13 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
alexclaudiu2003 |
![]()
|
in anul 2006 am bagat peste 100 milioane fara manopera, daca plateam vopsitul si sudatul ajungeam la 150 milioane, toate pisele sunt de uzina, am o factura pastrata, am sa-i fac o poza cu telefonul, niturile si suruburile au costat si ele cateva milioane, nituri inox si aluminiu, depinde unde le pui.
24 Aug 2013, 17:30: am gasit o facture de 14 milioane ![]() This post has been edited by alexclaudiu2003: 24 Aug 2013, 17:30 |
--------------------
cazan_ca_mama
muie_in_gatii_maica-mii
muie_in_gatii_maica-mii
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
ai facut treaba buna, cam asa costa o lucrare de reconditionare
daca sudai cum zicea userul din craiova(DJ), dupa juma de an sau maxim un an, aparea rugina pe la suduri ![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
alexclaudiu2003 |
![]()
|
uitati ce am facut astazi
![]() ![]() <span class='edit'>24 Aug 2013, 17:47:</span> total, mercy mult de tot ca apreciezi, toti meseriasi imi spuneau ca o sa cad din ea, ca se dezintegreaza, etc ![]() ![]() This post has been edited by alexclaudiu2003: 24 Aug 2013, 17:48 |
--------------------
cazan_ca_mama
muie_in_gatii_maica-mii
muie_in_gatii_maica-mii
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Interesant ce ai facut tu acolo.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(total @ 24 Aug 2013, 17:42) ai facut treaba buna, cam asa costa o lucrare de reconditionare daca sudai cum zicea userul din craiova(DJ), dupa juma de an sau maxim un an, aparea rugina pe la suduri ![]() rugina apare in functie de tabla folosita. La una din daciile mele, tabla a fost foarte buna in sensul ca avand de facut niste reparatii la prag am curatat pana la luciu metalic dar din lipsa de timp, masina a stat asa vreo 3 saptamani afara, evident. Partea respectiva n-a ruginit deloc. In schimb o foaie de tabla de 0.8 pe care am luat-o de la Obor ca sa exersez sudura in Argon pe ea, a ruginit stand undeva intr-o camera fara umezeala si altele. Acum am sudat ceva la Dacia respectiva si nu am vopsit deloc. Probabil voi face asta peste cateva zile cand termin reparatia dar nu cred ca va rugini nici partea sudata. Felicitari initiatorului pt munca depusa. This post has been edited by payty: 25 Aug 2013, 13:55 |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:48 |