hirtia de buda - intre cos si closet, soarta curpapirului
![]() ![]() ![]() |
hirtia de buda - intre cos si closet, soarta curpapirului
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
io de la bun inceput am ignorat diversele afise de genu' asta..este canalizare?
hartia aruncata in wc..cosurile alea ar trebui sa aibe alt rol..cum s-a spus mai sus.. daca hartia aia biodegradabila este problema atunci ce sa spunem despre vreun tampon,chilot,si alte dracii aruncate prin wc-uri? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un topic despre prajituri?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Hai sa va dezvalui niste informatii de insider: din punctul de vedere al celor care se ocupa de aprovizionarea cu catalizator al wc-urilor noastre (adica operatorul de apa si apa uzata
![]() Am intrebat aceeasi sursa de unde moda asta cu cosurile de gunoi pentru hartie, mai ales ca am vazut-o si in cateva locuri din vest. Mi-a raspuns "De prosti! Probabil initial cosurile erau puse pentru alte materiale / obiecte si vreun idiot a adus moda din tarile subdezvoltate". |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.484 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pt barbatii moderni
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 18 Jun 2012, 09:58) adicatelea metrosexuali,nu? 18 Jun 2012, 10:01: QUOTE(corbex @ 18 Jun 2012, 09:18) lasa-ne,dom'le,cu prajiturile dumitale.. ![]() unii dintre noi,io cel putin,ar trebui sa se abtina de la asa ceva.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 18 Jun 2012, 10:01 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
aia cu ifon au aplicatie dedicata iWipe.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unii se pare ca cititi in dunga, sau mai greu cu procesatu ...
QUOTE(bion @ 16 Jun 2012, 13:23) unele tari in care s-au folosit zeci de ani tevi de canalizare inguste si dintr-un material poros, zgrunturos on care hartia se agata. ![]() Si asta se aplica doar in anumite locuri, unde sunt probleme, ca banuiesc ca nimeni nu alege solutia asta doar de dragul de a strange hartie cu cenzurat, iar dupa ce ti se infunda canalizarea si iti iese tot cenzuratu in baie ... mai adopti si masuri d'astea, ca sa nu ti se mai intample. Asa ceva vezi destul de des chiar si in tarile cu apa calda, in cladirile foarte vechi, in care ii mai greu sa inlocuiesti tevile de canalizare ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Astept explicatia cosurilor pline de curpapir din mall-uri si crasme de fitze. Nu de alta da' cele mai multe sunt construite recent si au canalizari beton. Sau alora le place sa stranga hartia plina de kkt seara? Mai ales vara...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
explicatia cred ca o gasesti scrisa pe eticheta din fundul cosului... ia de te uita.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Iti cedez placerea, sa impartasesti si cu noi ce comori ai gasit.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Singura explicatie pertinenta pe care am auzit-o pt prezenta unui asemenea cos a fost ca fosa septica nu se prea impaca cu curpapiru. Nu ma pricep la fose septice, asa ca am luat-o de buna.
Pentru locatii cu canalizare normala, functionala, nu inteleg prezenta acelui cos ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau ca vidanja si cu curpapirul umed s-au certat mai demult si inca nu s-au impacat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vidanja ar trebui să aibă pompă cu tocător așa că împăcarea e simplă.
Oricum, așa topic de c ă c a t mai rar! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dacă bagi diacritice nu mai trebe și spații anticenzură. Uite: căcat
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ar putea fi unit cu topicul despre Ponta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu credeam ca ESTE topicu' despre ponta....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai trebuie sa ii tina si locul lui aphophis.
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Păi ce, al mic e în vacanță?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Oho, maine-poimaine se face luna.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"il arunc in closet
il arunc in cosul cu destinatie speciala de linga closet" Mai, va dati toti cu parerea, dar cu totii sunteti pe langa subiect. V-ati aruncat precum gaina la muci, fara sa-l intrebati pe initiator de fapt pe cine vrea sa arunce fie in closet fie langa closet. Hartia de buda, fie ea noua, folosita, recilata, spalata si cum o mai fi nu il aruncati... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
E vorba despre curpapir.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, ne daduram dracu cu totii. Vedeti ce inseamna ca UDMRul sa stea multi ani la guvernare?
papir = hartie in maghiara... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
O fi bozgor.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Markos???
Doar vicitma a iredentei maghiare... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:33 |