De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?
![]() ![]() ![]() |
De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ti-a iesit dar prea bine!
N-ai charm care va sa zica ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(costi @ 16 Aug 2005, 15:53) "Asta-i coane Jorj, lasa-ne cu divagatii de doi lei si mistouri ieftine (ala cu schimbatul siglelor) si mergi la LGN-Probleme tehnice sa combati daca te tine cureaua". Prietene numai atit am zis despre tine restul sint visele tale. Nu pot insa sa ma opun daca tu te regasesti acolo. Chiar imi pare bine ca o recunosti. Auzi si tie nu-ti e mila sa consumi spatiul aiurea pe server fara sa spui nimic ? Tu vrei sa te certi cu noi sau sa-ti sustii/aperi cauza (LGN-ul). Hai ca iti mai spun o data si daca nici acum nu pricepi iti fac si desene, dar cred ca ar trebui sa le facem pe privat de acum. 1. Te-ai referit la mine intr-un context in care ridiculizai pe cei care exagereaza aparand masina asta si ai facut-o intr-o maniera de taraba ieftina, lucru pentru care ar trebui sa iti ceri scuze. 2. Eu nu ma regasesc in caracterizarile tale de doi bani si nu apar nici un fel de fier pe patru roti aici, indiferent de sigla lui. 3. Nu consider Loganul o cauza de aparat. Spun pentru a treia oara ca ceea ce am incercat eu sa combat sunt exagerarile indiferent de directia in care sunt astea, si nu Loganul. Se pare ca mai tot topicul asta este dedicat unor aberatii mai mici sau mai mari asa ca nu vad de ce s-ar salva pe termen lung ce e pe aici. Ciudat este ca pui in discutie un aspect pe care tu insuti il neglijezi, asa cum reiese chiar din topicul tau anterior. Oricum felicitari lui Marty si MBZ ei se pare ca reusesc sa mai binedispuna lumea. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si pana la urma despre ce se discuta aici ? ..
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(JORJ @ 16 Aug 2005, 16:10) Hai ca iti mai spun o data si daca nici acum nu pricepi iti fac si desene, dar cred ca ar trebui sa le facem pe privat de acum. 1. Te-ai referit la mine intr-un context in care ridiculizai pe cei care exagereaza aparand masina asta si ai facut-o intr-o maniera de taraba ieftina, lucru pentru care ar trebui sa iti ceri scuze. 2. Eu nu ma regasesc in caracterizarile tale de doi bani si nu apar nici un fel de fier pe patru roti aici, indiferent de sigla lui. Ba da-ma dracu'.... ?! Nu te supara, pot sa te ating ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da sa fie discret si nu prea aproape, ca te suspectez ca nu-ti mai plac femeile...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
QUOTE(asarban @ 16 Aug 2005, 14:41) Si un rahat de pasare sta pe logan Si praful sta pe logan (ba chiar se pare ca mai mult decat pe altele) Si apa sta pe logan! Asta inseamna ca masina e practica? Baaa ce logica aveti... Bai frate ce serios ai luat-o:) Chiar nu ti-ai dat seama ca glumeam? Si mai vrei si logica..na logica de aici in fraza asta Fraza: ".........loganul e......" Marty nu uita "tramvai" nu "tranvai"..ok?(nu a fost cu rautate) This post has been edited by chucki21: 16 Aug 2005, 16:48 |
--------------------
Berlina
1300
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ti-am zis ma ca-i corect "tramvai"? Are dreptate domnul!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai traMvai e la voi aici in Baneasa se cine traNvai.
Cui nu-i coMvine sa nu citeasca. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mai era vorba de lei tranvai a nu se comfunda cu tramvaiul care este un vehicul pe10roti si care facie mult zgonot.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am tot zis ca ma abtin, dar cand vad ce e pe aici, parca as abera si eu cot la cot cu voi.
De ce o fi criticat Loganul? Sunt mai multe motive. Ziceti ca nu au fost criticate SuperNovele. Ba au fost, dar pe atunci nu avea toata lumea acces la internet si la forum. "plastice de toata jena, troncane hayonul, intra apa, curge caloriferul, UCE decodor cu probleme, caraie actuatoarele,... 'ce vrei dom'le, e facuta din Nova...' " - astea le-am auzit si eu. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
costi |
![]()
|
Pai tocmai asta-i diferenta; toti se PLINGEAU de ea si nu o ridicau in slavi cu orice pret !
Acuuuum .... auzi texte de genul "sa nu aruncam cu noroi", "masina nationala, " s-a gasit si asta cu DSN sa critice" (adica eu) , etc. Cum spuneam diferenta o fac unii din posesori ! This post has been edited by costi: 16 Aug 2005, 19:21 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dar laca280 nu mai spune nimic
Astept sa ma lumineze |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
AMDO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am deschis acest topic pentru ca intr-adevar, la un moment dat, nu mai intelegeam nimic. Nimeni nu e multumit de Logan, dar 60000 dintre noi l-au cumparat.
Multi au spus pe bune parerea lor, altii au reusit sa ne umple timpul, sa nu ne plictisim. Dar stau si ma intreb, daca oricare dintre noi ar fi fost in locul francezului, ce masina ar fi facut. OK, e simplu de facut avioane, dar pentru cine? In momentul cand francezii s-au apucat sa conceapa aceasta masina, deja facusera niste studii de piata si au ajuns la concluzia ca pentru romani trebuie o masina de familie, spatioasa, cu un consum moderat, performante dinamice suficiente pentru drumurile noastre, pret scazut in comparatie cu dotarile, suspensii moi pentru drumuri cu gropi, un minim de dotari pe care multi dintre noi nu l-am avut la masinile autohtone si nici macar la SH-uri,etc. Cu ce credeti ca au gresit? Multi se lauda cu masini ca OPEL, KALOS, etc. Sa nu uitam ca OPEL este cea mai prost cotata masina Germana; sa nu uitam ca , KALOS este o jucarie din multe puncte de vedere si la un pret mai mare. Referitor la cei care au mania SH-ului, pot afirma cu tarie ca am deja cunostinte despre multi care spun ca nu au avut niciodata probleme cu ele, dar stau mai mereu prin service si prin cimitirele de masini sa mai gaseasca cate ceva bun pentru ele. Nu generalizez si nu spun ca nu exista sh-uri bune. Dar sa nu mai generalizeze nici altii care spun ca orice sh e mai bun decat Loganul. Referitor la cel care face experiente la 150 km/h cu 1310, ii sugerez sa ia totusi un Logan pentru viteze dintr-astea, sau orice alt ceva mai bun. Daca nu are posibilitati, nu-i nici o rusine. Dar e totusi periculos la viteza aia fara airbeg, cu capota motor cu balamale fata (care la orice impact frontal capota trace prin parbriz), etc. |
--------------------
Dacia, Renault, VW
Laureat , Scenic, Cross Touran
2004, 2005, 2008
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un impact frontal la 150 la ora nu mai conteaza ce masina conduci ... hasta la vista!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(AMDO @ 16 Aug 2005, 21:43) Dar e totusi periculos la viteza cu capota motor cu balamale fata (care la orice impact frontal capota trace prin parbriz), etc. Si cam care este, ma rog, numarul de cazuri in care s-a intimplat ce spui tu? Cu toate airbagurile din lume si cu balamalele puse pe "lungime" ca la Skodele vechi sau linga parbriz sau unde vrei tu, la un impact la 150 km/h, nu te mai salveaza nimeni. PS : Astept de la dl. Laca sa ma lumineze cu radiatorul. Unde e mai bine sa-l punem? Eu m-am gindit, ca sub bancheta din spate, dar.... ![]() ![]() This post has been edited by bomicabomic: 16 Aug 2005, 21:03 |
--------------------
x
x
- x
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Opaaaa. Bine v-ati intors domnu'.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
exact. spor la sapaturi, bomica, te asteapta munti de intelepciune pe aici - sarituri de bolovani, cum se ocoleste elanul la Sinaia in conditii de ebrietate nesemnalizata corespunzator si diverse marafeturi. eu zic sa faci un compediu si s-o iei domol ca te arzi repede daca intri-asa in tromba
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar oare ar exista vreo sansa mica de supravieturie la 150 kmph frontal? Sa zicem ca masina cu care te tamponezi este ceva slabut de genul Matiz , iar tu te afli intr-un M-Klasse sau Espace cu 16 airbaguri
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 16 Aug 2005, 20:59) PS : Astept de la dl. Laca sa ma lumineze cu radiatorul. Unde e mai bine sa-l punem? Eu m-am gindit, ca sub bancheta din spate, dar.... Dar n-o fi mai bine sub scaunele din fata? Ca uite-asa facem si noi de niste scaune incalzite. Excelente, mai ales vara![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Da mai Klaus, dar cita fasole trebuie sa maninc, ca sa-l racesc?
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Indiferent ce spuneti, eu zic asa: ZKR merita inventat si numai petru posturile domnului laca280!
![]() Am vrut sa postez mai devreme dar nu mai distingeam clar monitorul de lacrimi. Marty esti bestial, cred ca l-ai "umilit" pe laca280, sa-l invingi asa pe terenul lui!!! This post has been edited by gheghe: 16 Aug 2005, 21:51 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
cred ca m-am prins; la logan radiatorul este fix, grila fata la fel. In mod normal, masina nationala trebuia sa aiba fata detasabila. Seara iei cu tine grila cu faruri si cu radiator in casa. Astfel, hotul nu poate sa o fure ca nu vede pe unde merge, si chiar daca are lanterna i se gripeaza motorul din lipsa radiatorului.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Acum o chestie "seriosa"..fara caterinca.In loc sa discutam cine si de ce critica Logan mai bine am discuta ultimile 3 postari("importante") ale lui Marty.
Cine va descoperi cele mai multe greseli gramaticale..ATENTIE..intr-o fraza si va preciza totalul greselilor gramaticale din aceste postari, eu ii asigur un avans la logan de 1000 euro. Ce ziceti? ACUM TEXTELE: "laca820 zi-le si tu ca le-am zis si eu da' pe mine n-a vrut sa ma creada cind le-am zis ca loganu nu merita banii pentru ce dotari are pe ele ca astia s-a dat jos din tranvai si sa suit in logan care nu e nici cine site ce masina ca sa nu mai zicem de faptul c-a picat toate testele desi intrebarile a fost usoare " "Da radiatorul este amplasat mai mult decit ciudat nici eu nu am inteles de ce acolo si cum lau prins da cred ca este o mare problema in caz de accident ca sa nu mai zic ca nu raceste bine si i-au pus si tulumba aia in dreapta ca sa mai raceasca si aia putin ca daca nu are aia ai vazut cum transpira oamenii inauntru cu geamurile inchise cind e cald si cind am zis si de treaba asta au ris de mine ca zicea ei ca nu face asa ceva decit cind trebuie si ca de asta se intimpla ce se intimpla " "Exact la pasatele vechi porbagajul era la fel de mare ca la logan inauntru si n-vea scaune ca loganu da n-ai cu cine sa te intelegi ca astia si-a luat masini economisind banii pe abonamente de tranvai cum am vazut eu intr-o reclama la protv care esca este cea mai frumoasa doamna saru'mina va iubesc si va admir as vrea si eu o dedicatie pentru cumnatamiu" |
--------------------
Berlina
1300
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ce naspa e sa nu te prinzi de glume....
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 21:59 |