DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?

costi
post 17 Aug 2005, 08:37
Post #181

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Mai chucki eu nu vad nici o greseala la ele pe bune eu nu stiu ce vezi tu si in plus propozitiile lui au si un farmec deosebit si fluiditate asa ca nu t-e mai lega de el ca lai vazut mai mic.

--------------------
DSN/SLZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 17 Aug 2005, 08:39
Post #182

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Pamantul catre chucki21 ... mai orbitati mult sau reveniti la sol ?

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
IRONICK
post 17 Aug 2005, 08:41
Post #183

-

From: Romania

QUOTE(costi @ 17 Aug 2005, 09:37)
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
OCEBE
post 17 Aug 2005, 08:44
Post #184

Membru autentic

From: galati

nu mai zice nimeni nimic? voi v-ai pus toti pe numarat greseli gramaticale?
asta e o diversiune a agenturilor menita necontorizarii in continuare a criticilor aduse masininii aka "zacar"

later edit:
na ca pana am ciocanit eu doua randuri au si aparut 4 posturi.

This post has been edited by OCEBE: 17 Aug 2005, 08:48

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
laca820
post 17 Aug 2005, 09:01
Post #185

Membru incepator

From: de undeva

mai baietasi eu vreau sa spun ca radiatorul trebuia amplasat un pic mai sus nici chiar asa de jos de acu nu trebe sa il puneti "sub scaune" daca voua va convine sa il puneti acolo sa va raceasca posterioarele n-am nimic inpotriva.

--------------------
dacia 1310 Opel Astra G dacia '97 si opel '02 - BC 04 UKR BC 11 LAC
+
costi
post 17 Aug 2005, 09:05
Post #186

Membru autentic

poate sa incalzeasca de racit poti sa te racesti la tur punind sub scaun vaporizatorul de la aerul conditionat da poti face cistita si te incurca conductele la conduuuuuus

--------------------
DSN/SLZ
+
Manuel
post 17 Aug 2005, 09:13
Post #187

Membru autentic

From: VASLUI

bine ca sunte-ti voi destepti laca820 are dreptate da voi aveti ceva inpotriva lui. mai zile laca820 poate s-e invata minte!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
OCEBE
post 17 Aug 2005, 09:17
Post #188

Membru autentic

From: galati

un sfat pentru cei ce-si vor muta radiatorul sub scaune: atentie la spatiul necesar electroventilatorului; ca electroventilatorul sa poata sa-si faca treaba e recomandabil sa fie asezat sub radiator si pentru o buna circulatie a aerului, podeaua sa fie decupata pe diametrul elicei; inca ceva: legaturile electrice trebuiesc refacute cu simt de raspundere; pentru izolatii electrice se va folosi numai izolerband certificat ISO.

p.s. acu imi dau seama ca-s offtopic si ca postul meu trebuia pus la "tips"

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
klaus
post 17 Aug 2005, 09:21
Post #189

步步

Group: Moderatori

Ventilatorul se pune in spatele scaunului ca sa contrabalanseze fluxul de aer care intra pe geam si sa-l dirijeze catre zone temperate.
Si mai railor, cred ca C.M. are dreptate, haideti sa-l lasam pe laca820 sa ne explice cum e treaba ca are lucruri interesante de zis.
Ia spune-ne si noua, draga laca820, cam de cat sa fie dimensiunea bolovanului sa intre direct in radiator? Nu de alta da' vezui si la alte masini strine radiatoarele montate tot cam pe acolo (daca nu chiar mai jos) si sunt curios de dimensiunea factorilor externi contondenti necesari pentru aparitia evenimentului neplacut constand in intersectarea factorului cu radiatorul...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
MAS
post 17 Aug 2005, 09:24
Post #190

Le Bubulateur

Si io am ceva inpotriva la astia de pe forum ca leam zis de mult ori ca prea ne i-a in bascalie pe toti si fac caterinka proasta d-a o sarit toti pe mine si zicand ca ios prost si ca nu stiu nimic ca loganu e varza de masina frate si ca nu merita banii, da o sarit toti la gitu meu
In sfarsit am si io un frate aici care sa m-a ajute si pe mine cand ma mai cert cu berbecii

This post has been edited by MAS: 17 Aug 2005, 09:29

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
chucki21
post 17 Aug 2005, 09:51
Post #191

Membru incepator

La intrebarea " De ce credeti ca este atat de criticat Loganul?" raspunsul e simplu
romanul face haz de necaz si critica tot ce se poate.
Cu alte cuvinte raspunsurile deja au intat pe un trend amenintator de bascalie, astfel cel care a "intrebat aceasta intrebare" si-a gasit raspunsul pana acuma.
Criticam Loganul ca...pur si simplu asha vrem noi, este un forum dacia si trebuie sa si criticam aceasta masina.
Daca era un forum despre o alta masina si acolo la un moment dat incepea critica.Trebuia sa fim carcotasi undeva...pai daca nu suntem la ce bun forumurile astea?Sa stau si doar sa admir masina..naspa..pierdere de tim..imi place sa critic si critic.
Personal imi place masina.Dar o critic de o ia mama naibii.De ce..?nu are logica?corect nu are....si ce daca..eu tot postez si o critic...
Alaturi de mine se mai regaseste cineva...hai va rog macar unul..fiti sinceri cu voi..plsss.unul..plsss...va rog..inca unul..plssss

--------------------
Berlina 1300
+
klaus
post 17 Aug 2005, 09:56
Post #192

步步

Eu cred ca se critica loganul din doua motive:
1. Intemeiat, ca are ce sa se critice.
2. Neintemeiat, din ignoranta si nestiinta, sau din rautate.
Problema este care-i raportul dintre cele doua. Eu cred ca pct. 2 are pondere mai mare. Una din dovezi este cea cu bolovanul si radiatorul.
Si mai erau pe aici din alea din rautate (ca se misca schimbatorul, facuta de un onor cetatean de la o firma concurenta, care vinde masini apropiate de segmentul Loganului, problema nefiind de fapt reala manifestandu-se si la masinile pe care le vinde el...)
Si exemple ar fi la pct 2 carca. Pacat ca sunt mai multe ca la pct. 1

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
chucki21
post 17 Aug 2005, 10:00
Post #193

Membru incepator

La ce am scris mai sus vreau sa adaug.... Logan am sa-mi cumpar..astept varianta diesel.Dar abia astept criticile....chiar imi plac

--------------------
Berlina 1300
+
Kramer
post 17 Aug 2005, 12:22
Post #194

Membru autentic

From: Brasov

[quote=asarban,16 Aug 2005, 16:41]
..
Si praful sta pe logan (ba chiar se pare ca mai mult decat pe altele)
...
*

Klaus, asta din care categorie e?

--------------------
+
klaus
post 17 Aug 2005, 12:49
Post #195

步步

Este din categoria ca poate lumea pricepe ca loganul ESTE SI EL O MASINA nu e naveta spatiala si nu este cine stie ce descoperire revolutionara sau inventie radical-transformatoare de societate

--------------------
+
gonty
post 17 Aug 2005, 13:14
Post #196

Membru autentic

From: Iasi

[quote=Kramer,17 Aug 2005, 14:22]
[quote=asarban,16 Aug 2005, 16:41]
..
Si praful sta pe logan (ba chiar se pare ca mai mult decat pe altele)
...
*

Klaus, asta din care categorie e?
*

[/quote]

Chiar daca a fost o intrebare directionata, am sa fiu "Ti-Kalos" si-am sa spun: "pentru ca ofera suprafata mai mare de depunere" tongue.gif

--------------------
Citroen C4 2.0 HDI 2007, SX Pack - IS96DEA
+
dragos.avramescu
post 17 Aug 2005, 15:01
Post #197

Membru autentic

Eu cred ca radiatorul (si motorul) trebuia pus pe capota, nu se mai lovea de bolovani dar in plus din cauza gradientului termic se racea mai bine (toata lumea stie ca la inaltime mare e mai frig). Si daca o etansau mai bine puteau s-o faca submarin, ca nu mai intra apa la carburator sau ce-o mai fi pe acolo... parerea mea...

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
marksman
post 17 Aug 2005, 15:28
Post #198

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(costi @ 16 Aug 2005, 20:19)
Pai tocmai asta-i diferenta; toti se PLINGEAU de ea si nu o ridicau in slavi cu orice pret !

Acuuuum .... auzi texte de genul "sa nu aruncam cu noroi", "masina nationala, " s-a gasit si asta cu DSN sa critice" (adica eu) , etc.

Cum spuneam diferenta o fac unii din posesori !
*

Are si Logan motive sa te plangi de el, nu ma apuc sa ma gandesc acum la toate, ca umplu vreo doua randuri bune.

Totusi, nici "sa nu aruncam cu noroi". "Masina nationala" a fost Dacia berlina (13xx si 14xx), alta nu cred ca va mai fi, eu personal nu ma astept ca Loganul sa fie produs mai mult de 5 ani. Sa recunoastem ca e prima Dacie cu ABS/airbag (de fapt, prima Dacie cu airbag a fost SLZ) care a mostenit unele probleme cronice de la UAP si are rezolvate unele din problemele DSN/SLZ (asta cu pretul existentei altora, dar sa lasam timpul sa isi spuna cuvantul; mai vorbim peste vreo 4-5 ani)

DSN si chiar SLZ nu isi putea cumpara chiar toata lumea asa usor cand aparusera.

This post has been edited by Illusi0n: 18 Aug 2005, 07:39

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Marty
post 17 Aug 2005, 15:35
Post #199

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Illusi0n @ 17 Aug 2005, 15:28)
DSN si chiar SLZ nu isi putea cumpara toata chiar lumea asa usor cand aparusera.
*

Ete ca mi-am luat eu, cu tot cu cele 2,7 milioane de pe cartea de munca, trecute in dreptul rubricii "salariu". Si n-am luat-o decit in Iunie 2003.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ursul-alb
post 17 Aug 2005, 18:03
Post #200

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(see @ 16 Aug 2005, 15:55)
Intamplator am auzit o discutie in care unul din asta se lauda ca in jermania e gigolo...cistiga bani de la babe..iar cind vine aici isi face palate, isi cumpara o masina tare, numai asa sa moara capra vecinilor..ca la urma urmei stie cineva ce a facut acolo...
*

Total offtopic, da sa fiu al naibii daca eu nu am auzit aceeasi discutie acum cativa ani buni, in Iasi... te pomenesti ca o fi fost vorba de aceeeeasi discutie... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
marksman
post 17 Aug 2005, 22:28
Post #201

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Marty @ 17 Aug 2005, 16:35)
Ete ca mi-am luat eu, cu tot cu cele 2,7 milioane de pe cartea de munca, trecute in dreptul rubricii "salariu". Si n-am luat-o decit in Iunie 2003.
*

Marty, DSN a aparut in 2000 in toamna, daca imi aduc eu bine aminte. Si lasa tu ce ai trecut in cartea de munca in dreptul rubricii salariu, ca aia nu e atat de relevant. Si eu cand lucram cu un sfert de norma(contract de prestari servicii), aveam in dreptul rubricii salariu scrisa o anumita suma (200.000, in 1997), dar in realitate faceam bani aproape ca unu care lucra cu norma intreaga.

Vorba aia: "daca nu curge, pica".

This post has been edited by Illusi0n: 17 Aug 2005, 22:35

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Sony
post 20 Aug 2005, 21:58
Post #202

Membru autentic

From: Ban Land

De cele mai multe ori se inventeaza povesti despre Logan si loganisti.
Sa va dau un exemplu: posta redactiei din numarul iulie-august 2005 Supercar.
Un cititor frustrat, Cosmin Postolache din Buzau, a luat o poza facuta de un user al acestui forum si si-a lasat imaginatia sa zburde.
Poza este aceasta: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=3924 postata aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=6347&st=150. De mentionat ca poza este facuta de un posesor de DSN.
Acum sa vedem ce scrie individul: "Unii romani cred ca au niste gauri mari in gat. De la unghii... Si mi se pare normal! De ce? Pai sa va povestesc. In timp ce se plimba omul fericit cu noul lui Logan, trece un Gallardo pe langa el, de crede ca sta pe loc. Isi continua saracu' deplasarea si ajunge la semafor: doua Gallardo (cu numere de Bucuresti) care depasesc usor averea familiei (inclusiv pe cea a rudelor de gradul III)!!!! Se intreaba de unde au bani pentru acele bijuterii si-si baga unghia in gat. Mai merge un pic, trece un H2... si duce incet degetul spre gat..."
Si uite asa povestile vanatoresti se transforma in povesti antiloganesti! laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
AND
post 20 Aug 2005, 22:13
Post #203

Membru autentic

Dar bineinteles ca se inventeaza povesti despre logan! Cele mai comune sunt alea cu " am un vecin care se tot plange ca loganu ii face in nu stiu ce fel " .
Si mai sunt si astia care spun " Aveam atatea probleme cu Dacia mea veche incat am dat-o ca sa scap de ea si am jurat sa nu mai iau dacie niciodata! " ...oameni traumatizati de dacia. Oare sunt cu adevarat atat de ignoranti incat daca Renault ar face o super Dacie , gen Megane la 12-14.000 euro , ar zice aceleasi chestii? Ca nu o ia ca e dacie! E cam exagerat sa boicotezi o marca ... dry.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Kramer
post 22 Aug 2005, 07:15
Post #204

Membru autentic

From: Brasov

De ce e Loganul criticat? Pai e simplu: clientii de Logan, obisnuiti cu Dacia, au gasit in sfarsit o masina in care nu ploua si careia i se inchid usile (mai tineti minte cum zumzaiau showroom-urile, la lansare, de usi trantite?) si asta ne-a facut tare multumiti.
Pe de alta parte, Renault prezinta Logan-ul ca fiind o masina comparabila cu cele occidentale ca si calitate (vezi renumita comparatie directa cu Fabia) ceea ce evident nu este.
Se pare ca pana la urma masina a surprins pe toti: pe cei care cunosteau marca Dacia i-a surprins placut, iar pe cei care cunosteau marca Renault i-a surprins neplacut, si de aici razboaiele religioase pe care le citim si pe forumul asta.
Desigur ca sunt si oameni care cunosc ambele marci smile.gif si astfel mai auzim si pareri rationale.

--------------------
+
andu911
post 26 Aug 2005, 02:05
Post #205

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

v-am mai zis ca nu se boicoteaza marca in sine, ci conducatorul

cel mai bun exemplu pe care vi-l pot da...cand sunt cu Dacia, si ma grabesc si merg cu viteza, cel putin jumatate din Loganurile de pe strada se iau la intrecere cu mine...ce sa fac acum sa merg incet ca nu cumva sa se impacienteze soferii care au trecut de pe Berlina pe Logan, ca masina lor nu si-ar merita banii ???

Cand iau Mercedesu de la ai mei, si merg la fel cu aceeasi viteza, Loganurile isi vad de treaba lor, de fapt mai toate masinile isi vad de treaba lor...nu mai au chef de intreceri...aaah...abia astept sa iau alta masina, cred ca e singura tara in care ai loc pe strada in functie de pretul masinii pe care o conduci....

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 26 Aug 2005, 09:14
Post #206

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(dantes @ 16 Aug 2005, 17:27)
In acest topic, acesta e ultimul meu post.... in mare parte cred ca imaginea loganului a fost stricata de loganistii care o tin sus si tare...

Dupa cum a zis si costi...o tabla pe 4 roti ca ORICARE alta...
*

imaginea lui ferrari este in mare parte stricata de toti tifosii care o tin sus si tare... rolleyes.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
costi
post 26 Aug 2005, 09:21
Post #207

Membru autentic

o comparatie mai buna n-ai gasit si tu ?

--------------------
DSN/SLZ
+
ssilviu
post 26 Aug 2005, 09:25
Post #208

F1 Man

From: Nicaieri

nu, pentru dantes este comparatia perfecta. si cum nu am nici o legatura cu marca dacia, si nici cu ferrari, mi se par doua situatii foarte asemanatoare.

This post has been edited by ssilviu: 26 Aug 2005, 09:26

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Kunzite
post 26 Aug 2005, 09:39
Post #209

Membru incepator

Eu sunt unu' din aia care critica Loganul. Da' ciudata treaba, motivele de critica se imputineaza pe zi ce trece: de ex. design-ul nu mi se mai pare asa urat (m-am "obisnuit" smile.gif ), iar cand o sa apara 1.6 16V (chiar, cand o sa apara?) nici ca-i lenesa n-o sa pot spune. Daca lucrurile merg tot asa, in curand o sa inceapa sa-mi placa ZKR!
Nu gasesc o alta explicatie decat ca... cineva a pus mesaje subliminale pe forum biggrin.gif

Hmm... cred ca d-asta si-a luat AND Logan laugh.gif

--------------------
Oltena 12TRS
+
MAS
post 26 Aug 2005, 11:00
Post #210

Le Bubulateur

QUOTE(andu911 @ 26 Aug 2005, 02:05)
v-am mai zis ca nu se boicoteaza marca in sine, ci conducatorul

cel mai bun exemplu pe care vi-l pot da...cand sunt cu Dacia, si ma grabesc si merg cu viteza, cel putin jumatate din Loganurile de pe strada se iau la intrecere cu mine...ce sa fac acum sa merg incet ca nu cumva sa se impacienteze soferii care au trecut de pe Berlina pe Logan, ca masina lor nu si-ar merita banii ???

Cand iau Mercedesu de la ai mei, si merg la fel cu aceeasi viteza, Loganurile isi vad de treaba lor, de fapt mai toate masinile isi vad de treaba lor...nu mai au chef de intreceri...aaah...abia astept sa iau alta masina, cred ca e singura tara in care ai loc pe strada in functie de pretul masinii pe care o conduci....
*

Subscriu la ce o zis andu.... bai frate, cand sunt cu berlina, is asa ai dreac' toti.....cand ies cu bmwu, sunt asa cumintei....

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
11 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd June 2025 - 22:30
Forum Renault