Oferta RCS-RDS, smartphone la super oferta
![]() ![]() ![]() |
Oferta RCS-RDS, smartphone la super oferta
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt bune abonamentele , din pacate nu poti trimite sms gratuit . Cost sms 1.24 euro
![]() |
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Dacia-Berlina1997 @ 24 Apr 2014, 21:10) de ce nu iesi la intins mana pe strada daca to vrei moca?QUOTE(Dacia-Berlina1997 @ 24 Apr 2014, 21:10) Este greu sa si gandesti cand citesti ceva? http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=tel...optim_nelimitat Destinatie Tarife SMS (eurocenti / sms, cu TVA) Reteaua Digi mobila 0 Alte retele nationale de telefonie mobila 1.24 Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 4.96 Retelele de telefonie mobila din Europa 8.68 Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 8.68v This post has been edited by IRONICK: 24 Apr 2014, 22:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Sa-mbag... Cat a fost degeaba, toata lumea i-a hulit... (bleah.. erdees= câh). Acum cand au bagat la vanzare "preturi" ipocritii s-ar arunca si-n garla sa apuce "oferta".
Un amic, ce are dejeabamobil de cativa ani doar ca de idiot ce e nu l-a folosit, l-a ratacit prin casa si vrea sa stie daca sunt penalitati pt pierderea cartelei. Din cate am inteles de la berbec e cool sa ai la erdees abonamentul "cel mai tare": 10 euro si ai si 5 G de net. Doar ca... daca afla cretinul ca nu-l costa 10... ci doar 5 euro, parca vad ca iar uita tel prin vreun sertar ca nu-i chiar asa de cool la doar 5 euroi. P.S: Face parte dintre aia ce s-au bagat slugi la banci sa-si cumpere aifon; ca e cool sa-l vada colegii cu dubele ca are aifon. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
nicoleta20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 April 14 From: Popesti Leordeni ![]() |
Ma bate gandul sa renunt la unul din abonamente si sa prind oferta. Daca nu am servicii de la ei pot lua doar digi mobilul, sau trebuie sa iau si alte servicii de la ei (net, tv)?
|
--------------------
VW / Dacia
Jetta A6 / Logan
- B-xxx-Axx
2012 / 2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca nu ai nimic de la ei oferta este 10 euro. daca ai ceva de la ei *net, tv* oferta e lasata la 7 euro. daca ai si net si tv, oferta e la 5 euro.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
eu am abonament la ei de vreo 1 an si jumate, 7 euro cu smartfoun. 1cent in fix 2centi in mobil fara minute incluse si 3g de net la viteza cat duce aparatu (3g) dupa care scade (nu am reusit niciodata sa bat pragu sa vad cum nu se mai misca).
Si da confirm acopera vodafonu unde nu mai au ei semnal, semnal full prin roaming, fara costuri, fara net in roaming momentan. |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
nicoleta20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 April 14 From: Popesti Leordeni ![]() |
Suna interesant.... o sa ii pun pe parinti sa ceara oferta, ei au contract de net+tv+tel fix.
@dannygambino cum adica fara costuri in roaming? VDF ma taxeaza in draci cand sunt in afara tarii si primesc apeluri... sa inteleg ca pe digi nu voi fi taxata in afara tarii? |
--------------------
VW / Dacia
Jetta A6 / Logan
- B-xxx-Axx
2012 / 2006
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Au si ei un site unde poti afla tot ce te intereseaza.
http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(nicoleta20 @ 25 Apr 2014, 09:57) Suna interesant.... o sa ii pun pe parinti sa ceara oferta, ei au contract de net+tv+tel fix. @dannygambino cum adica fara costuri in roaming? VDF ma taxeaza in draci cand sunt in afara tarii si primesc apeluri... sa inteleg ca pe digi nu voi fi taxata in afara tarii? Altu/a care citeste si se documenteaza, roaming NATIONAL. Nu de alta, dar si ala INTERNATIONAL este mai ieftin decat VDF sau ORANGE. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A zis nevasta lu' Crin ca se va bate la Briucsel pentru roaming gratuit pentru toata Iropa. Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La Orange roaming-ul in UE e gratuit mai nou
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nicoleta20 @ 25 Apr 2014, 10:57) Suna interesant.... o sa ii pun pe parinti sa ceara oferta, ei au contract de net+tv+tel fix. @dannygambino cum adica fara costuri in roaming? VDF ma taxeaza in draci cand sunt in afara tarii si primesc apeluri... sa inteleg ca pe digi nu voi fi taxata in afara tarii? nu am iesit din tara cu abonamentul.... cum toata lumea stie digi nu are o super retea... e mai slaba de felul ei, de curand au facut un parteneriat cu vodafone si IN TARA, unde nu acopera digi, intra in roaming pe vodafone moca(dar fara net). pentru in afara totusi te sfatuiesc sa iei legatura cu ei |
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dannygambino @ 25 Apr 2014, 20:03) nu am iesit din tara cu abonamentul.... cum toata lumea stie digi nu are o super retea... e mai slaba de felul ei, de curand au facut un parteneriat cu vodafone si IN TARA, unde nu acopera digi, intra in roaming pe vodafone moca(dar fara net). pentru in afara totusi te sfatuiesc sa iei legatura cu ei Da pe aia cu eliberatul frecventelor o stii? Mai citestii si tu ce info da autoritatea care supravegheaza telecomunicatiile? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Extrem de interesante abonamentele de la rds mai ales pe partea de net......cei care au abonament la rds - netul cum merge ?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca este un serviciu superok la rds, ala e netul.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma refeream la netul de la abonamentele de telefonie mobila......cei 5 Gb inclusi in abonamentul de 10 euro.
This post has been edited by tony-s: 28 Apr 2014, 09:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 Apr 2014, 02:27) Da pe aia cu eliberatul frecventelor o stii? Mai citestii si tu ce info da autoritatea care supravegheaza telecomunicatiile? Tradu, te rog! Pen'ca, din cate stiu eu, povestea cu roamingul cu Vodafone este dincolo de reglementari (fara sa le incalce, evident!). QUOTE(tony-s @ 28 Apr 2014, 10:40) Binisor. Acum am intrat de pe stickul de la ei. mai inainte am descaracat un flash player de la Adobe, cu viteze intre 2,2 si 3,42M. Stick-ul meu teoretic este de 7,2, dar viteza maxima pe care stiu ca am prins-o cand verificam cu ceviteza merge era de 5,... M |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Apr 2014, 10:43) Ma refeream la netul de la abonamentele de telefonie mobila......cei 5 Gb inclusi in abonamentul de 10 euro. Eu am sticku ala cu 15 lei pe luna, merge ok, chiar am semnal si la 2 Mai - Limanu (in jud Cta), unde abia prind semnal de vomafone pt vorbit. Mi-am facut azi abonamentu ala de voce + net cu 2 euro 3 gigi la viteza mare, iar restul la 128kbps. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 28 Apr 2014, 09:52) Binisor. Acum am intrat de pe stickul de la ei. mai inainte am descaracat un flash player de la Adobe, cu viteze intre 2,2 si 3,42M. Stick-ul meu teoretic este de 7,2, dar viteza maxima pe care stiu ca am prins-o cand verificam cu ceviteza merge era de 5,... M Pai si din cate stii tu, chiar nu iti dai seama de diferente???? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Netu' pe mobil devine din ce in ce mai putin interesant. Astia de le erdees au o gramada de locatii cu uifi "frii".
uifi dijaba |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 28 Apr 2014, 23:49) Nu prea-mi pica fisa la ce te referi. Pen'ca acasa am un preafrumos net fix de 12M, cu un prea-rapid upload de 0,6M, de la RTLC. Ca sa nu crezi ca as avea si eu vreo contributie la asta, tin sa precizez ca RTLC ofera trei variante de net, iar a mea este aia de top! ![]() QUOTE(volint @ 29 Apr 2014, 06:46) Din cate stiu io, deja nu mai este vorba de "locatii", ci au trecut de 1-2 ani la next level: localitati! Stiu cel putin o localitate in care au uifi-reizat toata aria locuibila. Complet! Insa, uitandu-ma pe harta erdeeshilor, vad ca nu si-o asuma. Inseamna ca o fi vorba de vreo initiativa a primariei, vreu proiect ioropean, ceva de genul. This post has been edited by dacis: 29 Apr 2014, 06:54 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La toate panterele e gratuit.
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tony-s |
![]()
|
Si eu imi trec azi un abonament de la vodafone la rds mai ales pt. cei 5 Gb de net, oricum mai am un abonament de rezerva in caz ca rds e dezastru.
Nu se compara ofertele de la rds cu cele de la vodafone-orange-cosmote...la vodafone platesc vreo 11-12 ieuro/luna si am doar 600 MB, nelimitat doar in vdf si minute de grup in restul retelelor...si e abonament de firma ....la liber probabil iesi si mai scump. This post has been edited by tony-s: 29 Apr 2014, 09:45 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
kato |
![]()
|
au inceput astia de la rds sa ofere telefoane inclusiv cu plata in rate. (pana in 12 luni) preturile par a fi ok.....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Diversiune. Cica e sponzorizate de shivron ca sa- i asculte pi iecologisti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:16 |