Cu Loganul de la 0 la 100 km/h, Cat de leneș e Loganul
![]() ![]() ![]() |
Cu Loganul de la 0 la 100 km/h, Cat de leneș e Loganul
Marius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|||
un_om |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ca sa-ti raspund exact clio are cuplu maxim la 2000 ture.loganu nu stiu la cat.Banuiesc ca pe la 3000.Clio de 65 cai are cuplul de 160Mn/2000rpm.Loganu are sigur cuplul mai mic, chiar daca are cai mai multi.Oricum nu fac o comparatie intre anumite modele si marci.Doar ca loganu e o masina modesta cu performante putin sub asteptari.La plecatu' de pe loc poate se descurca mai bine.Dar la viteze mari, aerodinamica "perfecta" isi spune cuvantul si dpdv al consumului si dpdv al vitezei maxime.In rest 8000 eur dai...8000 face.
|
--------------------
cu patru roti
si 4 usi
- IS-34-HUO
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Răspunsul ăsta vine de la un posesor de???? Care a condus câți km Loganul????
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
un_om |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu conteaza ce am, nu conteaza ce-am condus.
Masina actuala a mea e un SH din vest care m-a costat putin mai mult decat un logan ambition, dar care are performante net superioare.Performante motrice, caci dpdv al marimii intra la alta clasa.Logan am condus cam 200 km dar nu m-a impresionat cu absolut nimic. Si oricum nu tre sa conduci 10 ani un trabant ca sa-ti dai seama ca nu e masina de curse.Asa si cu loganu (desi comparatia e cam fortata).Nu tre sa-l conduci 10 ani ca sa-ti dai seama ca nu poate mai mult. Atata poate, asta e.Si sa speram ca poate o sa apara o varianta imbunatatita(ceva mai joasa, mai stabila,mai frumoasa) si atunci o sa-mi iau si eu fara sa stau pe ganduri. |
--------------------
cu patru roti
si 4 usi
- IS-34-HUO
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred că nu ai citit în colțul stânga sus al forumului, asta în primul rând.
Iar raportul preț/performanță al loganului este net superior multor mașini (inclusiv al clioului menționat de tine, și aici facem referire bineînțeles la mașini noi). Nimeni nu are pretenția unei mașini de curse din partea Loganului ci doar a unei mașini decente. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Se vede ca am fost plecat in vacanta...
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 16:25 |