evacuare dubla
![]() ![]() ![]() |
evacuare dubla
cosminpilot |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 November 03 From: pitesti ![]() |
|
||
-------------------- proXS
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am si sunt super incantat. traseu complet borla de la catalizator . :mrgreen:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
[quote]
traseu complet borla de la catalizator [/quote] ..dar noxele le mai respecta? Ma refer mai treci ITP pe bune ? |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva unde se afla service-ul PILOT in PITESTI?
|
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
poate va ajuta in viitor !
Attached thumbnail(s) poze bug 006.jpg ( Size: 75.05k ) Number of downloads: 675 |
-------------------- B 32 BUG
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
se vede naspa poza pusa aici ,normal se vede cum trece teava fara sa scot nimic de sub masina .poate mai modific poza asta . :shock:
|
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
poate se vede mai bine?
Attached thumbnail(s) poze bug 006.jpg ( Size: 87.62k ) Number of downloads: 739 |
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
|
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Parerea mea este ca nu prea e facuta cum trebuie.In primul rand traseul este prost facut.Daca acolo este o bifurcatie dupa puntea spate, dupa cate vad eu....pai atunci trebuia sa pleci in forma de "V" cu traseele stanga-dreapta si nu in "T".Asta pentru o cat mai buna eliminare a gazelor.Asa gazele se lovesc in "T"-eu si se intorc inapoi.Nu zic ca nu evacueaza dar mai prost.
Ca sa le faci cum trebuie nu ai alta solutie decat sa renunti la roata de rezerva si traseul evacuarii sa treaca prin dreptul ei pentru partea dreapta. Eu asa am facut. Daca cineva are alta parere.... |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
Alex NOS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 March 03 From: Craiova ![]() |
Nu vad rostul une evacuari duble...Mai bine faceti voi una dar buna..Eu la masina mea am de la saxofon pina dupa locul in care era catalizatorul o teva mai groasa apoi se subtiaza la nornal pina la toba finala sport(Powerfull).Adica :toba mica si catalizator date jos si toba mare inlocuita.Manopera m-a costat 500 000.Si se simte de nu e adevarat sa nu mai vb de sound...
|
--------------------
Dacia
Supernova modificata
- DJ 83 ALP Strada: 0-100km/h 10.5-11s
Concurs: 0- 100km/h ????? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asa, imi pun evacuare dubla (stinga-dreapta) si roata de rezerva o pun in portbagaj, linga sub-woofer si statie, eventual cd-changer. Si daca vreau sa plec la munte, ce fac ? Stau cu rucsacul in spate si conduc ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
zzero tu ai castigat vreo 10-15 cai din evacuare ,normal ca nu ,deci evacuarea dubla este numai de aspect .stiiu ! da gazele mai repede afara .si castigi ceva in afara de alt sound ,nu! deci daca mie-mi scoate pe toate 4 iesirile (de fapt 2 nu?) si sound-ul este placut ,adica nu unul de toba sparta ,nu este mai bine asa decat sa scoti roata de rezerva si faci alte modificari degeaba, parerea mea ! :wink:
|
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Marty, eu nu sunt adeptul muzicii care sa ma dea jos din masina.Am un MP3 player VDO si doua boxe super adevarate de la Kenwood pe spate.Atat.Asa ca in portbagaj am doar roata de rezerva si gentuta aia de la Dacia.Cred ca imi mai incap ceva bagaje pe langa ele.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
asta ai tu in portbagaj dar alti au mult mai multe decat tine ,sau nu suporta ceva in portbagaj.eu nu am nici macar o surubelnita dar ditamai roata si jegoasa pe deasupra ,sau punem o patura peste ea?recunosc eu in schimb am ditamai sub-wooferu de 30kg dar curat ! laugh.gif deci pe scurt nu se merita ,mai bine nu faci modificarea decat asa,nu? :cry:
|
|
|
zzero |
![]()
|
Nu cred ca ai dreptate.Din punctul meu de vedere se merita.Chiar nu ma intereseaza daca am sau nu roata aia in portbagaj.Nu tre' sa fie neaparat jegoasa.Poti sa o speli.Eu oricum merg mai tot timpul singur.Nu am ce sa pun in portbagaj incat sa ma deranjeze roata.Cateodata mai pun sacosi cu cumparaturi.Atat.Si intr-adevar nu am castigat in nici un caz ceva cai in plus din evacuarea asta dubla.Doar sound.Asa am gandit-o eu si ca atare asa am ales.Fiecare cu considerentele lui.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
si evacuare dubla si frumus in porbagaj! laugh.gif
Attached thumbnail(s) b32 porb 001.jpg ( Size: 79.72k ) Number of downloads: 758 |
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
daca am dreptate ce are evacuarea mea ?din contra zic ca e mai bine asa !economisesti loc ,si la fel de eficiienta ca a ta . :wink:
|
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
zzero, bineinteles, fiecare cu considerentele si prioritatile lui! Eu nu ma luam nici de tine, njici de BUG, vorbeam si eu sa ma aflu-n treaba! Eu de obicei merg cu gagica-mea, deci suntem destul de putini ca sa n-avem loc pentru bagaje si alte d-astea, da' vinea cum iarna si daca da Dumnezeu niste zapada la munte, sa vezi cum plecam cite 4 in masina, cu bagaje, eventual placi + booti+legaturi, statie+boxe+PC complet,se cam face inghesuiala! laugh.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca arata destul de aiurea evacuarea dubla la supernova daca tinem cont si de faptul ca bara spate arata de parca e modelata cu paru'. Cum au zis si altii mai bine una si buna. Eu am una Borla proxs luata de la c&c si suna calumea. La 3500 rpm in a 5-a aproape ca suna mai tare decat motorul. M-am gandit si eu sa-i dau catalizatorul jos da am ajuns la concluzia ca nu merita din mai multe motive : trebuie sa sari cu banu' la itp k sa treci, iesi prea mult in evidenta daca face k un avion si totusi e supernova nu bmw, polueaza prea mult si ma gandesc k p la 60 de ani vreau sa-mi iau masina ferrari nu iaht ferrari
![]() This post has been edited by BogdanF: 17 Oct 2004, 17:34 Attached thumbnail(s) toba.jpg ( Size: 72.67k ) Number of downloads: 659 |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa-mi spuneti daca stiti ce rezulta in urmatoarea situatie: Nova GTi tobe de inox (detenta si finala) fara site.
Si daca puteti sa-mi spuneti in 2 cazuri: 1. evacuare 45mm 2. evacuare 50mm, ca sa stiu la ce ma pot astepta. Cred ca tobele nu vor mai fi elipsa ci stadion dar la aceleasi dimensiuni. Numa' bafta. P.S. Voi pastra si catalizatorul This post has been edited by paulica: 19 Dec 2005, 05:12 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:01 |