Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
@grecu
Hai sa punem totusi si cativa primari (doar PDL): 1. Omer Radovancovici 2. Vasile Encian 3. Mircia Gutau și viceprimarul Nicolae Dicu 4. Petre Costache 5. Ioan Leonte 6. Ioan Cozma ... Hai gata ca m-am saturat. Mai sapa si tu, ca esti baiat destept. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe Emilian Cutean de ce nu-l pui in lista?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:44) Nr Crt. Nume Prenume Partid Condamnat(ani) Incarcerat (da/nu) Perioada (2000-2004 sau 2004-2008) .............................................................................................................................. .............................................................................................................................. .............................................................................................................................. Daca vrei lista cu incarcerati, de ce bagi pedeleii si unepereii care au luat cu suspendare? Doar sa ne arati ca aia neprieteni au luat cu executare? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 23:10) De la pedele ai pus doi condamnați cu suspendare, plus unul care n-a primit încă sentința. Esti bulangiu! Dupa cum spuneam, stapanesc destul de bine limba romana ![]() QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 22:44) Ma grecule, o sa-ti adresez aceeasi intrebare pe care i-am adresat-o lui Dragos. De fapt o sa pun o problema: enumerati cazurile de oameni politici arestati si condamnati in perioada 2000-2004 si 2004-2012. Prin oameni politici intelegand oricine de la consilier local in sus. Sec, fara gargara! Nr Crt. Nume Prenume Partid Condamnat(ani) Incarcerat (da/nu) Perioada (2000-2004 sau 2004-2008) .............................................................................................................................. .............................................................................................................................. .............................................................................................................................. Arata-mi te rog unde am specificat ca tre' sa fie cu executare. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Oricum, a mai fost condamnat si securistu' ala tiganos, mic si gras de la pesede (nu mai retin cum il cheama). Si Emilian Cutean!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
...
This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 23:25 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
DAr sa nu-l uitam pe Nati Meir! Si nici pe Emilian Cutean.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Cine plm sunt cutean si radiovicinininicinicenici ala?
Il uitasi pe anghel de la baia mare, luat pe sus pentru un vot al CL. Btw, mai are vreo doua etape pana rupe fasul la cedo. This post has been edited by Han Solo: 26 Jun 2012, 23:18 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Justitie romaneasca:
Unul care s-a filmat singur dand mita ia trei ani cu suspendare. Acelasi mai ia 3 ani, tot cu suspendare, pentru alta mita. Altul ia doi ani cu executare pe dovezi indirecte. This post has been edited by ady77: 26 Jun 2012, 23:21 |
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 23:15) PLM, așa poa' să fie cu zecile (și chiar sunt), mă piș. Tu de ce te bucuri, acum? Nu ca-i Bombo la pușcărie? Nu fi bulangiu si nu devia. Ai ridicat problema cu justitia (amestecu' politicii...) Ti-am pus o problema. Inca ramane valabila. Arata-mi cati primari/deputati/consilieri au fost CONDAMNATI intre 2000-2004 (cu sau fara executare). Asta a fost problema ridicata. 26 Jun 2012, 23:20: QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 23:13) Exact ce vorbeam mai sus. Invaluire... Chiar tre' sa precizez ca lista e absolut aleatorie? This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 23:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
aia cu indirecte e pentru simboluri....
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Imi dai un sixpack?
![]() La dam foc si mai lansam o perdea de fum ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
kum |
![]()
|
Sa mai spun si de judecatori condamnati de regimul basescu? Nu mai spun.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu toti jucam la profeionisti
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
Era o figura de stil ma moldovene
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu ma refeream ca esti basist-pdlist.
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Auzi măkum? Da' unii mai greuți din pedele nu găsești și tu? (că tot mă acuzi de învăluire) Bagă o Ridzi, un Poteraș, un Falcă, lasă-mă cu pulifricii ăia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
urmeaza si aia, se va ocupa ponta
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
Pai io n-am specificat "greutatea".
Baga si tu vreo cativa pulifrici. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca Nastase nu are nimic, de ce l-au internat aia de la penitenciar tot la sectia de terapie intensiva?
<span class='edit'>27 Jun 2012, 00:38:</span> QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 00:34) Pai eu l-am votat pe seche, care nu a fost usl-ist, iar tu m-ai facut psd-ist, credeai ca te iert? QUOTE(Markos @ 27 Jun 2012, 00:35) Pai sa ne scape de cosmarul de care ne spune corbex, pentru binele poporului lui aphophis. This post has been edited by ady77: 26 Jun 2012, 23:38 |
--------------------
|
kato |
![]()
|
cica acolo chiar e racoare
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:19 |