Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu. Cind pulitia si doctorul de pe salvare declara ca sinucisul avea o zgirietura, tratata in exces cu un leucoplast, unde i-au facut operatia? I-au scos convingerea ca e tot prim ministru din cap?
Imi pare rau si va cer scuze ca faptele va contrazic. Inteleg determinarea oamenilor intru aflarea adevarului. This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 13:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma copii, nevasta-mea a nascut prin cezariana. E posibil sa fie situatia si cu alte distinse sotii ale voastre. E posibil de asemeni ca voi insiva sa fi suferit vreo operatie la viata voastra. Cine a fost operat de apendicita dintre voi? Ia ziceti, cat folbal ati bagat in primele doua saptamani de la operatie? Io am fost operat (nu de apendicita) deci stiu pe pielea mea cum e dupa o operatie, cum simti zona aia la o saptamana. Si nu vorbesc de gat (in cazul meu).
Daca voi inca sustineti ca la cateva zile dupa o operatie a unei plagi impuscate (glontul IN-OUT) la gat bombo e capabil sa roteasca (,) capul ca un girofar, io nu mai continui. Nu are rost. Ma simt de parca voi ati fi intr-un chat-room si ati face misto de mine, sa mor io. Duceti-va si spuneti asta sotiilor (unde e cazu) care au suferit o operatie de cezariana (care nu este asa de naspa ca o operatie la o rana PRIN gat); spuneti-le ca s-au alintat 2-3 saptamani cat le-a spus medicul ca n-au voie sa ridice copilul din patut. Dar sa nu veniti apoi sa va plangeti aici ca v-au fwtut cratite in cap, ca nu-i vina mea. This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 13:30 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
http://www.jurnalulbtd.ro/articol-Romania-...ura-5-2818.html
http://capitalismpepaine.wordpress.com/201...ase-e-facatura/ This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 13:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Poate ne esplica onor colegii de ce sefa de la Ambulanta refuza sa dea vreo declaratie cu privire la tot ce s-a intamplat? De ce a tipat la reporteri sa o lase in pace ca nu are chef sa fie urmarita, sa aiba probleme?
27 Jun 2012, 13:35: QUOTE(Han Solo @ 27 Jun 2012, 13:29) QUOTE BOMBA IN CAZUL NASTASE: Rana nu a fost profundă, glonțul doar l-a șters și nu a fost nevoie decât de un pansament subțire și de o branulă. Sefa de la Ambulanta a primit telefon direct de la Ioan Rus 5 comentarii Medicii de pe ambulanță care au fost de gardă în seara în care Adrian Năstase s-a împușcat au declarat pentru Romania libera, sub protecția anonimatului, că solicitarea ambulanței nu s-a făcut direct prin Serviciul 112 și că ministrul Ioan Rus ar fi sunat-o direct pe Alis Grasu. Unul dintre medicii de la Ambulanta au declarat pentru Rl ca "rana a fost superficiala, glontul doar l-a sters". Spre locuința fostului premier a plecat una dintre cele mai dotate ambulanțe din parcul SAMB, mai exact o ambulanță de tip C, un fel de terapie intensivă pe patru roți. Unii dintre cei mai pricepuți specialiști de pe tură, doctorița Livia Nicola și asistentul Sorin Lepa, au fost trimiși la fața locului, iar când s-au întors în stația de ambulanță li s-a interzis să vorbească, scrie Romania libera. „Atât au apucat să ne spună, că rana nu a fost profundă, că glonțul doar l-a șters și că nu a fost nevoie decât de un pansament subțire și de o branulă prin care să se poată administra substanțe în cazul unei scăderi bruște de tensiune", a mărturisit unul dintre medicii de la SAMB pentru Romania libera. Doctorița Alice Grasu, managerul Ambulanței București, susține că nu poate vorbi despre momentul solicitării ambulanței, întrucât se teme să nu fie târâtă în justiție de avocații fostului premier. Circumstanțele în care s-a produs tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase rămân și ele neclare, întrucât autoritățile refuză să facă lumină în acest caz. Nici Ministerul Sănătății, nici Direcția de Sănătate Publică, nici Ambulanța București și nici Inspectoratul de Poliție, prin reprezentanții lor nu au voie să dea detalii legate de modul în care s-a produs accidentul lui Năstase. sursa This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 13:35 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(mk2 @ 27 Jun 2012, 12:26) Nu exista doctor (si nici politician) "curat ca lacrima"; orikum, intre ei foarte rar isi scot ochii (vezi colegiul medicilor). QUOTE(Han Solo @ 27 Jun 2012, 14:16) ca a stat ala la floreasca in loc de rahova? pot fi de acord cu tine, da' pe bune nu cred ca e o asa mare problema... ...mai ales ca (din ce-am vazut pe net) rahova da clasa multor spitale "civile", ca dotari si curatenie. @kum: da' care din noi a zis ca rana ar fi fost "profunda" ? This post has been edited by maho: 27 Jun 2012, 13:40 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Firesc ar fi ca acum, după ce l-au dus la all inclusive, să-i facă imeleul un consult ca la carte și să facă publice concluziile, după toată isteria asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(maho @ 27 Jun 2012, 13:38) Nu exista doctor (si nici politician) "curat ca lacrima"; orikum, intre ei foarte rar isi scot ochii (vezi colegiul medicilor). ...mai ales ca (din ce-am vazut pe net) rahova da clasa multor spitale "civile", ca dotari si curatenie. @kum: da' care din noi a zis ca rana ar fi fost "profunda" ? Uite colegu'. Stiu ca nu pare cine stie ce, dar te rog sa urmaresti cum este condusa discutia, cum se sugereaza (prin intrebari aparent inofensive) concluzia. QUOTE(Markos @ 27 Jun 2012, 13:04) Deci kum sustine faptul ca Lascar, care l-a operat pe Bombo, minte: Lascar a fost chemat la DNA, dar nu ca cercetat penal, ci ca martor. QUOTE(ady77 @ 27 Jun 2012, 13:08) QUOTE(Markos @ 27 Jun 2012, 13:11) Stai jos, patru! Daca Lascar ar fi mintit în privinta ranii, l-ar fi cercetat deneau', care nu doarme si nu iarta. Bradisteanu în schimb a mintit atunci cand a zis ca-i groasa rau cu Bombo, ca poate sa dea coltu' oricand pe motiv de infarct si ca-i foarte îngrijorat din cauza asta. A, si ca-i clar netransportabil. QUOTE(ady77 @ 27 Jun 2012, 13:16) QUOTE(Han Solo @ 27 Jun 2012, 13:16) tu ce contesti de fapt? ca nu mi-e clar... tentativa de sinucidere vad ca a fost. rana a fost, ca a operat-o lascar - nu bradisteanu, care e co-ruptul pesedeului. ca a stat ala la floreasca in loc de rahova? pot fi de acord cu tine, da' pe bune nu cred ca e o asa mare problema... Ah... Si sa nu uitam campionul: Klaus cu al sau inegalabil NEDEPLASABIL! Ca stie el din surse la care noi nu avem acces, si care sunt mai bune decat ce se scrie prin presa. Nu mai caut lincu. This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 13:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Și dacă l-a împușcat Dana?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
ii dau un sixpac de ciuc de lamaie
![]() poate ne simpretenim pe feisbuc ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu prea inteleg ce vor sa demonstreze basistii - ca a fost inscenare - ca sa ce ?.....sa se amane cu 1 saptamana sa ajunga in inchisoare - ce tare .....
![]() ![]() |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Cică, după ce termină tratamentu', o să stea-ntr-un double cu un judecător
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Dane, ca tot i-am adus aminte. Sorin Apostu. Primarele vostru de Cluj. Daca era pe timpul PSD-ului devenea si el baron local. Ca Mischie, Mazare, Oprisan si altii. Da' n-a fost sa fie. Pedelist arestat de PDL.
Vino cu un contra-exemplu din asta de la PSD! This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 13:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai zis tu: Mistrie ăla de unde era el. Ce-ai mă? Nu te poți concentra?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe 13 iunie 2012, dar nu e definitiv, mai are timp sa-si caute un pistol.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca are net cu taraita.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
Asa v-a invatat aia la scoala e popi, este? Te crezi mai special asa, nu? Ca nu obisnuiesti sa raspunzi la intrebri directe ca sa nu cumva sa zici ceva gresit. Doamne-fereste sa se zica dup-aia ca a gresit il moderattore.
Era asa greu sa pui 4 cifre? Te asigur ca nu deveneai mai anost, mai sters, mai plat. Ramaneai acelasi moldovean simpatic. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu placere.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Jun 2012, 15:21) Ai simtit miros de caca si ti-a lasat gura apa, este? Ai mai facut sedinte cu mamica, ti-ai mai imbogatit bagajul de replici? Ei bine, te rog sa-i transmiti doamnei ca tre' sa se chinuie mai mult. Tot prost ai ramas, tot replici de rahat ai in tine! Cam la nivel de clasa a 3-a scoala ajutatoare. Dansa s-o fi chinuit a-ti explice ce si cum, dar tu tot nu pricepi cum tre' sa scrii, nu? Pacat de munca dansei, ca, trecuta prin "filtrul gandirii tale", devine maculata. This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 15:26 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 27 Jun 2012, 16:05) Doamne-ajuta! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
- alb-negru
2012
|
|
DragosP |
![]()
|
@kum: te rog eu frumos să încerci să gandesti. Eu am scris după vijelie, așa că te mai rog odată:gandeste fără patimă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Sau fara creier, pare mai simplu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 27 Jun 2012, 15:33) @kum: te rog eu frumos să încerci să gandesti. Eu am scris după vijelie, așa că te mai rog odată:gandeste fără patimă. Si esti bun sa imi explici si mie ce rol a avut postarea ta in contextul discutiei? Hai sa te ajut: - Eu am dat un exemplu de primar PDL-ist condamnat in timpul guvernarii PDL - Tu ai zis ceva de Mischie, l-ai dat contra-exemplu. - Eu te-am intrebat cand a fost condamnat Mischie - Vijelie a raspuns cand a fost ULTIMA CONDAMNARE, adica in timpul USL - tu te-ai repezit s-o inghiti nemestecata Acum sa analizam putin: daca Mischie a fost condamnat de USL, inseamna ca si nastase a fost condamnat tot de USL, corect? Poti sa raspunzi macar la aceasta intrebare? Cu DA sau NU. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
USELEEEE
FACE CURĂȚENIEEEEE ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu pot. Probleme?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 21:12 |