Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
am citit gresit, se poate sterge
This post has been edited by Merced: 27 Nov 2012, 09:46 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 27 Nov 2012, 10:20) ti-ai da foc in semn de protest? ![]() 27 Nov 2012, 11:40: despre naxtaxe.. a ajteptat sa dea de altii mai hoti ca el sa il bage la puscarie, ca sa scrie un tratat despre cum ar trebui construita societatea utopica. Cand era la putere era cool sa furi, Mai bine s-ar comporta la bulau ca un.. barbat si ar tacea din gura, parerea mea. This post has been edited by neumann: 27 Nov 2012, 10:40 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(aphophis @ 27 Nov 2012, 09:20) nu sunt dintre cei care ar plange daca marinarul ar ajunge la puscarie. zi asa "sa-mi cada mie putza daca m-oi intrista cand o beli-o marinelu" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' de ce să-ți cadă măi CGB?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(xcss @ 27 Nov 2012, 01:47) Atunci asteapta sa ajunga ![]() LE: Hai sa te-ajut: http://www.luju.ro/static/files/2012/noiem...e_2012.mark.pdf Lectura placuta ![]() ![]() La pagina 448 este exact textul citat anterior de mine. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O sentinta absolut FABULOASA.
O deplina incoronare a justitiei romanesti, competenta si independenta. Am citit-o in diagonala, si in primele 100 de pagini ne povesteste cum s-au plimbat niste bani prin niste firme care apoi au ajunsa la eurografica care a facut materiale de campanie pe care era scris numele lui nastase. De asemena madam Jianu a facut matrapazlacuri, a organizat niste actiuni fara licitatii (ca madam udrea, ritzi, videanu etc), a incheiat niste cotnracte cu cetateni dedicati etc. Insa, NICI O DOVADA ca Nastase a exercitat influenta, presiuni sau altceva. Pur si simplu au spus daca materialele electorale au fost pentru el (desi nu el se ocupa de campanie) e vinovat. Pe principiul daca materialel electorale ale lui Obama primite de stafful de campanie ar fi fost unele ilegal primite, Obama trebuie sa ajunga la puscarie, desi el habar nu avea de ele... Corolarul sentintei mi se pare pagina 260. Doresc sa citez: QUOTE Inexistența unei probe directe este însă, pe deplin explicabilă, în condițiile în care inculpații părtași la infracțiuni de corupție, se supun deseori „legii tăcerii”, probațiunea fiind cu atât mai greu de făcut, cu cât nivelul la care se află persoana acuzată este mai înalt. Din această perspectivă, instanța de recurs reține că infracțiunile de corupție săvârșite de persoane importante în stat (cum este cazul președintelui celui mai mare partid politic, prim ministru în funcție și candidat cu șanse reale la cea mai înaltă demnitate a statului român) nu sunt, de regulă, comise în prezența mai multor persoane, ci în condiții de maximă clandestinitate, fapt care aproape exclude de plano existența unor mărturii relevante, incriminatoare pentru autorul infracțiunii de corupție pe scurt: nu exista probe fata de Nastase. Insa FABULOSENIA-FABULOSENIEI e una si mai tare. Imediat urmeaza o fraza ANTOLOGICA, de pus in rama: QUOTE O asemenea situație nu poate însă, prin ea însăși, să conducă la concluzia nevinovăției persoanei cercetate HA??????????? Adica judecatorii nostri a plecat de la "prezumtia de vinovatie" (chiar daca nu exista probe, te considera vinovat) si apoi studiaza sa vada daca exista elemente care dovedesc nevinovatia? Deci traim intr-un stat de drept, fara discutii, in care exista prezumtia de vinovatie, in care esti vinovat chiar daca nu exista dovezi (doar pe presupuneri) etc. BRAVO JUSTITIE ROMANA! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cum era lozinca aia ca e musai ca justitia sa fie independenta? Ca are "mecanisme de autoreglare" care s-o "faca mai competenta"? Unde-i CSM-ul sa se autosesizeze de "motivarea" asta?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Domnu' Garette, nu motivatia conteaza, faptele de la dosar l-au condamnat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pai tocmai, ca in motivatie se recunoaste negru pe alb ca nu prea era nimic in dosar, doar cel mult "hearsay" cum se spune pe la altii! Mai citeste o data ce a postat Klaus!
"Inexistența unei probe directe" suficient de clar? Asa pot sa spu si eu ca l-ai mazilit pe Cuza, n-am dovezi dar stiu sigur ca a fost o "lege a tacerii" intre tine si Bratieni... Dpmdv s-au facut de basm cu "motivatia" asta, nu stiu ce au vrut sa demonstreze de fapt, cert e ca "il spala" practic pe bombo in loc sa justifice verdictul! This post has been edited by Garett: 27 Nov 2012, 14:53 |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ai inteles, cu siguranta ca probabil s-au intalnit, intre patru ochi si au stabilit totul
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Klaus e fesenist, nu se pune. O sursa credibila, un Liomond, ceva!
This post has been edited by corbex: 27 Nov 2012, 14:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Nov 2012, 14:26) exact. Faptele vorbeste! autoru' poti sa-l mai schimbi asa, din condei. Mai bine zi-i lu afufis sa nu mai tipareasca afise cu basescu, ca o sa-l duca la pierzanie, si oricum sunt inutile, nu mai are voie sa candideze. Sau, mai stii, poate isi pregateste vreo derogare, ceva.. |
--------------------
...
..
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io as vrea sa stiu o chestie. Sa presupunem ca un jmecher din asta barosan se supara pe nenea Klaus. Si se duce la el si ii spune in fata (fara martori sau alte dovezi): cwaie, ai pus-o! Trimit raketii peste tine!
Si i-ar trimite. Si aia i-ar da foc la casa. Acu' nenea klaus stie ca de vina e jmecheru'. Da' nu o poate dovedi. Si nimeni altcineva nu o poate dovedi. Ca raketii aia au fost suficienti de abili incat sa nu poata fi legata incendierea cu jmecheru'. Well, in conditiile astea as dori sa stiu daca s-ar duce nenea klaus la tribunal si ar trambita prezumtia de nevinovatie, drepturile omului si toate astea. Sau poate ne explica nenea klaus de unde pana mea au astia asa averi din salarii de senator, deputati, diurne si alte drepturi banesti. Ca din cate stiu nu prea au voie sa fie implicati in afaceri astia de prin senat. Chiar toate familiile lor sunt genii in afaceri? Credeti ca exemplu' dat de mine e tampit? Mai ganditi-va... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.237 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Nov 2012, 16:30) Io as vrea sa stiu o chestie. Sa presupunem ca un jmecher din asta barosan se supara pe nenea Klaus. Si se duce la el si ii spune in fata (fara martori sau alte dovezi): cwaie, ai pus-o! Trimit raketii peste tine! Si i-ar trimite. Si aia i-ar da foc la casa. Acu' nenea klaus stie ca de vina e jmecheru'. Da' nu o poate dovedi. Si nimeni altcineva nu o poate dovedi. Ca raketii aia au fost suficienti de abili incat sa nu poata fi legata incendierea cu jmecheru'. Well, in conditiile astea as dori sa stiu daca s-ar duce nenea klaus la tribunal si ar trambita prezumtia de nevinovatie, drepturile omului si toate astea. Sau poate ne explica nenea klaus de unde pana mea au astia asa averi din salarii de senator, deputati, diurne si alte drepturi banesti. Ca din cate stiu nu prea au voie sa fie implicati in afaceri astia de prin senat. Chiar toate familiile lor sunt genii in afaceri? Credeti ca exemplu' dat de mine e tampit? Mai ganditi-va... Deci băi nene...ori compari mere cu mere, ori pere cu prune. ![]() Tu faci o varză generală amestecând legalul cu moralul mergând pe principiul total nedemocratic "nu contează de ce și cum, important e că l-am băgat la răcoare". Păi se poate? ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu asta era tematica actiunii ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Păi și atunci ne facem toți dreptate cum putem și îl dăm dreq de "stat de drept" cum îî place lu' nen-tu Băse să-i zică.
Aia e. Ăla cu bâta mai mare câștigă. ![]() This post has been edited by RZV: 27 Nov 2012, 16:13 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu asa am ajuns aici,azi?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Nov 2012, 15:30) Io as vrea sa stiu o chestie. Sa presupunem ca un jmecher din asta barosan se supara pe nenea Klaus. Si se duce la el si ii spune in fata (fara martori sau alte dovezi): cwaie, ai pus-o! Trimit raketii peste tine! Si i-ar trimite. Si aia i-ar da foc la casa. Acu' nenea klaus stie ca de vina e jmecheru'. Da' nu o poate dovedi. Si nimeni altcineva nu o poate dovedi. Ca raketii aia au fost suficienti de abili incat sa nu poata fi legata incendierea cu jmecheru'. Well, in conditiile astea as dori sa stiu daca s-ar duce nenea klaus la tribunal si ar trambita prezumtia de nevinovatie, drepturile omului si toate astea. ... kum, uite un citat din carte: CODE Potrivit art. 52 C. procedula penala, care consacra prezumtia de nevinovatie, orice persoana este considerata nevinovata pâna la stabilirea vinovatiei sale printr-o hotarâre penala definitiva. În cazul în care probele referitoare la vinovatie nu sunt certe, sigure, complete, ci exista îndoiala cu privire la vinovatia inculpatului, se aplica regula in dubio pro reo, potrivit careia orice îndoiala opereaza în favoarea inculpatului, iar pe baza acesteia, solutia ce se impune este achitarea inculpatului de catre instanta de judecata. Daca n-ar fi asa, s-ar intampla foarte usor inversul la ce ai explicat tu acolo si anume se apuca klaus sa-i faca pe raketi in justitie, aia fiind nevinovati (sa zicem ca alti raketi i-au ars casa). |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
Oricare racketi ar fi fost de vina, sa belesti niste racketi e o fapta crestineasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Crestineasca sau morala poate da, dar in nici in caz legala.
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi, aici e diferenta! Unii oameni are discernamint. Multi judecatori n-are.
![]() Altfel, cea mai buna justitie ar fi fost un divan domnesc. Tot ruminul se infatisa cu pricina la Ponta Bey. Cum si vrea sa faca, cu noua constitutiune. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu credeam c-o sa vad pe aci personaje care sa-i ia apararea lui Nastatese.
Probabil (nu probabil, ci sigur) nu castiga intr-o viata toata familia lor, cat a furat ala la o singura combinatie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Nov 2012, 15:30) ![]() ![]() QUOTE(tribunul @ 27 Nov 2012, 19:35) Nu credeam c-o sa vad pe aci personaje care sa-i ia apararea lui Nastatese. Probabil (nu probabil, ci sigur) nu castiga intr-o viata toata familia lor, cat a furat ala la o singura combinatie. Asa o fi, dar nu pentru asta a fost condamnat. |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kum @ 27 Nov 2012, 16:30) Pai hai sa-ti dau si eu un exemplu: Sa zicem ca ma duc si reclam: Dom'le, uite, Kum m-a batut zdravan! Judecatorul se uita la tine si zice: Mah, asta are 2m si 120 Kg, astalalt are 1.5m si 50 kg (Stiu, fabulez, habar n-am cat esti, eu cert n-am 50 kg decat pe un picior!) deci sigur l-a batut! Nu conteaza ca nu exista dovezi la dosar, flerul meu de judecator imi zice ca asa e! Si nu exista martori pentru ca exista o lege a tacerii in Galati, stiu eu mai bine, ce pana mea de judecator! Si zbang sentinta! Personal nu dau doi bani pe nastase, n-ai decat sa-l bage la racoare pentru urmatorii 150 de ani DAR s-o faca in limitele legii! Cu dovezi indubitabile, martori credibili & shit! "Motivatia" asta este pur si simplu o palma data oricarei idei de justitie reala: Stim ca n-avem nici o dovada da' sigur a facut! Degeaba se bat unii si altii cu caramida in piept cu statul de drept, justitie independenta & shit daca insasi justitia recunoaste ca a dat un verdict in pofida lipsei probelor, doar pe "gut feeling". |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi cum va explicati ca singurele reactii la motivare vin doar din zona politica?
Parca la guvernare sunt fostii camarazi ai detinutului Nastase, nu? Chiar la justitie e unul. E cumva blat ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:51 |