Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
testere nu, dar teste sunt si gratis.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Vecinu': Ce e P.P.L.?? Prescurtarea de la people? Am o vagă bănuială că ăia de conduc Jilava au auzit de zicala cu roata și au vrut să-și asigure spatele...
Sunt curios totuși, dacă intră popeye cândva or să-l pună la regim de Jean Valjean? Si dacă o să aibă fix același regim privilegiat o să se mai autosesizeze RV? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred că-i persoană privată de libertate.
Jargon de Jilava, deh ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Scrie jos legenda: persoana privata de libertate.
Eu nu stiu ce asteptari avea Kum, dar era clar cam pentru oricine ca Adrian Nastase o sa aiba conditii "speciale" la "universitate". |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La cum rostogolea fii-su vorbele la liber, e clar ca n-are mai mult de 50-60 cuvinte in limbaj.
Poama de puscarias, ce sa-i ceri ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Kum spera să-l vadă în ocnă la sare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
oricat de javra este Nastase trebuie sa recunoastem ca nu este un prost ceea ce nu impune ca si copiii lui sa il mosteneasca
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului General au dispus inceperea urmaririi penale fata de Adrian Nastase pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, informeaza Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ). Procurorii informeaza ca dosarul a fost disjuns din cel privind tentativa de sinucidere."
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14503...-munitiilor.htm |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E vorba cumva despre infractorul condamnat Nastase Adrian, momentan aflat in stare de eliberare conditionata din detentie ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE - Au trecut 300 de zile de cand nu am mai vorbit la o televiziune. Am scris destul de mult. De cand am iesit din penitenciar am vrut sa treaca o perioada in care sa fac pace cu mine insumi. Lunile s-au scurs foarte greu si a trebuit sa diger ceea ce era revolta si dezamagire si mi-a fost teama sa vorbesc inainte de a ma gandi la ceea ce mi s-a intamplat. - Am vrut sa vad ce se intampla afara. - A fost o incercare foarte grea. - A fost o condamnare pe care am respins-o considerand ca este nedreapta. M-a consumat revolta maxima din 20 iunie. Mi s-a parut profund nedrept, din punctul de vedere al unui proces dezechilibrat, al lipsei de dovezi. - Decizia mea din seara aceea a fost considerata de multi o inselatorie. Semnele pe care le port pe corp arata ca a fost un lucru foarte adevarat. Glontul a trecut la 1 mm de carotida. A fost destinul. Dumnezeu a hotarat ca viata mea sa nu se incheie atunci. mea dat o lacrima pe buca stanga crying-and-sniffling.gif This post has been edited by kum: 17 Apr 2013, 21:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Interesant că totuși pierde cineva vremea uitându-se la asemenea specimene.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io nu m-am uitat
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am auzit ca arata bine, ca si cum s-ar fi intors din concediu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Cica ar avea urmele de la glont, cum i-a ricosat, cum i-a strabatut juma' de corp...
PLM, horror nene ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce handicapat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
Iliescu, intrebat ce rol ar putea juca Adrian Nastase: de reper moral.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce fel de ’morală’? Ți-ai pus problema?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Daca l-a recomandat Iliescu, e reper de morala pozitiva. De la el se adapa trei sferturi de PSD. Asa au ajuns sa fie votati de toata partea morala a poporului, adica cei 70%.
This post has been edited by corbex: 18 Apr 2013, 15:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Daca eram printre aia 70% iti dadeam riport pt. postul de mai sus!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Un interviu fabulos. Nu am mai vazut atata pupincurism din partea unui reporter de cand facea vizite basescu la televiziunile afiliate lui.
Iaca, pot si astilalti sa se ridice la nivelul stachetei ridicate de basescu. Sunt pe drumul cel bun, ce sa zic... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
A fost destinul. Dumnezeu a hotarat ca viata mea sa nu se incheie atunci.
Cre' ca mai degraba concurenta!Poate mai are nevoie de el prin zona. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
A vorbit Bombo
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu mai gaseste vibratoare sa se impuste in gusha?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Nu as fi crezut ca Nastase mai indrazneste sa apara in public.
Cred ca atat a spus-o, incat a ajuns si el sa creada ca a facut puscarie politica. Si ca urmare nu este un fost puscarias de drept comun, ci un fel de erou. This post has been edited by paul_p: 9 Nov 2013, 19:17 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:59 |