Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sunt convins ca-si zice macar o data la 2-3 minute: "Pre multi am sa popesc eu!"...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sperare humanum est ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 24 Aug 2014, 21:08) "Decat" bucuros ca i s-a intors stapanul! ![]() 25 Aug 2014, 10:48: Daca Ponta castiga alegerile si Parlamentul nu-l amnistiaza, cred ca Adita al nostru turbeaza de tot. Din cate l-am auzit spunand, a meditat pe idelete la diverse idei de restructurare, reorganizare si functionare a statului, incepand de la Constitutie, legislatia penala si civila, filosofia dreptului care sta la baza sistemului legislativ etc.etc.. Omul asta chiar are o minte grozava! Pacat ca este atat de lipsit de simtul normalitatii si n-are un minim de experienta al simtirii si trairii valorilor astora banale gen modestie, regret, cainta etc.etc.. Ghinionul lui este ca UE si USA sunt cu ochii holbati pe el si pe guvern, asa ca multe visuri de-ale lui vor ramane fix la acest stadiu... This post has been edited by dacis: 25 Aug 2014, 09:48 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Dacis, dupa efectuarea unei pedepse amnistia e caduca.
Sau degeaba, mai pe intelesul tau. Iar masurile complementare(gen confiscare) dupa ce isi produc efectele juridice si intra in circitul civil, tot degeaba mai se da amnistie. Teoretic, daca ai bani pentru a timbra actiunea, te poti indrepta ulterior impotriva Statului prin Ministerul de Finante si te despagubeste. Din bani publici, pentru cine avea vreo indoiala. ![]() Cainta...pai ca sa te caiesti trebuie sa fie probate faptele.In cazul lui, din cate imi amintesc, judecatorii au vrut sa dea un exemplu in lipsa probelor directe sau indirecte... ![]() In ce priveste ideile sale de schimbare/reformare, par mai logice decat salbaticiile promovate de Macovei&Impostorul. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 12:12) Hai, nu ma-nebuni!... Pe langa cele doua chestii amintite, ai uitat-o pe a treia: prin sentinta i s-a interzis lui nea Adita pe niste ani exercitarea unor drepturi, dintre care unul cam doare la operatie: dreptul de a fi ales! Iar aici chiar ar cam avea nevoie de oleaca de amnistie. PS Vezi ca un sinonim mai bun pentru "caduc" este tardiv! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Pai din cate stiu, pe fapte de coruptie nu se amnistiaza nimic.
Si deci nici masurile complementare luate.(se amnistiaza violatorii, pedofilii, talharii, criminalii, etc ![]() Iar termenul juridic uzitat este "perimare", dar n-am vrut sa par pretios. p.s stiu eu un fost prim-ministru ce a stat 10 luni la parnaie si acum e presedintele tarii sale.Daca dai o zghihara de Husi ti-l spun... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 11:31 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 12:28) Asa zice-n globul tau de cristal? Ca la mine zice ca-n PSD se pune de-o mare iertare / reconciliere nationala, cand se vor iubi iezii cu lupii, serpii cu broscutele, leii cu-antilopele si toata lumea va fi Zen... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 12:49) Ca la mine zice ca-n PSD se pune de-o mare iertare / reconciliere nationala, cand se vor iubi iezii cu lupii, serpii cu broscutele, leii cu-antilopele si toata lumea va fi Zen... Nu mai pune botu' si tu la toate vrajelile cantate pe la vreun colt de masa... Si zi cine e politicianul ajuns presedinte de tara din puscarias. Daca stii. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Habar n-am/ Din democratii (=stat de drept, renepeuri, alea, alea) nu cred ca-i vreunul. In rest, singurul care stiu ca a fost condamnat (dar nu stiu sa fi si servit puscarie) este Erdogan. Insa, cum spuneam, Turcia nu se califica!...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa mori tu ca-s vrajeli? Da' pe aia cu OUG prin care primarii pot trece la alt partid fara sa-si piarda fonctia, ai auzit? Ponta a zis-o cu gura lui, aia de ciochist.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Aia e data/va fi data de dragul competitiei.
Ca Iohannis a trecut bine-mersi de la Forumul Democrat German la PNL. Sta cam prost cu etica neamtul... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 25 Aug 2014, 14:07) Badie, crede-ma ca stiu treaba mai din intimitate: nu primari-s miza, ca astora n-ai ce le face. Despre consilierii locali si judeteni este in primul rand vorba. Si, din cate stiu, neste ambasade nu agreeaza deloc ideea. Nu mai zic ca-i si ilegala si neconstitutionala, ca baliverne de-astea la pesedei nu se pun. QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 14:11) Stii ce spui? Esti sigur? Ca io cam stiu cum sta trebusoara si am o singura curiozitate: chiar nu stii ori o faci pe prostu'? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 13:21) Stii ce spui? Esti sigur? Ca io cam stiu cum sta trebusoara si am o singura curiozitate: chiar nu stii ori o faci pe prostu'? Zi din partea cui a candidat la postul de primar in 2012. Si mai zi in ce partid e acuma.(a fost presedinte al Forumului German pina in 5 martie 2013 !) E valabil si raspunsul cu Erdogan, a facut 10 luni de parnaie pentru ca a recitat un poem considerat islamic. Eu ma gandisem si la Havel... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 13:46 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 14:33) 1. Zi din partea cui a candidat la postul de primar in 2012. Si mai zi in ce partid e acuma.(a fost presedinte al Forumului German pina in 5 martie 2013 !) 2. E valabil si raspunsul cu Erdogan, a facut 10 luni de parnaie pentru ca a recitat un poem considerat islamic. Eu ma gandisem si la Havel... 1. Tu sigur-sigur nu te prefaci? Ca ma bagi la idei! Deci, ce lege a incalcat Iohannis? Unde-a migrat? Ori poate n-a migrat? Ca, vezi, migratia primarilor se pedepseste cu anularea mandatului, daca stii matale asta! 2. Nu-i valabil niciunul si ce spui este irelevant. Ca nici Cehoslovacia arestatului Havel si nici Turcia nu erau democratii. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E chiar trigam, are si in pesede un picior. Ala mai mic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 14:05) Pai daca la primirea mandatului de primar (2012) era FDGR si acum e PNL, mi se pare un caz clar de migratie politica. Nu cred ca poti fi presedinte al unui partid si concomitent primar al altui partid decat in vreo democratie originala tip Botswana. Daca i-ar anula mandatul de primar mi se pare ca nu ar mai putea candida cu Vivi... ![]() Si apropo, Turcia e democratie acceptata, altfel nu putea fi in NATO. E o cerinta de baza atunci cand devii membru. Ca nu e democratie de tip bruxelles-berlin e adevarat, dar fiind tara islamica... p.s. poate statutul PNL prevede posibilitatea sa fii presedinte fara a fi membru de partid, mai stii ? This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 14:40 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 15:52) Mai sapa si tu ![]() 25 Aug 2014, 15:56: QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 15:37) Nu cred ca poti fi presedinte al unui partid si concomitent primar al altui partid decat in vreo democratie originala tip Botswana. Sau Romania. This post has been edited by Markos: 25 Aug 2014, 14:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Nu e corect fata de alegatori sa te fofilezi sub fusta unui ONG.
Ori esti barbat ori o carpa. Avea dreptate un ziarist ce ii pusese porecla Iohannis-Ionescu...un carierist fara scrupule. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 15:55) 'ai nu, zau?! ![]() Ia, bre, de-aici: "§ 1- Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) este o asociație a minorității germane din România, organizată pe bază etnică, persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial. § 1.1 – Forumul Democrat al Germanilor din România este o asociație de utilitate publică conform H.G. nr.599 din 4 iunie 2008, publicată în Monitorul Oficial nr. 433/10.06.2008" Organizatiile minoritatilor (sunt cateva zeci, din care cea mai celebra-i UDMR-ul) sunt ONG-uri, nu partide! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Si UDMR e tot ONG.
Poti fi simultan in FDGR, in UDMR si la libera alegere orice alt partid:PSD, PNL, PMP... Se cheama trigamie. p.s. si basescu e membru in oengeul celor ce beau spirtoase direct din sticla si e perfect constitutional ! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 25 Aug 2014, 15:14 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 16:22) Asta ai invatat tu la drept? Ca io stiu ca asta a fost compromisul propus de Iliescu UDMR-ului: ca sa nu faca partid etnic (ca-i ilegal si, mai mult, neconstitutional!) li s-a permis sa se inscrie la alegeri cu un ONG! Evident, tot de catre nea Nelu Cotrocelu! QUOTE(Markos @ 25 Aug 2014, 15:55) Si ca sa spulberam orice iluzie ori neintelegere, io-te ce zice pe site-ul F.D.G.R.: "Acest Statut-cadru a fost adoptat de adunarea reprezentanților (adunarea generală) a F.D.G.R. în ziua de 7 iulie 2001 cu majoritate de voturi (27 voturi pentru, 10 voturi contra). Prin sentința civilă nr. 7563 din 25.10.2001, Judecătoria Sibiu a dispus înregistrarea sa în Registrul asociațiilor și fundațiilor." PS Ce patisi, bre, grecule, ca iar ai sfeclit-o!... Din ce in ce mai des, de-acuma! ![]() This post has been edited by dacis: 25 Aug 2014, 15:44 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Un compromis politic nu poate fi, in opinia mea, o sursa de drept.
Este o golanie post-decembrista perpetuata din calcule electorale meschine. Nu-si pot face partid pe criterii etnice dar isi pot oengeu pe aceleasi criterii. Ma leshi... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 25 Aug 2014, 16:47) Daca nea Ilici a facut din compromisul politic lege, io ce sa-ti fac? Ca daca iti faci partid pe criterii etnice, se cheama ca discriminezi; insa daca iti faci un ONG pe criterii etnico-culturale, dand insa dreptul oricarui cetatean roman sa se inscrie (cum e scris in statutul UDMR!) esti, legal si constitutional, absolut OK. Ca nimeni nu-l impiedica pe nea Marin Caracaleanul sa se inscrie in UDMR, nu?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 16:39) Am priceput, UDMR e ONG, Forumul German e ONG. Mai învat si io. 25 Aug 2014, 17:19: QUOTE(dacis @ 25 Aug 2014, 17:01) Asa, ca astia? This post has been edited by Markos: 25 Aug 2014, 16:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:18 |