Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 3 Mar 2015, 13:29) Fara poate ![]() QUOTE(kum @ 3 Mar 2015, 14:51) There is a God!!! ![]() QUOTE(Markos @ 3 Mar 2015, 14:53) Nervos, dar pocait ![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 3 Mar 2015, 14:29) Poate esafodajul, ca esafodul nu vroiau sa-l demonteze, din contra! ![]() Intrebare de clasa a I-a: daca completul de judecata a fost fix acelasi care l-a condamnat pe nascase pentru ca a luat mita banii din viitor chiar crezi ca au contat in vreun fel "argumentele" din ambele parti? QUOTE(kum @ 3 Mar 2015, 15:51) ... bombonel a furat cu sutele de milioane in tara asta. Au putut sa-l lege doar pentru niste mizilicuri. Problema fiind ca modul cum l-au legat pentru mizilicurile alea a reusit sa faca muci credibilitatea justitiei... O bagatela, e drept! Ti-am spus si atunci, si-ti spun si acum: dpmdv trebuiau sa-l incuie si sa arunce cheia dar sa o faca pe bune cu probe & shit! In schimb au iesit cu motivarea aia de kindergarten "N-avem probe dar ceva-ceva trebuie sa fi facut"! Normal, asta stia toata lumea, da' nu asa se face treaba! La fel cum nu ingropi un dosar PATRU ani dupa care iti aduci aminte subit de gala Bute. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(kum @ 3 Mar 2015, 10:32) Va asa pe voi, inca sub influenta antenelor, cu creierii spalati... Va faceti ca nu stiti ca, daca ar fi oricare din voi in situatia de a ajunge la spitalul lu' asta, l-ar durea pe ala fix in gaura kurului de voi... Ati fi niste obiecte. Ba desteptule cu creierul nespalat, fix in spitalul ala am ajuns si am fost tratat fara cusur, o secunda nu m-am simtit ca fiind o bucata de carne. Dar e simplu sa mananci cenzurat cand interesele partidului o cer. Ca altceva nu poti face |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Calm bre n-auzi, calm.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 3 Mar 2015, 20:08) Ba desteptule cu creierul nespalat, fix in spitalul ala am ajuns si am fost tratat fara cusur, o secunda nu m-am simtit ca fiind o bucata de carne. Dar e simplu sa mananci cenzurat cand interesele partidului o cer. Ca altceva nu poti face Maseuze ai aut? N-ai avut. Deci ai fost tratat naspa. Ai printat pagina aia din Jurnalu'? Sau n-ai gasit nici o imprimanta color? ![]() This post has been edited by kum: 3 Mar 2015, 20:56 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De la un medic am pretentia sa fie medic bun, si-atat (iar asta, din cate-am inteles, e); nu ma intereseaza prieteniile lui, si nici faptul ca a incercat sa amane cu cateva zile arestarea lu' a.n. Ca despre asta (condamnarea doftorului) era vorba de fapt in ultimele postari, nu despre a.n., cum incearca kum sa le-amestece.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
Pe principiul asta, de la un regizor ma astept sa fie un regizor bun si-atat.
Mihnea Columbeanu |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Confirm pozitiv. In spitale e la fel ca-n statiuni. Un fel de copacabane mai ieftine. Potol cacalau, cu meniu la alegere, dimineata vin 3-4 animatoare prin saloane si impart bunatati la lume (fiole, sticlute, bomboane), dupa care, negresit, una dintre ele vrea sa-ti vada curul. Eu il am frumos, stiu, dar ele vor sa-l vada pe-al multora.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@kum: parca n-as compara in nici un fel fapta regizorului cu-a doctorului.
|
--------------------
Dacia
1310
|
kum |
![]()
|
E vorba de principiu mon cher. A incalcat legea. Punct! Nu e negociabil, nici pentru mine sau pentru tine, nici pentru el. Asta una.
A doua: la cat damage a facut animalu' de bombo natiei astea, la cat si-a batut aia de noi si ne-a sfidat ca pe niste iobagi, macar pentru cat au fost capabili astia sa-l lege, sa isi ispaseasca pedeapsa. Semnificatia si importanta acestui caz erau mult prea mari pentru a se baga nenea doftoru', chiar daca nu a facut-o de capu' lui, ci impins de altii (sa-si plateasca favorurile primite de-a lungul vremii, nu mai intram in amanunte). |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu i-ai fi dat cu executare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă întrebi babele din fața bisericii, toate vor spune că Becali a fost arestat pe nedrept. Doar câte case o făcut la sărmani. Și mai e și rugător de Dumnezeu.
Ideea e simplă: justiția n-are treabă cu CV-ul sau biografia personală a individului. Aplică legea punctual, pentru fapta comisă. O conduită corectă poate uneori aduce circumstanțe atenuante, dar cu siguranță nu ignorarea faptei. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 4 Mar 2015, 15:47) Nu mon cher, CINEVA. a zis ca a incalcat legea! Prima data ALTCINEVA decisese ca n-a incalcat legea! Cine a gresit si cand? Prima instanta sau cea de acum? Daca a gresit prima, cine raspunde? Dar ce garantie ai ca nu a gresit a doua, asta de acum? QUOTE(gabize @ 4 Mar 2015, 16:14) Cu conditia ca fapta sa fie demonstrata "beyond reasonable doubt". A fost? Cum? De catre cine? Daca cineva care este numarul unu intr-un domeniu, ai garantia ca nu este adevarat, daca asta ti-o spune numarul doi sau trei? |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
astept sa demonstrezi ca si voiculescu este victima politica, ca si el prima data a scapat si a doua oara a luat vreo 10 ani plus ceva maruntis confiscat....
p.s. domeniul ala mai are si niste mici ramuri, ca nu te duci la ginecolog sa-ti faca reconstructie faciala, desi si ala e medic This post has been edited by kato: 4 Mar 2015, 16:59 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
eeee.... depinde.....
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Garett |
![]()
|
Intamplator, indirect chiar stiu cine este Bradisteanu si ce poate.
Sorry, dar o gasca intreaga de procurori de la DNA nu are "utilitatea sociala" a ăluia! |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu inteleg de ce te cramponezi ca legea trebuie sa fie diferita in cazul lui.... utilitatea pe care o invoci nu este un argument
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(kum @ 4 Mar 2015, 14:47) E vorba de principiu mon cher. A incalcat legea. Sa mai fac o-ncercare: Medicii (unii) gresesc; asta a gresit ca a-ncercat sa-l mai tina p-ala cateva zile (mai mult n-avea cum) in libertate (oarecum = in spital). Pt. asta, a luat 1 an - cu suspend, dar e condamnare, si inca rapida. Altii (medici) gresesc... cu urmari tragice, nu-i nevoie de detalii, ca le vezi la stiri; astia "trec" prin colegiul medicilor pana sa ajunga in instanta, pana la pastele cailor, doar-doar uita pacientu' sau rudele raposatului. Acum ai inteles comparatia ? NU m-am referit la utilitatea sociala. This post has been edited by maho: 4 Mar 2015, 17:24 |
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
tu compari mere cu crocodili.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ai ceva impotriva crocodililor?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
M-am linistit.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kato |
![]()
|
adica procurorii nu sunt credibili? interesant.....de unde stii ca baietii nu sunt profesionisti, elita pe felia lor?
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
io spun că încadrarea juridică diferă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:26 |