Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
@grecu:
Bombo are statutul de DETINUT. Punct! Baga si un articol de lege cu alea 14 zile si cu inainte de momentul incarcerarii ca m-ai facut curios ![]() This post has been edited by kum: 22 Jun 2012, 12:13 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Domnul ministru de interne a declarat in direct si la ora de virf ca statutul lui Bombo e cel de "detinut". In aceasta calitate a putut primi vizitele simpatizantilor politici, altfel ar fi fost nevoie ca aia de la penitenciare sa aprobe vizitele. Duar lex, sed lex! Si egala pentru toata lumea.
This post has been edited by corbex: 22 Jun 2012, 12:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba sa moara cici... ca cum asta ia luat si norma lui aphopis... foamete mare.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io stau si ma gandesc cum ar suna o stire de genul "Petre Roman s-a împuscat în gat!"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
i se numara zilili fix ca lu' nutzu.. nutzu camataru..
pan' la urma n-o sa mai viziteze rahova dac-o tine asa.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici macar voi n-ati mai avea dubii ca e facatura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 13:12) @grecu: Bombo are statutul de DETINUT. Punct! Baga si un articol de lege cu alea 14 zile si cu inainte de momentul incarcerarii ca m-ai facut curios ![]() Ma, nu stau sa caut prin legi, asa am citit pe undeva, nu mai retin unde. De-aia am si specificat, "cica..." LE: de fapt, ar fi "maxim 90 de zile", conform legii Cica statutul de detinut apare în momentul cand treci de poarta puscariei. Pana atunci esti ori arestat, ori retinut, ori ce mai vrei tu. Chiar daca esti condamnat definitiv, înca nu esti detinut. In plus, parca legea prevede ca si un detinut poate fi internat (sub paza) si tratat în unitati civile, atunci cand cele ale penitenciarelor nu au dotarile sau expertiza medicala necesara cazului. This post has been edited by Markos: 22 Jun 2012, 12:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care guita ceva legat de ilegalitatea prezentei arestatului intr-un spital civil, nu am observat sa fi fost lumea suparata ca Boldea e internat la spitalul de urgenta Galati. Direct din puscarie, intr-un spital civil.
Ce-mi plac mie baietii astia "echidistanti", unde doar unii sunt rai da' ceilalti sunt buni. Ca in anii 50-60, cu propaganda stalinista; de altfel nici o diferenta intre propaganda stalinista si cea basista... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aphophise dai report la partid si cere audit la postari... ca cum scrie doar sa iasa la numar, nu are consistenta, nu zice de antoneasca, de antonescu, de pontel, de iliescu, de razgandeanu....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
cenzurat-i, uite dom'le cum trebuie procedat daca ai cenzurat, nu stafide nastasiene:
QUOTE In February 1995, a man committed suicide on parkland in Canberra, Australia. He took a pump action shotgun and shot himself in the chest. The load passed through the chest without hitting a rib, and went out the other side. He then walked fifteen meters, reloaded, leaned the shotgun against his throat, and shot his throat and part of his jaw. He then reloaded, walked 136 meters to a hill slope, lay down on the slope, held the gun against his chest with his hands and operated the trigger with his toes. This shot entered the thoracic cavity and demolished the heart, killing him. http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_gunshot_suicide |
--------------------
*
*
*
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
asta-i pus de-un coleg pe reno.. ![]() 22 Jun 2012, 12:31: asta ca sa vaza lumea creieri curgand.. This post has been edited by iulia_boris: 22 Jun 2012, 12:31 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(dacis @ 22 Jun 2012, 11:28) Io am tras (nu mai stiu exact, da pot face un efort de memorie) cu fro 6-7-8 feluri diferite de armament, si chestii asa precise ca tine nu stiu. Am putut face diferenta doar intre efectul glontului ori al altor proiectile (celebra imitatie de proiectil de AG7) la trecerea prin carton si prin PFL (cand am tras cu mitraliera de pe TAB). Recunosc, Carpati n-am servitara. fa ecsperienta asta: trage cu acelasi tip de glont in: carton, pfl, o bucata de piele jupuita de pe-un porc (sau orice alt animal), un cauciuc uzat de masina si-o pulpa de vitel. apoi masoara orificiile de iesire si daca au aceiasi dimensiune io halesc bucata de pfl. asezonata cu bucatele de carton. nea kum, ce pistol a folosit nastase? io nu stiu decat c-a fost un smith&wesson, sau cel putin asa au zis la tv. da' ce tip de arma era: revolver, pistol? si ce calibru? 45 (adica 11mm) sau 357 (adica 9mm)? acu' mi se rupe pl de nastase, da's curios ptr mine ce arma si ce calibru a folosit bombo. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 22 Jun 2012, 12:19) N-ai cum, esti prea tinar. Tocmai in asta consta si enigma, nu-mi dau seama cum ai preluat traditiile. Intro dicutie cu un indoctrinat ca tine, normal cama judeci de deviationism. QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 12:24) 35, dar nu conteaza ca ambulanta era de la BGS. QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 12:50) Coane bion, doar atat iti spun: bunicul meu din parte mamei a luptat pe front. A fost impuscat exact in gat, din spate. A trait ce-i drept pana mai acu' vreo cativa ani, da' io stiu ce damge a facut acel glont. Iarasi e drept ca a fost glont de carabina si nu de 45, da' a fost si de la distanta de vreo 10m. Trecuse de transee, neamtu' s-a prefcut ca-i mort, apoi l-a impuscat din spate. Intentia a fost sa-l nimereasca in cap, dar l-a nimerit in gat si glontul a iesit prin fata. Tereaqu' te pomenesti ca ai fost pe front cu el. La fel 35 nu 45. QUOTE(Altis @ 22 Jun 2012, 13:04) Dar ma intreb, oare Zeus, nu stie ca vin alegerile? Nu i-o fi zis Nastase sau Ilici prin Ponta: "Vezi ca urmezi!"? Nu era mai usor sa nu il condamne? |
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Jun 2012, 12:17) Pentru cei care guita ceva legat de ilegalitatea prezentei arestatului intr-un spital civil, nu am observat sa fi fost lumea suparata ca Boldea e internat la spitalul de urgenta Galati. Direct din puscarie, intr-un spital civil. Ce-mi plac mie baietii astia "echidistanti", unde doar unii sunt rai da' ceilalti sunt buni. Ca in anii 50-60, cu propaganda stalinista; de altfel nici o diferenta intre propaganda stalinista si cea basista... Pentru ca este evident ca postul imi e adresat mie, o sa-mi permit sa raspund: 1. "guita" sa-i spui cui vrei matale: la neamuri, familie, prieteni sau oricui iti permite. Eu nu imi amintesc sa te fi jignit. Deja ai devenit un mare nesimtit cu asta. Dar sa trecem la punctu' urmator 2. mi s-a parut mie ca am auzit ceva la radio in drum spre birou, dar inca nu am apucat sa citesc stirea (ce sa fac daca sunt ocupat sa combat cu toti nesimtitii de teapa ta?) Iarasi te faci de căcat in stilu-ți caracteristic (adica cu un usor iz intelectual), si sa-ti explic de ce: - in primul rand Boldea sta in parnaie de ceva timp si nu este inca (,) condamnat definitiv, ca idolul tau bombo. - esti tu sigur ca nu are aprobarea unui medic din sistemul penitenciar ca sa fie dus in spital civil (asa cum e cazul idolului tau bombo)? Da' e usor sa mananci rahat. Mai trist e ca unii inca pun botu' la vrajeala ta. Inca nu ti-ai revenit dupa ce te-ai facut de rahat in cazul RDS? Atunci am fost domn si nu ti-am spus, da'-ti spun acum: faptul ca nu ai stiai de acel document poate tine la alde tolstoievschi sau arhitectu', da' nu tine la mine. De ce? Pentru ca tu esti cel care e capabil sa analizeze o virgula pusa intr-un document de multe pagini si stie ca, daca nu e pusa cum trebuie, poate schimba sensul intregului document. O virgula! Asa ca sa pretinzi (imediat dupa anuntul CNA-ului ca RDS-ul are dreptate, dar asta e doar o coincidenta, nu?) ca nu ai stiut de acel document atasat in primul post al acelui topic, mi se pare cam descalificant pentru tine. Asa ca nu pun botu'. Atunci nu am zis nimic, pen' ca erau ocupati multi sa te ridice in slavi ca vai dom'le, a recunoscut ca a gresit (trebuia sa fii cu adevarat idiot sa n-o faci, cea ce nu-i cazu') si nu am vrut sa stric armonia. 22 Jun 2012, 12:36: QUOTE(CGB @ 22 Jun 2012, 12:32) ... nea kum, ce pistol a folosit nastase? io nu stiu decat c-a fost un smith&wesson, sau cel putin asa au zis la tv. da' ce tip de arma era: revolver, pistol? si ce calibru? 45 (adica 11mm) sau 357 (adica 9mm)? acu' mi se rupe pl de nastase, da's curios ptr mine ce arma si ce calibru a folosit bombo. Smith&Wesson 9mm This post has been edited by kum: 22 Jun 2012, 12:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ahahaa, cu un revolver. o sa aflam ca de fapt a tras pe linga si pe git are o arsura de la gaze scapate intre teava si butoias.
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Poate va invita Bombo sa-i masurati calibrul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 22 Jun 2012, 13:34) - in primul rand Boldea sta in parnaie de ceva timp si nu este inca (,) condamnat definitiv, ca idolul tau bombo. - esti tu sigur ca nu are aprobarea unui medic din sistemul penitenciar ca sa fie dus in spital civil (asa cum e cazul idolului tau bombo)? Exact cum am zis, ma confirmi: Ocaua mica la ai nostri, ocaua mare la ai vostri. Boldea este IN AREST. Preventiv sau nu, e IN AREST, nu e in concediu la mare. Bineinteles, esti absolut sigur pe tine ca e prevazut in codul de procedura penala necesitatea aprobarii unui medic de la penitenciar si ca la nastase nu exista aceasta "aprobare". Banuiesc ca esti documentat in ce afirmi, ca altfel nu ai sustine astfel de lucruri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Banuiesc ca lumea care sustine ca-i un om de mare calibru i l-a masurat deja. Din auzite vorbesc doar basistii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Jun 2012, 12:46) ... Bineinteles, esti absolut sigur pe tine ca e prevazut in codul de procedura penala necesitatea aprobarii unui medic de la penitenciar si ca la nastase nu exista aceasta "aprobare". Banuiesc ca esti documentat in ce afirmi, ca altfel nu ai sustine astfel de lucruri. Io nu am informatii din inside cum te lauzi tu, eu ma bazez doar pe ce aud/citesc. Si am auzit/citit ca s-a pus aceasta problema la bombo (ca ce medic din sitemul penitenciar a autorizat ramanerea lui in spital civil). Cel putin unul dintre jurnalistii mai cunoscuti au cerut acest lucru. Daca era, nu se iesea imediat cu ea sa le inchida gura la prosti? Intreb si io. Ca la nivelul asta si la calibrul impricinatului, e musai ca institutiile staului sa percuteze instantanu la cerinte in astea. Altfel AM DREPTUL SA PRESUPUN CA NU EXISTA un astfel de document. In orice tara din lumea asta in care curge apa calda la robinet, la ora actuala bombo ar fi intr-un spital din sistemul penitenciar, ministrul de interne ar fi demis de mult (eventual anchetat), conducerea spitalului fwtuta, etc. Pentru ca vorbim de instututii platite din banii mei/tai/nostri ca sa ne serveasca pe mine/tine/noi. Am dreptul sa fiu informat imediat in astfel de situatii. La juma' de ora dupa ce e internat in spital iesit si dat un comunicat oficial (scris, sa ramana) cu privire la starea individului, comunicat din partea ministerului de interne cu privire la faptul ministrului (telefon la un detinut ca sa negocieze cum sa-l ridice de acasa), si tot felul de chstii in astea. Da' na... nu e cazul la noi. This post has been edited by kum: 22 Jun 2012, 13:02 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
klaus |
![]()
|
deci presupui dar spui ca "sigur"...
Am inteles, multumesc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Eu am auzit că au evacuat doi bătrânei de la terapie intensivă din cauza lui
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Ok. Si pentru Boldea ar trebui pusa intrebarea. O pun. Nu am nici o greata, ca si ala e un jegos notoriu, un animal cu fata de om. Din partea mea sa putrezeasca in parnaie pana sa inceapa astia sa-l judece.
Dar asta nu schimba cu nimic datele problemei. Ia aseara, cand am pus eu prima data intrebarea asta, chestia cu Boldea nici macar nu exista! Deci refac intrebarea: unde sunt aprobarile meicului din sistemul penitenciar in cazul bombo si in cazul boldea? Stilu' asta cu si voi ati facut la fel e caracteristic numai oamenilor defavorizati mintal. Daca esti tare in glagorie, vino cu alceva, nu motiva căcaturile astora cu căcaturile alorlalti. This post has been edited by kum: 22 Jun 2012, 13:07 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Lucrurile se desfasoara cam asa:
-Ba, e adevarat ca Maria-i curva? -Fugi ba d'aci, Paraschiva-i o sfinta! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:45 |