Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai nu tu ai inceput?
![]() nu scrie in regulament ca moderatorii tre' sa fie impartiali? De ce ma sfidezi cu raspunsuri de genul: Fac ce vrea muschiu' meu! Probleme? Intrebarea mea era pe bune: de ce vezi numai atacurile mele si nu le vezi si pe ale aluia? Te mai intreb o data, serios, si astept un raspuns oficial din partea ta, in calitate de moderator: De ce imi atragi doar mie atentia? De ce nu iei public atitudine impotriva flame-ului declansat de bion prin postul lui? De ce sunt doar eu vinovat pentru ca I-AM RASPUNS? Multumesc! This post has been edited by kum: 23 Jun 2012, 11:05 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci pentru mine e clar: ești oltean!
Ce-am început eu? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Scuze, dar am editat mai sus.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 23 Jun 2012, 11:58) Inca nu. Comisia aia face rapoarte periodic. Pina atunci trebuie sa se familiarizeze cu telenovela "doua focuri de pumnal", care ruleaza pe toate televiziunile de stiri. Pe aia nu-i duci cu discursuri puerile. Din pacate, intre criteriile de apreciere nu intra si cine e majoritar pe topicurile basesc-nastasiene de pe DC. Ei sint oameni mari, cu doctorate pline de virgule autentice si IQ-uri recunoscute. Numai noi ne inchipuim ca lumea incepe la Ciurel si se termina la Glina. This post has been edited by corbex: 23 Jun 2012, 11:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce chestie, intri sa vezi daca au cazut stimabilii coforumisti la un acord in privinta sinuciderii lui Nastase si afli ca stai la capatul lumii!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci esti oltean! Ai cazut in Dunare la Calafat si te-ai agatat de o salupa la Galati.
This post has been edited by corbex: 23 Jun 2012, 11:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
And proud of it!
![]() Nah, transplantat de mic. This post has been edited by Garett: 23 Jun 2012, 11:13 |
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
Olteneee
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Daca esti din Mehedinti nu se pune, aia-s banateni.
This post has been edited by corbex: 23 Jun 2012, 11:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
Dolji!
Ma rog, tehnic vorbind nu-s nascut acolo dar "clanul" provine din partile alea! BTW, nevasta e "bastinasa" asa ca tot reactionez la bancurile cu moldoveni! Aviz amatorilor! ![]() ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce au oltenii bre? Nu e buni?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sau mai bine hai sa propun eu ceva: ridicati-mi dreptul de a posta si faceti un nou topic cu titlul:
Hai sa dam cu rahat in Kum! Pun pariu ca ar avea audienta maxima, ce zici? Asta ca sa iti amintesti ce ai scris. Ca probabil la cat de tulburat esti de la alegeri incoace nu mai stii ce spui pe cine injuri... Cat despre modul tau de adresare considera ca virtual ai primit de la mine o palma peste mufa si un spitz in gaoz, ca nu le-ai primit cand trebuiau. In rest ce ti-am promis mai innainte ramne valabil. Salut! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
Tu esti o tara intreaga mai nou?
Am mai auzit de personalitate multipla dar nu chiar cat o natie! |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 23 Jun 2012, 10:48) Discutabil, si problema cu plagiatul e pusa teoretic corect dar nu pot sa nu ma intreb care sunt motivele ascunse din spatele brustei preocupari a pdl pentru corectitudine, respectarea legii & shit... Nu de alta dar au avut la dispozitie 3 ani de guvernare ca sa puna totul pe baze corecte si ii apuca grija fix cand sunt in opozitie... O spui de parca Marinarul e vinovat ca pontel e un plagiator ce ne face tara de rusine. Pai scenariul ar fi cam asa: sta 2 saptamani la spital, intre timp mai capata vreo afectiune sau i se agraveaza cele existente, plus ca e labil psihic deci nu poate suporta regimul de detentie, intre timp poate le iese pasienta cu suspendarea/demiterea si la Cotroceni ajunge o ureche mai "intelegatoare"... Nu ca-mi sprijin concitadinul dar asta a fost prima mea reactie la aflarea vestii! Tind sa cred ca asta a fost planul B, pregatit din timp nu "pe fuga", un fel de worst case scenario. si te pomenesti ca tot circul asta, facut doar ca sa il scape pe poponel de inchisoare (ca augustele lui buci nu suporta regimul de inchisoare) e in interesul tarii si ar trebui sa plangem cu lacrimi de crocodil de soarta saraculu bombonel ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 23 Jun 2012, 12:06) Inca nu. Comisia aia face rapoarte periodic. Pina atunci trebuie sa se familiarizeze cu telenovela "doua focuri de pumnal", care ruleaza pe toate televiziunile de stiri. Pe aia nu-i duci cu discursuri puerile. Din pacate, intre criteriile de apreciere nu intra si cine e majoritar pe topicurile basesc-nastasiene de pe DC. Ei sint oameni mari, cu doctorate pline de virgule autentice si IQ-uri recunoscute. Numai noi ne inchipuim ca lumea incepe la Ciurel si se termina la Glina. Tinere domn, rid mai lips: o sa ridice aia clauza la Pastele Cailor! Si nu neaparat din cauza ca mai e si unu cu flota care se incalzeste pe tusa sa intre in focul dosarelor. Nu. Ci pentru ca fritzii n-au ei chef sa se trezeasca cu o satra in bundestag venita sa isi reconstituie posesia pe cladire, conform unei hotariri a justitiei din Romania. Justitia aia de l-a facut fericit pe marty. |
--------------------
...
..
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 23 Jun 2012, 11:21) pai din ce am vazut prin internet, pe la ce se discuta in jurul meu, majoritatea ziceau ceva de genul "Bine i-a facut mama lui de hotz" . Referindu-se la faptul ca bombonel a fost condamnat la inchisoare. ![]() 23 Jun 2012, 11:27: QUOTE(DragosP @ 23 Jun 2012, 10:35) @Kum: nu-l ispiti prea mult pe Dumnezeu! ![]() Dumnezeule! Tu esti? ![]() This post has been edited by aphophis: 23 Jun 2012, 11:27 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
ba afofise, tu nu te-ai prins pana acu ca internetu tau platit de pedele are niste filtre si nu poti sa accesezi decat publicatii cu origine sanatoasa?
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu n-am nimic cu oltenii. Doar că fug ca dracul de tămâie de ei.
Din motive cât se poate de personale care încep încă din vremea armatei. Dar eu n-am găsit oltean care să accepte vreodată că altcineva are dreptate. Bine, poate n-am avut eu noroc. Dar dacă și kum ar fi oltean, înseamnă că sunt nenorocos la maxim. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Era bpentru Lostboy ![]() This post has been edited by corbex: 23 Jun 2012, 11:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(aphophis @ 23 Jun 2012, 12:21) Pai ae cam nasol ca nu mai avem gumele de iarna si derapam pe atata mazga. Acu asa o intrebere mica de 20 de cm. Cam cat e de mare o tara, asa dupa matale. Io cred ca ai ramas cu notiunea aia din spatele blocului ' Tara, Tara vrem ostasi" PS Nici cand a crapat ceasca nu a avut toata tara orgasm darmite la poponel care n- afost in stare sa -si faca capu floare si pe care unii l-au si votat cu cate doua trei stampile. @ Dragos. Problema cu oltenii e ca de obicei are ei cu tine si obligat tre` sa ajunga sefi ![]() Io am vazut Talmudu lor in doua volume: 1.Ce e oltenii si ce vrea ei 2. Oltenii e dastepti si stie ce vrea This post has been edited by bion: 23 Jun 2012, 11:36 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 23 Jun 2012, 11:29) Bine, poate n-am avut eu noroc. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 23 Jun 2012, 11:29) Eu accept! Evident, daca nu vorbim despre basescu... @nea bion: 1. Ai raspunsul la pct. 2! 2. Confirm! ![]() PS: Nu-s doua volume, e doar o foaie, pe care scrie textul de la "M-a facut muica oltean"! ![]() This post has been edited by Garett: 23 Jun 2012, 11:39 |
--------------------
No
Reno
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(bion @ 23 Jun 2012, 12:31) Pai ae cam nasol ca nu mai avem gumele de iarna si derapam pe atata mazga. Acu asa o intrebere mica de 20 de cm. Cam cat e de mare o tara, asa dupa matale. Io cred ca ai ramas cu notiunea aia din spatele blocului ' Tara, Tara vrem ostasi" PS Nici cand a crapat ceasca nu a avut toata tara orgasm darmite la poponel care n- afost in stare sa -si faca capu floare si pe care unii l-au si votat cu cate doua trei stampile. @ Dragos. Problema cu oltenii e ca de obicei are ei cu tine si obligat tre` sa ajunga sefi ![]() Io am vazut Talmudu lor in doua volume: 1.Ce e oltenii si ce vrea ei 2. Oltenii e dastepti si stie ce vrea afofis mai ca se gandea sa se inscrie si el la facultate la Rahova, atat de mare i-a fost orgasmul |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:35 |