Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 12:24) Deci ca sa fie clar: USL are politia, Base justitia. Traiasca Romania! Avea si kum dreptate: Astia ne iau de idioti, toti, si Base si USL. This post has been edited by ady77: 26 Jun 2012, 11:42 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Newman: o publicatie renumita spune ca Ponta e un plagiator ordinar. Si vin nista scirta-scirta pe hirtie, semidocti din nastere, care spun ca stiu ei mai bine, ca au recunoscut lucrarea ca ar fi autentica, dupa coperti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Cine e mai competent pe chestii medicale?"
Dana Nastase si Andrei Nastase. In niciun caz agaricii aia de pe Salvare (veniti doar cu targa si cu 5 litri de motorina in rezervor) sau eminentele in halate albe care l-au operat la nu mai putin de 11 ore de la interventia paramedicilor. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 10:28) Acu am vazut citatul lu kum, nu stiu de unde e, da nu conteaza. Din ce am vazut la stiri, Bradisteanu a apelat la IML sa decida unde trebuie tratat AN, declarand ca el nu zice nici da, nici nu. Acum stim cu totii ca Floreasca e unul din cele mai bune spitale din Romania, eu personal daca as fi medic, nu as trimite pe cineva la conditii mai proaste de tratament. Treaba medicului e sa trateze pacientii cat mai bine posibil. Dupa ce numai cu o zi (sau doua) inainte, in direct la un post de televiziune (l-am auzit eu personal), la intrebarea: Cine este in masura sa decida daca condamnatul definitiv nastase ramane sau nu intr-un spital civil? el raspundea: Medicul care l-a operat este singurul in masura sa decida lucrul asta, intrucat deontologic el este reponsabil pentru pacient. Cand e vorba de oral, toti se repet sa manance rahat, dar cand e voba de semnat hartii care pot fi verificate, toata lumea o da din colt in colt. Au vazut ei ca pica si cateii pe langa jmecheri, asa ca isi baga pwla. Cat despre Treaba medicului e sa trateze pacientii cat mai bine posibil. stii ca nu este vorba de pacient obisnuit aici, nu? Cu despre un detinut in drum spre parnaie. Detinut care automat nu se mai bucura de aceleasi drepturi ca un cetatean obisnuit. Da'-i mai usor sa fii orbit de ura si sa nu mai gandesti. This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 11:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vorba alora de labe1 tv. Cind s-a produs impuscatura care a zguduit cartierul, nimeni din famile n-a dat buzna in camera, cu plinsete si tipete isterice de specialitate, sa vada ce s-a intimplat.
Ori ii durea-n cur de ce s-a intimplat, ori stiau ce sa intimplat, inca dinainte sa se intimple. Ia zi, Noimane, tu ce-ai fi facut daca auzeai o impuscatura in camera nevestei/soacrei/cuscrei/amantei? This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 11:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Programul pentru maine si poimaine:
QUOTE La Tribunalul Municipiului București a avut loc azi primul termen în discutarea mandatului de executare a pedepsei fostului premier Adrian Nastase. Adrian Năstase este așteptat mâine, 27 iunie, ora 09.25, la IML. IML este instituția unde se va lămuri dacă el poate fi tratat în spitalul Rahova. Medicul legist va stabili starea de sănătate a fostului premier, iar medicul de la Rahova va spune dacă spitalul închisorii poate trata bolile lui Năstase. QUOTE Tribunalul Bucuresti a anuntat ca va judeca joi, 28 iunie, cererea de amanare a executarii pedepsei in cazul fostului premier Adrian Nastase. Initial, Tribunalul Bucuresti fixase pentru 5 iulie dezbaterile pe aceasta cerere, insa instanta a admis o solicitare a avocatilor de preschimbare a termenului de judecata. Pronosticuri? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa mai ziceti voi ceva rau despre izolarea fonica oferita de termopanele chinezesti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 10:29) Politistii sunt suspectati de alte "aranjamente": Bine, asta e cam apa de ploaie, în conditiile în care a recunoscut deschis chiar ministrul de interne ca hotarase cu familia lui AN ca arestarea sa se produca fara tamtam si cat mai departe posibil de ochii presei. Acum, c-a iesit nasol treaba, e firesc sa cada niste capete cu chipiu, nu? Aha... Deci inteleg ca daca ministru' de interne zice: Ok ma grecule, baga astea doua TIR-uri fara sa platesti vama. Da' numai astea doua, ca sunem prieteni, dar tre' sa ma intelegi si tu a nu pot lasa mai multe. tu nu patesti nimic, ca ti-a dat acordul ministrul de interne. Si nici ala n-a comis nici o ilegalitate, ca doar a recunoscut, nu? Pai de ce nu ai spus ma asa? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 12:43) N-auzi bre ca nu-i detinut ![]() 26 Jun 2012, 12:48: QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 12:47) x 26 Jun 2012, 12:50: QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 12:47) Aha... Deci inteleg ca daca ministru' de interne zice: Ok ma grecule, baga astea doua TIR-uri fara sa platesti vama. Da' numai astea doua, ca sunem prieteni, dar tre' sa ma intelegi si tu a nu pot lasa mai multe. tu nu patesti nimic, ca ti-a dat acordul ministrul de interne. Si nici ala n-a comis nici o ilegalitate, ca doar a recunoscut, nu? Pai de ce nu ai spus ma asa? ![]() Ce ilegalitate a comis ministrul de interne, dar clar, articol etc. This post has been edited by ady77: 26 Jun 2012, 11:50 |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 26 Jun 2012, 11:37) colegu, in chestiunea similara, pe problema de cultura, cineva nu avea incredere in ce spuneau oamenii renumiti pe domeniul lor si argumenta ca avea si el creier si pareri pertinente. ![]() Intamplarea face chiar sa stiu ce poate Bradisteanu, iar a compara "utilitatea sociala" a unui medic de talia lui cu un "ponei roz" ca hrp... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 12:47) Ai ratat postul no.716: urmeaza sa stabileasca tot procurorii. Acum, obiectiv vorbind, Rus a vrut sa evite circul mediatic, atat. Nu sa-l scape pe Bombo de parnaie. Mi-e greu sa spun daca a comis sau nu vreo ilegalitate. This post has been edited by Markos: 26 Jun 2012, 11:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 26 Jun 2012, 11:31) Deci avem pe deoparte opinia unui doctor renumit, pe de alta parte niste scarta-scarta de la secu, pardon, dna. Cine e mai competent pe chestii medicale? Hm... BTW, ca sa nu existe vreun dubiu: eu am sustinut din start ca e teatru ieftin, dar sa te iei de Bradisteanu deja miroase a vanatoare de vrajitoare! Apropo, cand ii expira mandatul lui kovesi? Colegu', ![]() ![]() ![]() Faptul ca nenea doctoru' ala e fost senator PSD, ca a fost judecat intr-un dosar de coruptie cu o licitatie trucata (ai fost curios sa citesti cate ceva despre cum a fost achitat in acel proces?), e doar o coincidenta, corect? E ca si cum pentru mine ar depune marturie mama. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Ce legalitate a comis ministrul de interne, dar clar, cu numar de articol?
Adevarul e ca doctorul ala e foarte renumit. Pentru tunuri date. De aceea e indoielnic ca s-ar pricepe la calibre mici. This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 11:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
"Am discutat împreună cu comanda Poliției Române care este procedura. Am zis că ar fi elegant să discutăm cu dânsul, pentru că este un fost prim-ministru. Uitându-mă în jur cine ar putea să-l sune, singurul eram eu. Nu la orice mandat sunt 100 de televiziuni afară, nu la orice mandat peste jumătate de oră apare pe CNN. Am întrebat comanda Poliției Române dacă încalc vreo lege, dacă îl sun pe Adrian Năstase. Nu încălcați nicio lege, mi s-a spus. Tot împreună cu Poliția am decis să nu creăm un spectacol, să nu aducem mașini de poliție, cu sirene", a declarat ministrul de Interne Ioan Rus într-o emisiune de la Realitatea TV.
Gata bah ciocu mic, acu noi suntem la putere. This post has been edited by vijelie: 26 Jun 2012, 11:55 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai vezi?
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai chestia este ca utilitatea sociala a poneiului roz a fost sustinuta de niste oameni direct implicati, abilitati sa-si expuna parerea, nu era vorba despre parerea ta ori a mea. ( da stiu, eu nu mi-am expus parerea, am scos in evidenta parerea altora).
ce am vrut sa scot in evidenta este ca atunci cand nu-ti convine, nu conteaza parerea nimanui, conteaza ce crezi tu. cand te avantajeaza, conteaza parerea altora ce-ti sustin pozitia. p.s. nu contest competentele profesionale ale lui bradisteanu, sa fim clari. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@kum: Deci pana la urma dna-ul e mai competent pe teme medicale, din cauza ca ala a avut dosar? Btw, dosarul ala a fost cumva instrumentat tot de expertii astia de la dna?
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Garett, baga o reconstituire si fa-i praf pe toti
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 26 Jun 2012, 11:56) @kum: Deci pana la urma dna-ul e mai competent pe teme medicale, din cauza ca ala a avut dosar? Btw, dosarul ala a fost cumva instrumentat tot de expertii astia de la dna? dna-ul e competent daca s-a respectat sau nu legea. Oare competentul Bradisteanu, o fi si semnat ceea ce sustinea la tembelizor in privinta sanatatii lui poponel? Sau nu .. prea, pentru ca odata pusa semnatura, raspunde pentru ceea ce a semnat? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Jun 2012, 12:40) @Newman: o publicatie renumita spune ca Ponta e un plagiator ordinar. Si vin nista scirta-scirta pe hirtie, semidocti din nastere, care spun ca stiu ei mai bine, ca au recunoscut lucrarea ca ar fi autentica, dupa coperti. "Publicatie renumita" = ziaristi labagii platiti de pedele, se demonstra pe undeva ca le-au scapat niste porumbei, respectiv un link catre un articol nepublicat inca pe respectivul site. Oricum, un ziarist care scriu un articol de ziar nu e acelasi lucru cu un medic care pune un diagnostic, chiar daca tot in scris. QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 12:43) Detinut care automat nu se mai bucura de aceleasi drepturi ca un cetatean obisnuit. Da'-i mai usor sa fii orbit de ura si sa nu mai gandesti. Stiu si eu. Cred ca si detinutii au acelasi drept la asistenta medicala, ca si restul populatiei. Poate gresesc, insa eu nu cunosc legea sau articolul de lege care sa zica: detinutii (parca AN nu e detinut inca, era o disputa pe tema asta daca a inceput pedeapsa sau nu) nu au dreptul la asistenta medicala. LE: imi povestea un amic medic cum le veneau in spital detinuti care inghitisera linguri, si trebuiau operati, etc. This post has been edited by neumann: 26 Jun 2012, 12:06 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
Vecine... Esti intr-o confuzie totala. DNA-ul nu s-a pronuntat asupra starii de sanatate a pacientului. DNA-ul are oarece indoieli asupra corectitudinii in toata afacerea asta (ca si jumatate din setatenii acestei tari, ca si jumatate din presa, ca urmare a nenumaratelor intrebari puse public in emisiuni TV, ca urmare a absentei comunicatelor oficiale absolut normale intr-o tara normala in situatii din acestea). DNA-ul face ceva investigatii in acest sens. Poate va insarcina o echipa de medici sa verifice veridicitatea celor afirmate de doctoru' senator, intrucat acesta, cand a fost vorba sa SCRIE despre asta s-a fofilat elegant aruncand pisica.
Mi se pare normal sa il ia la intrebari cand, cu o seara inainte se pisa pe noi arogant ca el e singurul in masura sa decida daca nastase pleaca in spitalul penitenciar sau nu si ca nu ne poate oferi nici un fel de date despre starea acestuia de sanatate. Asta suna ca un fel de : Bai pulicilor, ciocu' mic ca io hotarasc. Voi doar tre' sa ascultati!. Deh... s-a molipsit de la pacient. <span class='edit'>26 Jun 2012, 12:08:</span> QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 12:04) ... Stiu si eu. Cred ca si detinutii au acelasi drept la asistenta medicala, ca si restul populatiei. Poate gresesc, insa eu nu cunosc legea sau articolul de lege care sa zica: detinutii (parca AN nu e detinut inca, era o disputa pe tema asta daca a inceput pedeapsa sau nu) nu au dreptul la asistenta medicala. LE: imi povestea un amic medic cum le veneau in spital detinuti care inghitisera linguri, si trebuiau operati, etc. Detinutii sunt tratati in spitalele din sistemul penitenciar. Daca nu se pot trata acolo (lucru hotarat de un medic sau de o comisie de medici din sistemul penitenciar, atunci detinutul este transportat sub paza la un spital civil). Cam astea sunt drepturile detinutilor in materie de asistenta medicala. This post has been edited by kum: 26 Jun 2012, 12:08 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
babaieti...o dati rau in balarii...parca v-a facut ceva pesedeaua asta a lu' ilici kaghebistu'...
de acasa bombonel a plecat viu si nevatamat, asa se vedea in imagini...la spital aflam ca a fost strapuns de un glont... ![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 12:04) "Publicatie renumita" = ziaristi labagii platiti de pedele, se demonstra pe undeva ca le-au scapat niste porumbei, respectiv un link catre un articol nepublicat inca pe respectivul site. imi place bunul simt uslamist. Adica matalutza vrei sa zici ca Nature e pedelista? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE In perioada 2001-2002, in calitate de presedinte al comisiei de evaluare in cadrul unei licitatii organizate de Ministerul Justitiei, inculpatul a decis atribuirea contractelor de achizitionare, din bani publici, a unor echipamente medicale pentru dotarea spitalelor din sistemul penitenciar si a spitalului "Profesor dr.Constantin Angelescu", cu incalcarea flagranta a normelor legale in materie. Viciind intreaga procedura de licitatie, inculpatul Bradisteanu Serban Alexandru a favorizat firmele CC MED AG-Elvetia si BIOMEDICA GmbH-Austria prin atribuirea discretionara a contractelor de furnizare de produse, cauzand un prejudiciu real in dauna Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) in valoare de 9.169.606 euro. In schimbul favorizarii la licitatie a firmelor sus mentionate, prin folosirea abuziva a pozitiei pe care o ocupa, inculpatul Bradisteanu Serban Alexandru a primit, in conturile firmei sale off-shore Arnell Development Ltd (din Insulele Virgine Britanice), deschise la Union Bank of Switzerland din Zurich, sumele de 500.000 USD si 3.594.333 euro, reprezentand mita pentru activitatea desfasurata in cadrul comisiei de evaluare a licitatiei. HSBP, ce de banet.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Pe astia ii bantuie pentineciarele.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
@kum: Mai, ca idee sunt de acord cu ce zici, dar parca prea incepe dna-ul asta sa "fie in toate" ca partidul...
This post has been edited by Garett: 26 Jun 2012, 12:11 |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:45 |