Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 15:47) Intrebare: cati oameni politici au intrat in epoca nastase la parnaie (si de la ce partide) si cati oameni politici au intrat dup-aia. Prin oameni politici intelegand de pe la consilieri locali/primari in sus. Te-as ruga un raspuns sec, doar cifre,nume si date calendaristice. Cristian Bivolaru - PSD. |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 15:27) pai ce, a schimbat borduri? Eu am crezut ca a cumparat aparatura medicala pentru spitale, ca parca de asta e acuzat. uite de ce e acuzat. Oricum vad ca asta cerea mita 40% din valoarea contractului :w00t: acum inchipuieti cat valorau de fapt acele aparate, astfel incat ala ce a dat spaga sa poata sa dea si spaga si sa faca si profit din vanzarea lor catre stat.. QUOTE Viciind intreaga procedura de licitatie, inculpatul Bradisteanu Serban Alexandru a favorizat firmele CC MED AG-Elvetia si BIOMEDICA GmbH-Austria prin atribuirea discretionara a contractelor de furnizare de produse, cauzand un prejudiciu real in dauna Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) in valoare de 9.169.606 euro. In schimbul favorizarii la licitatie a firmelor sus mentionate, prin folosirea abuziva a pozitiei pe care o ocupa, inculpatul Bradisteanu Serban Alexandru a primit, in conturile firmei sale off-shore Arnell Development Ltd (din Insulele Virgine Britanice), deschise la Union Bank of Switzerland din Zurich, sumele de 500.000 USD si 3.594.333 euro, reprezentand mita pentru activitatea desfasurata in cadrul comisiei de evaluare a licitatiei. "Mai mult", arata investigatorii, "institutiile medicale beneficiare au semnalat ca echipamentele medicale astfel achizitionate au fie o utilitate limitata, fie sunt inutilizabile din lipsa de cazuistica medicala ori a banilor necesari pentru achizitionarea consumabilelor aferente. Valoarea aparaturii medicale neutilizate de catre cele sase spitale penitenciar si de Spitalul "Profesor dr. Constantin Angelescu" este in valoare de 3.356.878,02 euro. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu critici pe cineva de-a-mboulea doar ca e la putere sau in opozitie. Il critici pentru faptele si intentiile sale. Nu i-am criticat la greu, i-am criticat cind au facut altceva decit credeam eu ca e corect sa faca.
This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 15:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 16:27) Niumane, baiatu' ala a bagat mana pan' la umar in butoiul cu miere. In timp ce multi amarati merg la operatie cu ata cumparata de ei, de la farmacie. QUOTE(ady77 @ 26 Jun 2012, 16:28) Aia saraca s-a imbolnavit subit, e pacat de ea ca inca-i tanara, merita iertata. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
ecsact invers!
This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 15:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 26 Jun 2012, 16:46) Acu-i clar, am înteles ![]() 26 Jun 2012, 16:58: QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 16:20) MEMORIALUL DURERII MAAAA. Nu mai explic ce semnifica Memorialul Durerii, ca am pretentii la tine. Daiashlamwe de coarda penala! Daca-l filmeaza pe Bombo-n zeghe la Rahova, io ma uit cu placere ![]() Ce vrei ma? A ramas fata fara subiecte dureroase, mai face un ban, viata-i grea. This post has been edited by Markos: 26 Jun 2012, 15:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
![]() This post has been edited by G I M: 26 Jun 2012, 16:12 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Glontul lu' bombonel face si alte victime .
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Jun 2012, 15:09) In orice tara decenta din lumea asta, un chirurg de o asemenea valoare are 4 milioane de euro in cont. Uite ce zicea cineva "Daca am ajuns ca singurii care opereaza pe cord in tara asta sint niste corupti hoti atunci meritam sa murim de inima. E simplu. Sau sa-ti explic altfel: daca tu si cu mine raminem in desert, si eu am o arma, asta nu inseamna ca e corect ca eu sa te transform in sclavul meu. Pur si simplu, ce face Bradisteanu e santaj: "eu stiu sa va operez, sint singurul, sint atotputernic in Romania. Eu fac ce vreau pentru ca nu ma puteti pedepsi fiindca ati muri de inima". Depinde ce vrea fiecare: sa moara de inima dar curat sau sa traiasca, dar imbalat de coruptie. Si mai e o chestie: daca nu ar fi coruptie, in Romania ar fi mai multi cei care stiu sa opereze pe cord. " |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Iaca pozna, ce zice coana justitia !.
Si atunci ce ancheteaza dna-ul? This post has been edited by vi_escu: 26 Jun 2012, 16:44 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tribunule, ai plagiat rau. N-ai inchis calumea ghilimelele.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci, am toate calitatile pt. postul de prim-ministru.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vi_escu |
![]()
|
Chiar si de prim procuror. Vad in tine mania proletara necesara....
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
cdadan |
![]()
|
Sau macar de primar la Cluj.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vi_escu |
![]()
|
Pentru asta trebuie macar sa fii picat in cap. La propriu. Ceea ce nu este (totusi) cazul!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 26 Jun 2012, 17:32) DNA-ul ancheteaza cu totul altceva: favorizarea infractorului. Despre stirea ta: se confuzionasera total politistii, de nu mai stiau cum sta treaba dpdv al executarii mandatului. A început? S-a terminat? S-a întrerupt? Trebe cumva altu' nou? Ca ei n-au mai avut vreun caz de-asta pana acum. Asa ca au întrebat la tribunal, sa fie siguri. QUOTE o solicitare a IGPR prin care institutia cerea lamuriri instantei in legatura cu procedurile care trebuie urmate privind punerea in aplicare a mandatului de executare emis pe numele lui Adrian Nastase |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
Care favorizare a infractorului ca era deja condamnat! Poate impiedicarea punerii in executare a unei hotarari judecatoresti, dar asta nu este de competenta dna. In fine, nu conteaza, stim cu totii ce se intampla.
Cat priveste melitia, starea de confuzie este starea lor fireasca. Nu vad cine poate sa-i scoata din asta. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 26 Jun 2012, 17:49) Asta a fost comunicatul DNA. QUOTE Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început urmărirea penală față de trei ofițeri de poliție și față de un medic, în sarcina cărora s-a reținut infracțiunea de favorizare a infractorului săvârșită în legătură directă cu fapte de corupție. Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se referă la îngreunarea executării pedepsei aplicate de către Înalta Curte de Casație și Justiție fostului prim-ministru Adrian Năstase. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pacat de militienii care au fost trimisi la adita acasa. oricum ar fi procedat, bine nu avea cum sa le fie... cand te trimite nenea ministru nu prea mai ai cale de intors
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vi_escu |
![]()
|
Dar cu barda stii? Asta poate fi mai de folos intr-o primarie.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
N-am urmarit azi telenovela cu Bombo decat o faza cu bovina procuroare. Ce pana vulturului ancheteaza DNA? A dat Bombo spaga la doftori si militieni sa-l faca scapat? Io stiam ca Bombo ia nu da spaga
![]() ![]() ![]() This post has been edited by bion: 26 Jun 2012, 17:07 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vi_escu |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 26 Jun 2012, 18:04) Eu cred ca glontul asta si taraboiul din jurul lui va face in toamna, la alegeri, o singura mare victima: USL-ul, in general, si PSD-ul in particular... Sa nu fie pe dos. Multi care-l doreau pe bambonel la mititica au inceput sa se indoiasca de asta. Basca ca a luat si prea putin. QUOTE(bion @ 26 Jun 2012, 18:06) Codrutza aia cu privirea bovina parea cam stanjenita cand ingaima acolo. I-o fi rusinica sa faca ce i s-a spus la telefon ![]() ![]() Nu, acum se comunica altfel nu la telefon. Se citeste blogul lu' macovei si se executa! This post has been edited by vi_escu: 26 Jun 2012, 17:11 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai atunci, om vedea daca-i mai dau o sansa au ba.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:44 |