radiocd solnitza ragusit
![]() ![]() ![]() |
radiocd solnitza ragusit
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
1. In afara de vreun electronist de-o varsta venerabila, ma indoiesc sa-l repare cineva. Oricum, daca dai un anunt la bursa, cred ca gasesti unul mai ieftin decat ar costa reparatia.
2. Esti sigur ca-i unitatea si nu cumva e pe duca vreun difuzor? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am schimbat jbleurile si tot barrrrie
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E 200 de lei un cd player....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bion |
![]()
|
Mai mult ma intereseaza radio care la divaisul respectiv e mult peste altele de firma.La zdranganelile din slz nu e nevoie de un player hifi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/cd...enza-a114997013
Nu cred ca merita sa-l repari... ca si daca iti ia la reparat 50 de lei nu faci mare afacere... Sau asa, daca te intereseaza doar partea de radio: http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/cd...ogan-a112814018 This post has been edited by Iulikk: 13 Jun 2012, 18:36 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
bion |
![]()
|
Am gasit un nene cu firma in TM care a zis cam 45 roni.
Multumesc pentru sfaturi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
trimite-l la Bucuresti,
Am un vecin "nea Mitica'electronistu" omu mi-a facut si mouse'ul dupa ce am dat cu el in perete la o competitie ( carcasa se dusese insa aveam din dotare 2 ) ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
piesa defecta nu e scumpa
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu 300-350 cumperi mp3 nou cu usb, line in, etc. Consider ca merita investitia. Intr-adevar receptia pe partea de radio, la casetofoanele originale, este cu mult peste mo3-urile din ziua de azi, insa ai avantaje si dezavantaje.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sau cu 80 de lei, gasesti un radio ca lumea
http://www.daciaclub.ro/-VAND-Radio-predea...-2-t241204.html |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bion |
![]()
|
Multumesc domnu apsolvent de UPT. Hal mai misto radio care l-am avut pe masina a fost un pixel albastru care avea senderspeicheru cu motor.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda , pasiune la maxim ! Totusi ,cu toata lauda pentru radio vechi , orice device care l-am avut pe masina a mers mai bine decat cel vechi , original , desi eu am avut radio-CD .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bucatzel |
![]()
|
No, amu' scuza si matale o urma de gluma nevinovata. Recunosc ca eu nu sunt capabil sa ascult radio. Ma enerveaza prea tare sa taie cate-o melodie ca sa para dejeu' inteligent. Si in consecinta, nu poci zice ca m-a interesat vreodata capabilitatea unui radio de-a se comporta cum trebuie.
Iar de recomandarea mea de mai sus, aia cu cauta altu' de solenza, e datorita faptului ca destui le schimba cu ceva ce poate sa "mestece" si mp3. Si cele originale stau si strang praf, deci le-ar da si pe bani de nimic, numa' sa scape de ele. In conditiile astea, nush' zau cat renteaza sa-l repari. This post has been edited by bucatzel: 14 Jun 2012, 20:49 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am schimbat CD-player-ul original neaparat pt mp3 , ci pentru ca dupa 1-2 ore de functionare se oprea subit si nu mai vroia sa citeasca nimic . Dupa cateva luni nu ma vroia nici sa scoata CD-ul dupa ce se incalzea si de asta m-a enervat .
Oricum difuzoarele stock sunt cam slabe calitativ si in afara ca intra in acele locasuri , nu cred ca au alte calitati . Dupa ce am schimbat playerul cu un Clarion ( 3-400 ron ) , pe aceleasi difuzoare se auzea MULT mai bine si apoi incet am inceput sa schimb si difuzoarele . La trecerea pe un Pioneer mai rasarit lucrurile s-au schimbat iar . Sunt convins ca poti gasi un player stock , fie de SLZ , fie de Clio ( model mai vechi ) si prin Vitan , dar e greu sa ajungi prin Bucuresti . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bion |
![]()
|
Luai unu cu 90 de roni.Pentru muzichie fara pauze ii dau sa transmita de pe cardu de la tilifon.
Intre timp am regasit MTCul batrin tare asta a fost primu cu afisaj dijital, etc. Am dat pe el cand l-am luat de la mama lui 200DM( o avere). Nu mai scap de corbex care zice ca are el unu super corbex.jpg ( Size: 23.23k ) Number of downloads: 206 Prefer sa ascult radio in masina ca sa nu adorm ![]() Topicul si-a atins scopul deci multumesc colegilor. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu ala prinzi si radio Breslau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Tin minte ce emotionat erai cand ascultai Lili Marlen la Radio Donau
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bion |
![]()
|
S-a rezolvat . Fost-am la doftor cu ie si era de la jbluri. Alte cartoane si se aud cotele apelor Dunarii de zici ca-i tanti aia in masina.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
BluBear |
![]()
|
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Tot fiind deschis threadul asta am si eu o problema cu el.
Cand se incalzeste bordul se da volumul incet singur, scade treptat si nu`l mai pot da mai tare. Astazi de ex. mi`a si aparut la un moment dat HI TEMP si l`am inchis. |
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|
bion |
![]()
|
Se incinge finalul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau alta piesa defecta care se incalzeste
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 13 Jun 2012, 18:43) QUOTE(bion @ 13 Jun 2012, 19:16) QUOTE(bion @ 22 Jun 2012, 19:38) S-a rezolvat . Fost-am la doftor cu ie si era de la jbluri. Alte cartoane si se aud cotele apelor Dunarii de zici ca-i tanti aia in masina. Zimnicea. soasonsontimetr. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bygy007 |
![]()
|
biriitul ala apare in 2 cazuri
conexiunea intre membrana difuzorului si cosa de vine firul intrerupta si atinge acea conexiune de membrana mai poate fi si 3 cind bobina este arsa sau atinge de magnet |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bion |
![]()
|
Buana moderator deportat ai nimerit Braila
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Iulikk |
![]()
|
Din proprie experienta iti spun: Ai facut o alegere buna cu hifonics.
Attached thumbnail(s) DSC06110.JPG ( Size: 621.45k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(bion @ 23 Jun 2012, 01:34) Pai no, la ce ziceai matale, puteau fi doua lucruri stricate ashe ca logic ca prima oara diagnostichezi ce-i usor de diagnosticat. Or alea-s boxele, ca pui un alt radio (bun) in loc si vezi daca tot asa se aude. Nush cat de greu se scoate ala orighinel din solnitza, da' banui ca in 10 minute tot esti gata. Oi fi recunoscut eu ca nu stiu la fel de multe ca altii mai vechi, da' asta nu inseamna automat ca-s pierdut in spatiu. Sau no, macar nu la chestii simple. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
ati bagat de 10 cm ???
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:55 |