Led-uri la picioare cand accelerez
![]() ![]() ![]() |
Led-uri la picioare cand accelerez
bnedea |
![]()
|
||
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|||
zrk47 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 February 12 ![]() |
iei una bucata "extinctor" il pui pe pedala de frana si te duci in spatele masinii sa verifici,in cazul in care n-ai prieteni...dar tot nu-i vad rostul
Pe langa siguranta si becurile proprizise sunt sanse minime sa se strice altceva. Zilnic dau in trafic de idioti cu un singur bec pe frana functional ,chiar si fara...,asta e,nu le poti da in cap. This post has been edited by zrk47: 27 Jun 2012, 18:14 |
--------------------
Dacia Nova
GT
1999
- CT 93 MIV
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bnedea @ 26 Jun 2012, 15:56) Si eu as vrea un LED in bord dar nu sa se aprinda, ci sa stea stins si nu montat pe acceleratie, ci pe frana! ![]() Mai exact sa indice nefunctionarea vreunui bec la apasarea pedalei de frana si numai atunci sa se aprinda. Ca idee aproape gratis : dai o mica gaurica in lateralul celui de-al 3-lea stop pe frana , astfel incat vezi cum se aprinde din masina , daca te intorci ca si cum ai da in spate . Eu am o gaurica foarte mica si avand si folie se vede fara probleme , mai ales seara. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:32 |