Teatru scurt, in 2 acte
![]() ![]() ![]() |
Teatru scurt, in 2 acte
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Omul se naste cu ochii pe capra vecinului. Trebuie multa educatie ca sa-l faci sa si-i mute de acolo. Sa si-i mute spre vaca vecinului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mie nu. Si d-aia îmi permit să vă mai aduc aminte. Cine are urechi să auda si minte să priceapă da o facă. Nu pentru mine o face.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2012, 16:16) da.. nastase avea vreo urma de morala crestina cand ne-o tragea din toate partile fara alifie? De unde si pana unde calaii ne cer noua sa fim solidari cu ei cand dau de dracu? ![]() This post has been edited by aphophis: 24 Jun 2012, 16:50 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
Si ce mă interesează pe mine?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 Jun 2012, 17:50) da.. nastase avea vreo urma de morala crestina cand ne-o tragea din toate partile fara alifie? De unde si pana unde calaii ne cer noua sa fim solidari cu ei cand dau de dracu? ![]() Daca erai atent "politicienii" care i-au luat apararea nu se deosebeau cu nimic de el, poate doar la avere. Pe Macovei cand a cerut sa se respecte legea si in cazul Zgariatului au facut-o stalinista. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Turnatoarea macovei a bagat din top altele, demisii, diagnostice fabricate. Apropo:
"USL vrea retragerea dreptului de vot in Consiliul European si izolarea politica si economica a Romaniei. Ne aduce inapoi inainte de anii 1989. USL face eforturi sa ne scoata din Uniunea Europeana", a declarat Macovei, in cadrul unei conferinte de presa. Bai, voua nu va e jena sa pomeniti astfel de personaje? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 24 Jun 2012, 18:11) Cu USL-ul ... DA "Ieri PSD ne-a spus in mod public ca face demersuri pentru a obtine o Rezolutie in Parlamentul European impotriva Romaniei si chiar aplicarea unor sanctiuni grave: (i) suspendarea fondurilor europene si (ii) retragerea dreptului de vot al Romaniei in Consiliu, adica sa nu avem nici un cuvant de spus atunci cand se iau decizii in Uniune. Inteleg ca PSD (probabil USL) vrea sa izoleze economic si politic Romania si sa ne ia cele mai mari beneficii pe care le avem fiind in Uniune: fondurile si participarea la decizie. Pentru asta, PSD invoca in mod fals asemanari cu situatia din Ungaria, unde Comisia Europeana a initiat o procedura de infringement (la noi NU), cerand Ungariei explicatii cu privire la independenta Bancii Nationale, a unei agentii de protectie a datelor sau a justitiei, ca urmare a unor noi legi (la noi NU). Nu exista nici o legatura intre situatia din cele doua tari, ci doar o manipulare publica a PSD/USL care insa dauneaza intereselor tarii...... " |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ne e dar ne amintim de Ponta si ne trece.
This post has been edited by corbex: 24 Jun 2012, 17:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Jun 2012, 17:54) Vezi ca tot in Biblie scrie "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" daca vrei neaparat sa o dam pe teme religioase. Ca bombonel era religios nevoie mare cand vindea fabrici (si lasa lumea fara locuri de munca sa nu aiba ce sa le dea mancare copiilor) doar ca sa adauge la averea matusi-sii. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 24 Jun 2012, 18:17) Vezi ca tot in Biblie scrie "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" Asta inseamna ca toti dentistii sa fie stirbi... ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(corbex @ 24 Jun 2012, 17:35) Unii prefera femei. QUOTE(bmwh548 @ 24 Jun 2012, 18:17) Vezi ca tot in Biblie scrie "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" daca vrei neaparat sa o dam pe teme religioase. Aia parca era in Vechiul Testament; in varianta "update" (Noul..) nu mai e valabila... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
Nu mai retin exact, dar presupunand ca e asa: tu in locul preotilor ai fi lasat pasajul respectiv?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Cum sa-l lasi? Toti popii, de 2000 de ani incoace, vin cu contributii proprii - de retinut, proprii, nu plagiate - la scrierile sfinte si tu sa stai ca proasta-n fata vitrinei cu ciorapi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eu n-as fi putut fi preot. N-am tragere spre cele sfinte (cu sau fara ghilimele, cum prefera fiecare).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 03:46 |