Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce musai Iisus Hristos ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
si mai ales iubeste-ti aproapele!
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci să strângă bani ori ba?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa stringi aia doi bani de ti-i pun pe ochi. Sint pentru barcagiul care te trece Styx-ul. Nu-i ai, ai belit-o! Ramii vesnic pe lumea asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sa stranga, dar nu 200 mil, 100 ajung.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Propun 130, pentru siguranță.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sa stranga si sa ii puna si la altii in cont... sa le faca cacado inainte sa dea coltu...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 22:00) Dacă crezi în 'religie' ajungi să spui ca tine. Însă dacă crezi în Iisus Hristos vei caută comuniunea cu El, pe care n-o gasesti decât în Biserica Sa. Lasă 'popii', caută si obține comuniunea cu Dumnezeu. Am căutat-o, n-am găsit-o (nu fac mișto în afirmația asta). Am fost (în vizită) la mai multe religii, degeaba ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca te scobesti in nas...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
yhattori |
![]()
|
daca tot string bani, macar sa-i tocmeasca pe astia:
moare de ficat prin simpatie juma' din scara blocului. |
--------------------
*
*
*
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(DragosP @ 25 Jun 2012, 22:00) Însă dacă crezi în Iisus Hristos vei caută comuniunea cu El, pe care n-o gasesti decât în Biserica Sa. Asta e ca si cum ai spune ca poti sa te rogi oricand, oriunde pentru oricine, daca nu esti in biserica Dumnezeu nu te asculta, dar sa zicem ca e o neintelegere si nu te refereai la cladire, nu? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yhattori |
![]()
|
nu, ca e cu B mare.
|
--------------------
*
*
*
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si crucea nu-i agatata ma de oglinda? Te scobesti la ea, deci.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu am așa ceva în mașină
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Treaba ta.
|
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
in special sotul apropiatei...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
dupa mai multe beri ( si nu am rezistenta) hai sa-mi dau si io cu parerea ca nu o fi foc mare.
![]() ca de obicei se amesteca religia cu credinta si se scoate in evidenta ce este mai urat in fata ( popi avari, care-si fac din ochiu maro, etc.).... nu conteaza ca baba barfeste cand este in biserica ori ca-si roade genuchii pupand icoane.....fix treaba ei. iar nu conteaza daca popa e hot si intra cu tot cu picioare in cutia milei.....are cine sa-i judece cand va fi momentul. ce conteaza este ca noi sa ne facem datoria fata de noi ca oameni si sa fim mult mai toleranti cu cei de langa noi.... in legatura cu problema ridicata de victoras.......inteleg si accept fiecare argumentatie pro ori contra ( stiu, sunt moldovean). pana la urma e o chestie foarte personala si fiecare decide ce doreste..daca nu a fost in stare sa duca o viata decenta macar o inmormantare decenta sa aiba. dupa o viata de chinuri nu pare ceva fantastic...pe de alta parte, sa te chinui x ani, sa te privezi de o viata un pic mai buna (atat cat a mai ramas) doar ca sa pleci "demn" iar nu oare ok, dar pot sa inteleg... e o chestie de traire, de prioritati, pe care nu le putem judeca noi.......si tot victoras dadea exemplu cu un nene care ar avea de ales intre femei si condus masina si nu renunta la condus. dupa cum spuneam, chestie de prioritati ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kato @ 26 Jun 2012, 00:35) In ultimu timp , din cauza ca se scoate in evidenta si tot mai multi observa uratenia religiei practicate, observ ca unii incep sa "evolueze" prin despartirea religiei de credinta. Adica ei nu mai sunt de acord cu modul de practica al religiei (defapt credinta practicata de mase) si spun ca defapt fundamentala e credinta aia veche, sustinuta de biblie in cazul crestinismului. Problema e ca nu credinta practicata acum e "rea" si in general ideea e bolnava ( baubaul care priveste tot, asculta tot, pedepseste in stanga si dreapta prin foamete, potopuri....dar defapt iubeste pe toti , apropo RIP George Carlin). Si cand o sa vina unu sa zica ca noul testament e ok, e moral, defapt partea morala acopera reguli de bun simt pe care un individ normal le are fara sa trebuiasca indusa frica. QUOTE(kato @ 26 Jun 2012, 00:35) dupa mai multe beri ( si nu am rezistenta) hai sa-mi dau si io cu parerea ca nu o fi foc mare. ![]() iar nu conteaza daca popa e hot si intra cu tot cu picioare in cutia milei.....are cine sa-i judece cand va fi momentul. Fix aici intra zicala cu "religia e cea cu care se controleaza masele". Nu-i bai ca astia ne fura, prostesc oamenii mai creduli, are cine sa-i pedepseasca. Ete ca n-are cine, e doar un mod de a face masele sa stea cuminti in banci cat timp aia mai "destepti" isi vad de treaba. In timp ce tu te consolezi ca vine si randul lui, ala te fura si tu il lasi in loc sa-i dai peste bot. Motivul pentru care tot mai multi "sar la gatul" credinciosilor este nesimtirea de care dau dovada cand incep sa zica ce si cum trebuie facut, ce e bine si ce nu, cum trebuie sa fie un "adevarat crestin", care e "calea dreapta" (evident aia din religia in care au fost crescuti, restul...pagani, eretici), exact ca babele alea nesuferite care la o inmormantare isi baga nasu si propaga obiceiuri de pe vremea faraonilor spunand ca alfel e rau. Cum a spus si victoras, niste japite care profita de faptul ca rudele mortului sunt intr-un moment vulnerabil si astfel accepta multe dintre obiceiuri, taxe din speranta ca mama/tata/bunicu etc ar continua sa existe si altfel nu se poate. This post has been edited by bogdyMND: 26 Jun 2012, 00:38 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Jun 2012, 22:28) Am căutat-o, n-am găsit-o (nu fac mișto în afirmația asta). Îmi pare rău pentru tine (nu fac mișto în afirmația asta)QUOTE Probabil că au fost vizite de complezență. Dacă-mi permiți un sfat: ce cauți tu (sau îți închipui că faci) caută cu SUFLETUL mai întâi, apoi cu rațiunea.QUOTE(bmwh548 @ 25 Jun 2012, 22:31) Asta e ca si cum ai spune ca poti sa te rogi oricand, oriunde pentru oricine, daca nu esti in biserica Dumnezeu nu te asculta, dar sa zicem ca e o neintelegere si nu te refereai la cladire, nu? Mă refeream și nu mă refeream la clădire. Evident că poți să te rogi oriunde, oricând pentru oricine. Este bine și pentru tine, este bine și pentru destinatarul rugăciunii. Eu mă refeream însă la locul (fizic și spiritual) unde-L găsești cu adevărat pe Dumnezeu: în Biserica Sa, prin tainele Sale. QUOTE(kato @ 26 Jun 2012, 00:35) nu conteaza ca baba barfeste cand este in biserica ori ca-si roade genuchii pupand icoane..... nu conteaza daca popa e hot si intra cu tot cu picioare in cutia milei. ce conteaza este ca noi sa ne facem datoria fata de noi ca oameni si sa fim mult mai toleranti cu cei de langa noi.... Vezi că știi că nu contează pentru TINE? Pentru tine trebuie (mă rog, a nu se înțelege că e obligatoriu) să conteze comuniunea cu Dumnezeu. QUOTE(bogdyMND @ 26 Jun 2012, 01:32) Din toată colcăiala de idei ale stimabilului nostru coleg, mă opresc doar la ce-am citat. Pe ce te bazezi în afirmația de mai sus? Cine pe cine controlează? Unde? Că de exemplu la noi, de 23 de ani masele sunt controlate prin sărăcie și cultivarea nonvalorilor. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Neața Părinte! Totu' bine?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 07:20) Îmi pare rău pentru tine (nu fac mișto în afirmația asta) Probabil că au fost vizite de complezență. Dacă-mi permiți un sfat: ce cauți tu (sau îți închipui că faci) caută cu SUFLETUL mai întâi, apoi cu rațiunea. Între timp am renunțat să mai caut un loc unde să mă simt bine, nici timpul nu-mi permite să mai caut. QUOTE(Marty @ 26 Jun 2012, 07:30) Nu ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 07:20) Daca-i una de 2 miliarde de para, cu atat mai bine. Sau macar o "bijuterie" d-asta: catedrala_sfanta_vinere_zalau_1_32d24e8c727d66.jpg ( Size: 24.04k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Sincer, aș prefera o societate de oameni cu bun-simț, cu cei 7 ani de-acasă, corecți și civilizați (și pentru care religia să reprezinte o opțiune strict personală și atât, un hobby, dacă vreți).
Din păcate, zona ortodoxă n-a excelat niciodată din punctul ăsta de vedere. Ghinion de neșansă. This post has been edited by Markos: 26 Jun 2012, 08:21 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
La capitolul "pilde și vorbe de duh" stăm bine, totuși. Măcar atât.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:05 |