Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
![]() ![]() ![]() |
Cioc, cioc, cioc la poarta raiului., Lasam ceva lovele acasa, sau bem tot?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chiar așa, hai să înființăm Corul Cafenelei! Ceva talente-n zonă?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe mine m-a dat de 7 ani la scoala. Pina atunci am stat acasa. Cimd am invatat sa merg, m-a luau la biserica. Duminica de duminica. N-a servit la nimic.
Vina lor. Daca faceam religia la scoala, eram episcop pina acum. Sau cardinal. This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 09:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu ai crescut într-o societate putredă. Uite acum, de când se predă religia-n școli, ce frumos se dezvoltă societatea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io din fericire, am prins un pic de religie in scoala. Imediat dupa revolutie, in clasa a 8-a. Profesor era chiar potropopa din oras. Care de cele mai multe ori nu venea la ore. Iar cand venea, bagam frate dupa dictare cate 4-5 pagini. Chestii catehetice, pe care nici unul din noi nu le pricepea.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Răducu:
Societatea aia putredă în care nea Corbex nu numai că a crescut, da' a mai și pus umărul la "desăvârșirea" ei și-a atins scopul în ceea ce privește credința. Aia adevărată, nu cea de baltă. Și da, ai dreptate: urmările se văd. Nu trebuie să insiști prea mult cu exemplul personal. This post has been edited by DragosP: 26 Jun 2012, 09:44 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mama take this badge from me
I can't use it anymore It's getting dark too dark to see Feels like I'm knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore That cold black cloud is comin' down Feels like I'm knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door "You just better start sniffin' your own rank subjugation jack 'cause it's just you against your tattered libido, the bank and the mortician, forever man and it wouldn't be luck if you could get out of life alive"* Knock-knock-knockin' on heaven's door |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Se gindea la Balta Alba si la Balta Brailei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Deci, Iulia, din ce spui tu, există și credință-pește?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pestele parca era simbolul crestinilor
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 10:57) Oho și încă câtă! Păi vezi pe aici, toți cei care zic că știu ei în ce cred. Am mai zis-o, în altă formă, da' poate acu' se înțelege mai bine: degeaba vrei tu să ajungi la Cluj dacă mergi (habar n-având) spre Brașov. Chiar dacă tu vrei sincer să ajungi la Cluj. În cel mai bun caz o să ajungi la Brașov, dar ce folos dacă tu aveai treabă la Cluj? Cam așa e și cu "mi-e mie suficient în ce cred". Dar până la urmă ăsta e rolul liberului arbitru: ca omul să se poată amăgi singur. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ba pamantul e plat! vrei sa te convinga fratele pafnutie de asta?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 26 Jun 2012, 11:44) Ma bucur ca s-a terminat Evul Mediu. Și eu, ca mai toată lumea de altfel. QUOTE Inchizitia a disparut. O luăm de la capăt! ![]() Cât despre informația pe care ne-ai împărtășit-o, o să fii surprins să afli că n-a dispărut. QUOTE Foarte corect. Numai atât? Luna în jurul pământului. Pământul e sferic, mă rog, geoid. Alte adevăruri de credință? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce a trebuit sa dai exemplul cu Clujul. Cdadan vine cu un drept la replica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 26 Jun 2012, 07:20) Din toată colcăiala de idei ale stimabilului nostru coleg, mă opresc doar la ce-am citat. Pe ce te bazezi în afirmația de mai sus? Cine pe cine controlează? Unde? Că de exemplu la noi, de 23 de ani masele sunt controlate prin sărăcie și cultivarea nonvalorilor. Chiar si scoasa din context afirmatia tot are dreptate, cu adaugarea ca "religia e UN mod de a controla masele" ( se intelegea ca doar religia ar controla masele). Eu am spus ca, prin impunerea ideei "il bate doamne-doamne pe ala rau" nu faci decat sa consolezi majoritatea (saraca) in speranta ca li se va face dreptate si ca v-or avea o viata buna dupa moarte. Si asta, speranta unei vietii mai bune dupa moarte vinde BOR-ul: una din cele mai "tari" escrocherii gandite vreodata. Acum spune-mi tu cum anume nu influenteaza in mod negativ (vinde sperante desarte: dreptate, trai bun) religia prin propagarea povesti cu "are cine sa faca dreptate". Cum anume nu duce asta la saracie, cand populatia saraca e 70-80% (zic din burta) din toata populatia globului, si 1-2% au majoritatea bogatiilor? Cum anume nu e control cand poti sa-i faci sa taca in speranta unui "afterlife". Ceea ce mi-a atras atentia e modul in care tu continui sa sustii ca tu stii drumul cel bun, doar tu si toata satra bisericeasca (cu preasfinti, preafericiti) stiti calea adevarata. Si-mi mai place cum sustii ca liberul arbitru ar fi un fel de capcana: doamne-doamne ti-l da dar daca il iei arzi in iad. N-as avea nimic cu faptul ca ai asemenea convingeri pe care le ti pentru tine, dar cand le sustii in public nu poti decat sa te faci de ras (si nu ti-am zis-o doar eu). Apropo, nu incerca sa faci pe modestul si sa afirmi ca defapt nu crezi ca tu "esti pe calea buna", e degeaba, stiu exact cum gandeste un religios indoctrinat. Nu esti primul si nici ultimul de la care am auzit ideile astea. This post has been edited by bogdyMND: 26 Jun 2012, 12:29 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"speranta unei vietii mai bune dupa moarte" e prezenta cam in toate religiile, fiule, du-te la joaca si bucura-te de vacanta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Deci cit timp traiesti vei avea o viata mai proasta...
Nu s-ar putea sa te nasti mort-gata? This post has been edited by corbex: 26 Jun 2012, 12:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine dracu poate promite enoriasilor "moarte vesnica"?
(ceea ce se si cam intampla, dar asta e) |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Prietene (vad ca ne permitem), comentezi sa te bagi in seama. Am afirmat eu ca vreuna din religii ar fi bune? Am dat exemplul BOR deoarece cu ei dam cap in cap in tara asta si ei taxeaza speranta asta la majoritatea romanilor. Dar principiul e valabil pentru toate religiile mari (iudaism, islamism...).
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(bogdyMND @ 26 Jun 2012, 13:24) Eu am spus ca, prin impunerea ideei "il bate doamne-doamne pe ala rau" nu faci decat sa consolezi majoritatea (saraca) in speranta ca li se va face dreptate si ca v-or avea o viata buna dupa moarte. Si asta, speranta unei vietii mai bune dupa moarte vinde BOR-ul: una din cele mai "tari" escrocherii gandite vreodata. Vezi că n-ai înțeles nimic? Unde ai văzut tu că se face apologia caprei vecinului, de zici că tre' să te consolezi tu că "doamne-doamne" l-ar bate pe Năstase (de ex)? Sau unde ai văzut tu că se spune (și aici vorbesc de ortodoxie, nu de alte rătăciri) că promite cineva viață bună după moartea trupului fără ca tu să faci ceva?QUOTE Cum anume nu duce asta la saracie, cand populatia saraca e 70-80% (zic din burta) din toata populatia globului, si 1-2% au majoritatea bogatiilor? ![]() QUOTE Ceea ce mi-a atras atentia e modul in care tu continui sa sustii ca tu stii drumul cel bun, doar tu si toata satra bisericeasca (cu preasfinti, preafericiti) stiti calea adevarata. Aici ai venit cu niște argumente irefutabile. M-ai încuiat.QUOTE Si-mi mai place cum sustii ca liberul arbitru ar fi un fel de capcana: doamne-doamne ti-l da dar daca il iei arzi in iad. N-am zis asta, dar, uite, cum cică-s bun la zicale și zicători, ia de aici: "în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă".QUOTE N-as avea nimic cu faptul ca ai asemenea convingeri pe care le ti pentru tine, dar cand le sustii in public nu poti decat sa te faci de ras (si nu ti-am zis-o doar eu). Nu mai pot eu de ce zici tu, câtă vreme nu eși în stare decât să vii cu sloganuri luate de pe wikipedia (în cel mai bun caz, că asta ar însemna că te chinui să citești ceva).QUOTE Apropo, nu incerca sa faci pe modestul si sa afirmi ca defapt nu crezi ca tu "esti pe calea buna", e degeaba, stiu exact cum gandeste un religios indoctrinat. Nu esti primul si nici ultimul de la care am auzit ideile astea. Sunt la fel de îndoctrinat precum ești și tu. La final, dacă-mi permiți, câteva întrebări. 1. Câți ani ai? 2. Ești însurat? Dacă da, te-ai cununat? Dacă da, de ce? 3. Ai copii? Dacă da, i-ai botezat? Dacă da, de ce? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dragos la puntele 2 si 3... de obicei vor nevestele... parintii tai si ai ei etc....
de fapt e tot de ochii lumi si asta, mai ales cand, acum, doar actul oficial emis de un stat conteaza. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dizzy |
![]()
|
Caz tipic de ipocrizie.
Aveti idee de ce se filmeaza inmormantarile? Dar nasterile ? Uraaaa, inca o zi libera sa ne imbatam ca porcii http://stirileprotv.ro/stiri/politic/inca-...tat-pentru.html This post has been edited by dizzy: 26 Jun 2012, 13:15 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
vijelie |
![]()
|
Nasterea a devenit un obicei religios ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 07:07 |