Antagonismul Executiv-Președinție, este nociv sau util pentru țară?
![]() ![]() ![]() |
Antagonismul Executiv-Președinție, este nociv sau util pentru țară?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu cred că acum e util. Și că în alte condiții ar fi nociv.
-------- Apropo de cine ne reprezintă. Iar aud placa Băsescu dictatorul. Ia să ne imaginăm ceva: Președintele Victor Ponta ne reprezintă acolo de câțiva ani, iar tocmai a trecut moțiunea și a venit PDL la putere cu Traian Băsescu prim ministru. Traian Băsescu alături de parlamentul majoritar PDL emite singurul act ce nu poate fi contestat la Curtea Constituțională, prin care decide că Traian Băsescu trebuie să ne reprezinte la Brux. Iar apoi schimbă legea ca și alte acte votate de majoritatea PDL să nu poată fi verificate de Curtea Constituțională, ci să decidă PDLiști profesori de istorie șamd ce e constituțional sau nu, nu judecători. Președintele României, Victor Ponta, consultă Curtea Constituțională pentru a decide cine să meargă la Consiliu, că doar e legat de Constituție treaba asta. Curte Constituțională care nu a fost de acord cu măsura USL de comasare a alegerilor, cu măsura USL de reducere a pensiilor șamd. Victor Ponta ne arată minciunile lui Traian Băsescu care mințea că Victor Ponta nu avea mandat de la Guv., deși Traian Băsescu și ministrul de externe semnaseră un document legat de asta. Primul ministru Traian Băsescu ne minte că a primit invitația de la Brux, deși el primise doar o hârtie legată de programul Consiliului. Deși războiul politic contra lui Victor Ponta ține de 8 ani, PDLiști nu au găsit nimic împotriva lui sau a guvernului Șova, deși USL a descoperit că Traian Băsescu a fost plagiator, Funeriu a făcut ore la Standford, că PDL a deblocat posturi pentru oamenii lor, că și-au numit toți lingăii la TVR șamd. Între timp, Berceanu e condamnat la închisoare, dar PDL spune că e un dosar politic, iar primul ministru Traian Băsescu declară „Sper că Victor Ponta e fericit”, sfidând justiția și o hotărâre definitivă. Curtea Constit. decide că Victor Ponta trebuie să ne reprezinte la Brux. Traian Băsescu declară, după verdictul Curții, sfidător: ”Evident că eu voi merge la Brux”. Cine e dictatorul fraților? Cine se poartă ca un dictator în acest caz? În realitate cum sunt rolurile? This post has been edited by eXtenSion: 27 Jun 2012, 17:24 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tot el!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vad si IO niste temenele pentru moi? Ca parca am comunicat telepatic cu membrii curtii...
Si auzim si noi niste scoruri ale bataliei din CC? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma tu esti judecator la Curtea Constitutionala
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deeci micul limbric a mai luat doi dupaci in mecla. Sa fie primiti!
Ii anuleaza astia rezervarea pentru briucsel si-i taie majoritatea de 60% de la toamna, transformind-o, cu ajutorul lui insusi, intr-o majoritate de 33,33% Isi mai trage si singur una peste mecla, pishindu-se contra vintului, adica latrind, cu glasul lui subtire de sobolan adolescent, la Curtea Constitutionala. A mai gresit-o o data cu judecatorii, n-anteles nimic din patania parintelui sau spiritual de la care a supt intelepciunea, in reprize scurte dar pline de continut, si recidiveaza. Asta nu-si termina nici mandatul de 4 luni! Cetateanul Crin declara ca se duce si l al briucsel. De ce? De pomanagiu. Vrea sa-si mute nevasta pe banii nostri. This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 18:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
scade. daca mai iese madama merkel ca azi, le adunam de pe jos.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numai jucatori la bursa pe aici. Eu sint defavorizat. Pe vremea mea nu aveam voie sa ne jucam bursele. Acum am voie dar nu mai am bursa. Si nici nu stiu cum se face.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi kum, dar de unde știi tu de hotărârea CCR? Că nu s-a publicat în M.O.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Monitorul Oficial a fost trecut in subordinea guvernului. Dci legile se vor publica si vor intra in vigoare dupa bunul plac al limbricului. Astept comentarii pertinente despre cresterea si inflorirea democratiei sub dictatuta lui baxe.
Ha-ha! Am glumit. Ce-ati putea comenta? This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 19:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
A fost dată o ordonanță de urgență pentru ca Monitorul Oficial să treacă în subordinea Guvernului. Astfel decizia CCR de azi nu va putea apărea la timp în MO, pentru a avea efect de lege.
Întreb din nou... Cine e dictatorul? Cine folosește mijloace murdare în lupta politică? This post has been edited by eXtenSion: 27 Jun 2012, 19:30 |
--------------------
facebook
groups
|
|
corbex |
![]()
|
Dom' Prelungire, matale sinteti ecoul meu?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Din moment ce dumitale ai postat la 19:30, iar postul meu a fost și editat la 1930, putem deduce ușor cine a postat primul.
![]() This post has been edited by eXtenSion: 27 Jun 2012, 19:36 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 19:05) QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 20:30) Monitorul Oficial a fost trecut in subordinea guvernului. Dci legile se vor publica si vor intra in vigoare dupa bunul plac al limbricului. Moșule, așa-i în politică, una caldă, alta rece ![]() Nu pune la suflet, ești încă tânar. 27 Jun 2012, 20:37: QUOTE(eXtenSion @ 27 Jun 2012, 20:35) Nu e clar! Întrebați CC! This post has been edited by Markos: 27 Jun 2012, 19:37 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai mediocrilor
![]() ![]() Discutia se poarta aici: QUOTE(kum @ 27 Jun 2012, 19:08) Monitorul Oficial este trecut in subordinea guvernului de astazi, printr-o ordonanta de urgenta! ![]() ISC - checked CC - checked TVR - checked Monitorul Oficial - checked neeeeext... This post has been edited by kum: 27 Jun 2012, 19:38 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ascultati acilea...
Daca as fi eu consilierul lui Base, i-as arde astuia o scatoalca si i-as zice asea: Bre, nea Base, stai bre acasa ca ai si alte trebi. Si atunci: Base intra in Forul ala nou, baga in marsarier, si zice: "Ba Ponta... Si asa esti tu bine fezandat in presa de afara. Nu te duci tu la Brucsele? Ca pe mine m-a cam taiat pe sale..." (E pacat sa nu fie lasat Ponta afara “afara”, sa-l beleasca baietii. Politicenii poate vor fi mai retinuti, dar media vestica il va manca cu fulgi cu tot.) Daca si de data asta am dreptate, imi deschid firma de ghicitorie. atata doar ca nu stiu care este codul CAEN... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
8423
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Da ce ma voi aveti la Brusel e cumva cage fighting?!
O sa-l certe cineva acolo?! E totusi o idee vanturata de ziaristi fara vocatie . La Brusel nu se vor discuta prosti dambovitene, ci probleme economice legate de tari aflate in dificultate economica. Ca Ponta au plagiat mii de doctori in stiinte, mii de ingineri, avocati...asta ca sa lasam prostiile deoparte. This post has been edited by george_slz: 27 Jun 2012, 21:05 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(corbex @ 27 Jun 2012, 19:45) Numai jucatori la bursa pe aici. Eu sint defavorizat. Pe vremea mea nu aveam voie sa ne jucam bursele. Acum am voie dar nu mai am bursa. Investitori, nea corbex. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și? @Corbex, @kum: cine a prins Blue Air-ul de Briucsel de la ora opt?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Iti spun pe topicul celalalt, cu poarta raiului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Kum? N-ai fost cu flori la erport?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:16 |