rugaminte posesori masini marca Dacia
![]() ![]() ![]() |
rugaminte posesori masini marca Dacia
Alexandraaaaaa |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Story 1.6 MPI 85 CP
2010
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ai uitat un model de Dacia: 1310. Sau ăștia mai amărâții nu au voie să completeze?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu secțiunea "Dacii de epocă" te ajută corbex.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
A pus si ea masinile mai noi, ca nu a pus nici SuperNova nici Solenza.
Ti-am completat sondajul. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
DrV |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 3 November 11 ![]() |
Unii mai pot avea si Solenza, Nova sau SuperNova
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort Singura modalitate de a face fata pretentiilor exagerate, este sa le indeplinesti. Dr. Rusu M.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am completat si eu.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Alexandraaaaaa |
![]()
|
Buna seara!
Va multumesc pentru raspunsuri, nu ma asteptam sa fie atat de prompte. Chestionarul este gandit pentru consumatorii automobilelor care sunt in fabricatie si nu pentru studiul perceptiei privind marca in sine. |
--------------------
Logan
Story 1.6 MPI 85 CP
2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Automobile consumă doar argon.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
L-am completat si eu... vezi ca ai unele intrebari care se repeta.. intrebi la inceput sexul si varsta si apoi le repeti la sfarsit..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Am avut Dacia , nu mai am, dar am complectat sondajul.Bafta in continuare !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am completat si eu. Unde sa-ti aduc chestionarul? Am avut o Daciaaaaaa.
This post has been edited by corbex: 28 Jun 2012, 22:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si eu am completat.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am completat si eu, dar vorba lui Alydor, nu inteleg care-i rostul sa fiu interogat de doua ori asupra varstei si a sexului, cine a conceput chestionarul crede cumva ca pe parcurs am facut operatie de schimbare de sex?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tanti Aglaia! Ne poti spune de ce ne ceri acordul si emailul pentru alte sondaje? Vor deveni un roman fluviu? Esti sigura ca asta e facut in scop didactic?
Posibil sa lucrezi la o firma de marketing? Stringi adrese de email din pasiune? Te aia grija cine ce adresa are? This post has been edited by corbex: 28 Jun 2012, 22:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alexandraaaaaa |
![]()
|
Da, la redactarea chestionarului nu am luat in considerare ca vor aparea si cele doua intrebari de inceput (automate). Imi cer scuze pentru inconvenient.
28 Jun 2012, 22:57: Nu sunteti obligati sa dati niciun mail, in chestionar nu vi se cere asa ceva! Mail-ul este cerut automat in urma completarii pe isondaje.ro, dar NU trebuie sa il completati. This post has been edited by Alexandraaaaaa: 28 Jun 2012, 22:57 |
--------------------
Logan
Story 1.6 MPI 85 CP
2010
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Orbex nu fi carcotas. Sprijina tineretul care-si jertfeste tineretile pe altarul stiintei. Ei iti vor plati pensia maine, poimaine...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Fata putea, din onestitate, sa faca precizarile de la bun inceput.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Fetele mai poate sa intelege si altceva prin sondaje. Si nu e interzis.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:55 |