O intrebare...
![]() ![]() ![]() |
O intrebare...
mindfreak |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Se numeste cot de alimentare. Circuitul nu are cum sa fie in vid pentru ca acel buson nu se inchide etans, plus de asta daca l-ai inlocuit tu, probabil ai vazut ca exista un al doilea furtun care iese din cot iar capatul este lasat liber in scutul rezervorului, pentru vaporii de benzina. Dar in mare, vara mai ales, cand rezervorul este mai plin, se face presiune din cauza caldurii.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mindfreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 June 12 ![]() |
Mersi pt raspuns! Stiu ca mai era un furtun pe care l-am legat la cotul respectiv..Idee e ca in Galati nu a fost deloc cald asa ca sunetul ala e destul de straniu in acest moment(caldura poate veni si de la motor?)...Acum nu pot sa imi dau seama daca formeaza vid sau arunca aer presurizat!! Imi cer scuze pt stangacii sunt un incepator al condusul si al mecanicii! Stima!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Stai chill, e normal. Asa "face" toate.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:16 |