Pensiune cu piscina sau viceversa..., Ajutor urgent!
![]() ![]() ![]() |
Pensiune cu piscina sau viceversa..., Ajutor urgent!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
asa, si? am zis io ceva de piscina? eu vreau padure si salbaticie...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am gasit Pensiune/Motel in padure si cu piscina.. cam scump.. da' na.. doamna mea merita ce-i mai bun...
McPietroasa mergem acu' in weekend si sper sa se mai incalzeasca... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mergi mă la McDonalds, e din același lanț.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
vorbeste frumos, nu cu "mă"... ca nu suntem amandoi buzoieni ca sa ne tragem de sireturi... ia vezi!
Nu-mi place McDonalds... da' McPietroasa e foarte miso... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Da' ai întrebat, primesc și tatuați?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
sunt aici si e superb!!!
Attached thumbnail(s) IMG_20120817_163019.jpg ( Size: 2.46mb ) Number of downloads: 199 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai doza de bere. Esti alcoolic!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
ala-i suc... io nu beau bere... (doar tarie)
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:23 |