Castig sau inselatorie?
![]() ![]() ![]() |
Castig sau inselatorie?
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Norocul si-l face omul cu mina lui. De obicei, cea dreapta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
Eu astept sa vad ce comisioane si taxe va achita pana la ridicarea premiului de xx.000 $ ... Premiul o fi in $ sau £ ?
|
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
- MS-08-XSW / 80-UAP
2001/ 1980 Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 869 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
O sa fie in yeni cred. Si eu am primit mesaj din ala. Dar am zic sa nu am ce face cu maruntisuri din alea.
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E prea mare. nu stie nimeni sa numere pina la atit. Si daca stie, ii ia toata viata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai no, zi zimbabuenii s-au saturat de numarat, asa ca au imprumutat moneda vecinilor botswanezi ...
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
adevaru' e ca osta de triulioane d'alea fac cam cat o botswaneza...
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Ononga, mars la paine, imediat!"
Attached thumbnail(s) child_zimbabwe_dollars_5.jpg ( Size: 22.94k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
a ratat momentul... cu banii aia lua o paine pana la 10.34... daca se grabeste un pic, mai prinde o japoneza cu mac.
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Buna rau asta... ar putea fi exploatata prin mall-uri... niste aparate cu beculete mai stridente asa si cred ca nu ai duce lipsa de clienti
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
"Yours Faithfully,
Claims Officer DR. PAMELA" Asta nu-i fata lu' G.Becali?Dreaq de norocos |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:09 |