Problema la pronire, bubuitura si fum din compartimentul motor
![]() ![]() ![]() |
Problema la pronire, bubuitura si fum din compartimentul motor
gabriel.bv |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|||
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
ceva asemanator am patit si eu cu mult timp inainte..cand nici nu bagam masina in seama...
era din cauza unei mufe de la injector,nu facea bine contact,si din cate am aflat dupa aia cica era vb ca se adunase benzina din cauza ca nu facea bine contact(sper sa nu ma insel)si mi'a aruncat filtru de aer,adica mi'a rupt piciorusele din spate,unde vine asezat pe clapeta de aer...insa dupa aia a mers bine.. nu stiu daca ai inteles mare lucru... dar intrebarea mea e ca:nu'ti mergea in 3 pistoane? |
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
am inteles ce ai zis...a mea mergea bine(motorul nu se tura/subtura de nebun)..la carcasa filtrului de aer nu m`am uitat..oricum cureaua de distributie si cea de la alternator par a fi in regula..Multumesc pt raspuns am sa verific maine toate mufele de la injectoare, eventual le si scot sa vad daca nu murdare
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:22 |