Samsung Galaxy S III, I9300
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S III, I9300
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Phonalyser în market.
Dar dacă ștergi datele de sistem (prin scriere rom custom, de ex se duc datele. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
L-am instalat dar parca nu arata toate minutele si mesajele de cand a fost folosit prima oara. Samsungurile nu au "stats usage" din fabrica? Pana si fostul htc explorer avea asa ceva...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Diseara ma duc sa achizitionez si eu 1 bucata S3, problema e ca pe stoc exista doar pe alb si rosu, am ales rosu, peste o saptamana aduc pe negru si cel mai sigur il voi duce sa-l schimb, mai intai sa-l vad si poate il voi pastra, 2276,18 .
1 x Telefon mobil Samsung I9300 GALAXY S3, 16GB, Red 2199.99 Lei 1 x Pachet promo: husa, folie protectie, incarcator auto pentru Samsung Galaxy S3 126.99 Lei 1 x Discount conform promotie: Pachet bundle Samsung Galaxy S3 cu accesorii -50.80 Lei Subtotal: 2276.18 Lei Taxa transport: 0.00 Lei Total : 2276.18 Lei wish me luck ! |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'', peste o saptamana aduc pe negru si cel mai sigur il voi duce sa-l schimb''
Il schimbi asa fara sa mai dai nimic? Pana la urma tu le duci produsul sh si ei iti dau altul nou doar pt ca tie nu iti place culoarea? Cine sunt baietii astia buni? |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Emag, cine altcineva. Trebuie sa vanda si resigilate
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Alydor @ 25 Jan 2013, 18:58) pai incape si mai multa decat pe note1 ![]() [attachmentid=1627864675] [attachmentid=1627864676] Si note 1 are rezolutie mai mare decat note 2... Suma respectelor, Alydor Ai umblat la DPI. Parca vorbesc cu pereti, aceasi rezolutie pe ecran mai mare nu ma incanta, nu mai insistati. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Maskatu |
![]()
|
Parca trebuie sa ai un motiv intemeiat pentru a solicita schimbul telefonului. Nu asa ca nu iti place culoarea. Cand il primesti il vezi doar cum arata....
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce-i luat online poti returna ca asa vrea muschiu' tau, fara motiv intemeiat.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Poți să spui că nu-ți place produsul. Că Samsung e de rahat. Ajunge.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Am facut comanda telefonic, am primit-o pe mail, acolo am discutat cand m-am dus sa-l ridic ca-l pot schimba in termen de 30 zile.
|
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
Maskatu |
![]()
|
Oricum e urat ce faci tu. Nu mai ai rabdare o saptamana? Sa-ti fie rusine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 30 Jan 2013, 19:58) Parca trebuie sa ai un motiv intemeiat pentru a solicita schimbul telefonului. Nu asa ca nu iti place culoarea. Cand il primesti il vezi doar cum arata.... Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Asadar, stiu caz concret cu monitor comandat de la ei . vazut ca are doi pixeli morti si dat retur.Au cerut o suma pentru ca nu mai putea fi vandut ca nou.Sunt curios daca il schimba colegul , ca nu mai putea astepta o saptamana si il lua pe cel preferat. Am impresia ca aceasta garantie merge de minune la produsele cumparate resigilate ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca ai grija de el si nu faci decat sa-l desigilezi, il vor lua inapoi fara probleme.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
Are o folie deasupra, daca o desfaci nu ai cum sa o mai pui la loc in acelasi fel si o sa se vada ca draq.Probabil ca au ei folii din alea noi cu samsung si sigilii samsung ori il trimit ca nou la altul fara folia asta si cu sigiliul de pe cutie rupt...Prost este ala care il accepta.Una este sa l desfaci pt a te uita la el si alta este sa l folosesti 3 saptamani.Dupa trei saptamani produsul nu mai este nou chiar daca ai grija de el si il pui in cutie la loc.(vorbim de un dispozitiv pe care il atingi, freci de buzunare, etc, nu de un monitor la care doar te uiti)
This post has been edited by M i h a i: 30 Jan 2013, 20:54 |
--------------------
------
------
------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa citez din legea invocata de baietii aia:
QUOTE Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
la SIII widgetul pentru vreme (ceas si vreme) se poate actualiza si automat?
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Carcotasii...
Am uitat sa mentionez ca daca ma voi acomoda cu el asa il voi pastra, iar momentan sunt 90 % to keep it, intrucat nu e o culoare f stridenta ( rosu ) bate mai mult un rosu inchis, seara se vede negru... Doar 1 problema am, tinand cont ca am avut doar Nokia pana acum (E66), sper sa mai dureze putin pana sa invat sa umblu pe el, dar ma descurc ! ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
@ shush. Si cine te opreste sa umblii la rezolutie? pe acelasi device/ecran iti incap mai multe aplicatii.
Pe mine ma seaca sa dau paginile ca sa gasesc ce am nevoie. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Imi dati si mie un sfat sa nu-mi mai foloseasca atata ram ?
|
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
Maskatu |
![]()
|
Tine apasat pe home. O sa iti apara mai multe ferestre cu cele mai recente aplicatii folosite. Poti sa apesi pe cosul de gunoi sa le stergi. Pentru "eliberare" de ram apasa cercul din stanga si apoi clear memory.
Iti mai poti instala si un task killer. QUOTE(MMVI @ 31 Jan 2013, 09:07) Intra la setari. Ai auto refresh. Setezi de acolo timpul. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 30 Jan 2013, 20:02) ![]() ![]() Il si aud: "Domn'le... nu-mi place samsung galaxy estrei rosu asta... e de rahat, vreau altceva" "Domnule Crap, nu-i nicio problema, ce ati dori in schimb?" "Pai as dori un galaxy estrei negru" ![]() ![]() PS: ca utilizator de iOS si Android... Android sacs... big taim. ![]() This post has been edited by Iulikk: 3 Feb 2013, 01:03 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Hai recunoaste. cine te-a pus sa zici asta? C a t a l i n? Ca doar sunteti vecini.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 3 Feb 2013, 02:03) Ce face iOS si nu poate face androidu? Pentru telefoane, sms, mailuri, pdf, documente, nu vad de ce as da atatia bani pe un produs cu iOS. Si ce anume telefoane compari ios cu android? Cand faci comparatia iei si pretul in calcul? Ca un iPhone5 ma astept si eu sa se miste mai bine decat s5690ul meu. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 3 Feb 2013, 08:34 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Maskatu am intrat în prognoza meteo apoi pe meniu dar nu am găsit, cel putin așa intru la un alt telefon cu JB greșesc undeva?
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eh, se mai schimbă lucrurile. Folclorul are însă o inerție ridicată ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Hack @ 3 Feb 2013, 13:31) Bun, dar ce intelegi prin "merge bine"? Atat de bine cat sa merite 3000lei in plus un iPhone fata de un telefon slab cu android? Si oricum asta nu inseamna ca iPhoneul face ceva in plus fata de celalalt. Daca e sa comparam la modul absolut ca e hardwareul mai bun si ii ofera performante foarte bune atunci e normal ca "merge mai bine", dar o data ce includ pretul in comparatie nu mi se mai pare atat de atragator mai ales cand ma gandesc la ce l-as folosi (cateva poze, mail, browsing, telefoane, smsuri, pdf si documente). |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
Android-ul are hw mai bun, dar din pacate, din cauza faptului ca trebuie sa fie compatibil cu atatea device-uri, ca este un sistem oarecum deschis, nu cred ca va ajunge vreodata la stabilitatea si viteza iOS-ului
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie, in 2 ani, nu mi s-a blocat niciodata telefonul. Pe 2.3.3. s-a restartat de vreo 2 ori. Nu are lag-uri. Nu ma scoate din aplicatii. Si am telefon obisnuit, un S1. Am incercat pe el 2.3.3, 2.3.5 si 2.3.6. Probabil ca versiunile astea se pupa bine cu hardul din el.
This post has been edited by corbex: 3 Feb 2013, 20:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:21 |