skoda octavia elegance
![]() ![]() |
skoda octavia elegance
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Alt topic de facut praf.
![]() Pe bune, unii nu se invata minte. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E nou ma omu, n-a auzit de hiene
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(razvan_89 @ 3 Jul 2012, 11:08) din pacate cam rar ![]() <span class='edit'>3 Jul 2012, 11:08:</span> in oras cam 5-5.5 Nu ai zis care oras. Nevasta-mea conduce o Octavia Tour din 2007 si in Bucuresti vorbim de un consum de 10%, extraurban cam 6,5%. Si confirm ca si la masina nevestii bordul e "pom de craciun". Franele si tinuta de drum nu sunt foarte ok. In schimb iti da senzatia asta de masina "indestructibila". This post has been edited by Diac: 3 Jul 2012, 17:49 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ejti tu obisnuit cu meganu. d'aia iti pare skoda indestructibila.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cdadan @ 3 Jul 2012, 16:55) Un dizelist adevarat ar trebui sa stie diferenta. ![]() Tocmai, ca acolo, mic, scrie PD. Alea vechi fara PD sau alea noi cu CR ma lasa rece. ![]() si la mine scrie clar ca nu-mi permit un doite...deci dizelul ma coafeaza la portmoneu. la mine e un capac mare de plastic pe care scrie reno, restu e witchcraft sub capota. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pishky |
![]()
|
benzina aspirata nu vreau, 2 turbo nu-mi permit (nu-mi permit sa intretin o asa masina, o cumpar si stau ca zmochinaru sa ma uit la consum)
daca in ochii unuia care la unupatrusaispevolti se uita la consum asa par, da sunt parlit. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Plus ca n-ai sa poti sa pui niciodata vreo poza cu bordu' ca n-o sa ai niciodata bani de-un plin...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
pishky |
![]()
|
da, sunt vai steaua mea.
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
a avut un tovaras o skoda din asta, ma rog a lui era din 97 si 1.6 mpi. pe cat de mare este masina asta pentru un model compact pe atat de prost stai pe locurile din spate...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Mie mi se pare ok in spate. Bancheta e poate un pic prea tare, dar sustinerea picioarelor si laterala e buna. La Megane ma afund mai tare in bancheta, iar centura imi vine fix pe clavicula si ma deranjeaza.
Are un prieten din facultate un 1.9tdi 110cp din 2001. A avut un accident cu ea, s-a rasturnat tatal lui cu ea si in continuare merge foarte bine. Cand mai schimba niste piese intru si eu repede sa compar preturile si el mereu iese mai ieftin ca mine, insa are si de unde alege pentru ca intotdeauna sunt mai multi producatori. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 4 Jul 2012, 07:08 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 3 Jul 2012, 13:49) de fapt nici nu are frane...are o gaura prin bord si duci piciorul pe roata. Asa se face la Skoda..ca la bicicletele fara frane: cu adidasul direct pe roata QUOTE(Diac @ 3 Jul 2012, 18:48) Nu ai zis care oras. Nevasta-mea conduce o Octavia Tour din 2007 si in Bucuresti vorbim de un consum de 10%, extraurban cam 6,5%. Si confirm ca si la masina nevestii bordul e "pom de craciun". Franele si tinuta de drum nu sunt foarte ok. In schimb iti da senzatia asta de masina "indestructibila". Ce motor are? 1.6 MPI? 10 in oras ? ...baiatul asta nici daca ii pune pacura si merge bara la bara, nu ii ia atat mai conteaza si cum ai grija de masina si cat de hatranita e. QUOTE(slider2 @ 4 Jul 2012, 07:59) a avut un tovaras o skoda din asta, ma rog a lui era din 97 si 1.6 mpi. pe cat de mare este masina asta pentru un model compact pe atat de prost stai pe locurile din spate... da...e de kkt masina asta. Sa nu va luati...la urma urmei e facuta pe platforma de golf si golfurile sunt niste masini facute de niste nemti prosti. Voi cum va suportati fratilor asa? Eu inteleg principiu: masina mea e cea mai buna pentru ca e mea, dar nici asa sa improsti cu noroi alt constructor, in necunostinta de cauza sau pentru ca pur si simplu asa ti se pare tie ca e ok. This post has been edited by Sudsemnatu: 4 Jul 2012, 08:22 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sudsemnatu - am avut 3 ani un exemplar din asta ca masina de servici, de la 0 km pana la 75.000 km ...
Da, masina franeaza prost si la 10 buc. cate au fost in firma toate au avut aceasta problema + ca ovalizau discurile de frana in draci, cauta jurnalul meu de bord tinut la acea vreme ... Consumul era undeva intre 4,8-6% inafara (depinde cum mergeai) si 7,2-9% in oras .... Avea un portbagaj imens dar loc pt. pasagerii din spate foarte putin, de exmplu in spatele meu greu putea sta cineva, si nu am decat 1,82 ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 4 Jul 2012, 08:21) de fapt nici nu are frane...are o gaura prin bord si duci piciorul pe roata. Asa se face la Skoda..ca la bicicletele fara frane: cu adidasul direct pe roata La modelul asta cam asa este,din pacate.Asa este si la skoda fabia ,chiar daca este mai mica tot franeaza ca un fund. Eu m-am referit strict la modelul asta nu am generalizat ''skoda'' .Odata pe luna mai folosesc si o superb 2011 tsi... Vreau sa zic ca asta este super masina cu toate ca fundul arata urat..nu se compara ca nimic de la renault...laguna este o gluma proasta pe langa ea. |
--------------------
------
------
------
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 4 Jul 2012, 08:21) Ce motor are? 1.6 MPI? 10 in oras ? ...baiatul asta nici daca ii pune pacura si merge bara la bara, nu ii ia atat mai conteaza si cum ai grija de masina si cat de hatranita e. 1.9 TDI PD, habar nu am cati cai are, 9-10 consum in Bucuresti, dar nevasta-mea merge destul de nervos cu ea. Reviziile se fac la service ne-Skoda, unde doar schimba filtre si ulei, erorile doar le sterg din soft, atata. Bineinteles ca becurile din bord se reaprind dupa cateva zile. In fine nici sotia mea nu are timp sa lase masina la responsabilul de flota. In ciuda becurilor aprinse(ulei, desi nivelul pe joja e ok, catalizatorul - check engine, si inca o chestie galbena ca un soare, ) masina merge normal. P.S. A avut si Octavia Tour 1.6 MPI si aia consuma cam 13 in Bucuresti. This post has been edited by Diac: 4 Jul 2012, 09:56 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 4 Jul 2012, 09:27) La modelul asta cam asa este,din pacate.Asa este si la skoda fabia ,chiar daca este mai mica tot franeaza ca un fund. Eu m-am referit strict la modelul asta nu am generalizat ''skoda'' .Odata pe luna mai folosesc si o superb 2011 tsi... Vreau sa zic ca asta este super masina cu toate ca fundul arata urat..nu se compara ca nimic de la renault...laguna este o gluma proasta pe langa ea. de cand au schimbat guverna va da bani de benzina? aia nu e si 4x4? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 4 Jul 2012, 10:20) Consumul era undeva intre 4,8-6% inafara (depinde cum mergeai) si 7,2-9% in oras dar loc pt. pasagerii din spate foarte putin, de exmplu in spatele meu greu putea sta cineva, si nu am decat 1,82 ... 4,8-6 nu mi se pare un consum mare deloc( ai zis si tu-depinde cum mergeai). Daca mergi cu 160 pe autostrada si 1,3 Multijet de la Fiat cu 6 rapoarte sare in balarii. Un motor diesel la care poti scoate 5 e ok nu? Eu am 1.90 si pot sa spun ca am stat bine in spate la Octavia. Nu stau bine deloc in spate la Fabia sau la Sandero, dar stau bine la Logan. Sunt masini si masini-depinde cum le comparam intre ele. QUOTE(M i h a i @ 4 Jul 2012, 10:27) Pe mine franele de fabia m-au scos din kkt de vreo 2 ori. Si am si discurile o idee ovalizate ( urmeaza sa le schimb)-dar sunt discurile originale din 2005. Am mers cu multe masini la care simteam ca nu ma mai opresc cand apasam pedala de frana ![]() QUOTE(Diac @ 4 Jul 2012, 10:54) In ciuda becurilor aprinse(ulei, desi nivelul pe joja e ok, catalizatorul - check engine, si inca o chestie galbena ca un soare, ) masina merge normal. P.S. A avut si Octavia Tour 1.6 MPI si aia consuma cam 13 in Bucuresti. Asta ti-am si zis: depinde cum e ingrijita masina. Am un prieten care are motorul meu : 1.9 SDI pe un golf de la munca. Lui ii ia cel putin 2-3 la suta mai mult decat mie. De ce? Pentru ca il doare in fund de masina si nu o duce la service decat la schimburi. Acum mai nou, ii face un zgomot in a cincea si nu o dus-o la service ca are nevoie de masina si nu se poate lipsi de ea. Tot asa: bordu e pom de Craciun si o lasa asa...daca merge... Si loganul ia 13 in oras cu aceeasi motorizare:1.6 ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Diac |
![]()
|
Consumul asta l-a avut de la inceput. Chiar si atunci cand nu se aprindea nici un bec in bord. Totusi e ditai fieru', are un haion maaaare deci probabil ca e si ranforsata bine de tot. Daca mergi mai cu grija consumul mai scade e drept.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
razvan_89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 636 Joined: 22 April 12 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1971/1974
- VN 71/74 UAP skoda octavia
daewoo matiz 2003 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.347 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nenea ... este pe 2 ... aia inseamna consumul pe cine stie cati km ...
Pune tot ... viteza medie, km de la ultima resetare, etc ... asa vezi consumul real ... Si eu aveam consumul ala pe 2 ... dar faceam 3500 km/luna .... in oras in schimb situatia se schimba .... chiar daca consumul 2 nu era afectat ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Incepe......... ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DFL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 December 11 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1.4 16v - Dynamique
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
argon |
![]()
|
Pocnita am inteles c-a fost, martorul la airbag se vede ca-i aprins, volanul si plansa de bord cum sunt, indesate airbagurile inapoi si lipit cu scoci?
Oricum si asa face cat 3 renoaie noi, masina adevarata ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 20:52 |