DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Garaje ilegale in Bucuresti, Cum facem sa scapam de ele?

Lolek
post 17 Aug 2005, 11:23
Post #61

Ignorog

Group: Members

QUOTE(Marian_2004 @ 17 Aug 2005, 11:20)
Nu mai stau sa fac show pe aici ca nu are rost. Ca*ati-va pe voi ca incalc legea ca fac garaj, in timp ce altii vin noaptea si va da in cap sau va fura tot din masina.
Am terminat cu acest topic. Stati voi si aberati pe aici, ca macar la asta va pricepeti. Daca construirea unui garaj se aseamana cu vestul salbatic....
*

maistre...no, du-tie sanatos si dieparte.

This post has been edited by Lolek: 17 Aug 2005, 11:26

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
brunner
post 17 Aug 2005, 11:28
Post #62

Membru autentic

From: ...

QUOTE(Marian_2004 @ 17 Aug 2005, 12:27)
Dati-o in colo de lege bah!
*

Punct.

--------------------
M M 1
+
Marty
post 17 Aug 2005, 11:28
Post #63

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Mareane, trai-ti-ar faianta-n baie, zi adresa unde stai, sa moara canceru' din lume daca nu fac reclamatie la Primarie si Disciplina in constructii si vin cu ei acolo sa-ti saltam garaju'! Promit ca voi fi prezent in momentul in care se va intimpla mirobolantul act al mutarii garajului cu forta si mai promit ca voi asista rinjind la acest act! Eventual, la cererea publicului, voi fi prezent inca vreo o ora dupa ce se termina toata actiunea si dispar organele abilitate. Asta pentru autografe si dedicatii, ca tot ai promis ca vei redecora fatada la "vrabiute".
Esti de acord?

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Cib
post 17 Aug 2005, 11:32
Post #64

fost posesor de Solenza

From: Iasi

unii oameni au o varsta dar nu au coborat inca din copac.. Bata si hormonii sunt cei care vb si se cred mari smecheri. Orice constructie care e amplasata pe domeniul public fara concesionare si autorizatii e ilegala. Faptul ca ti-a tunat tie a iti faci garaj acolo si ca tu crezi ca iti apartine ca iti parchezi masina acolo e pueril. curios e ca cei care fac asa galagie cu carajele sunt cei carora abia le-a mijit mustata...
Eu as fi primul care as face plangere, iti pun masina la dispozitie pe urma, nu de alta dar eu as avea nevoie de una noua si tu nu ma faci decat sa ma ajuti. Din fericire sunt in Romanica niste legi care sunt aplicate. Asa ca cei care se dau in stamba cu puterile si abilitatile de Rambo ii anunt frumos ca la mititica s-ar putea sa fie o fetita draguta.... Plus ca te ajuta sa iti schimbi masina...

Nu e un atac la persoana nimanui. Sunt cateva constatari vis a vis de topicul acesta... Mare e gradina ta Doamne...

This post has been edited by Cib: 17 Aug 2005, 11:41

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS - B-43-ZGO, SV-02-SST 2005
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
+
Doru
post 17 Aug 2005, 11:50
Post #65

Membru autentic

Pt Marean si alti posesori de 15 mp de domeniu public : ce faceti voi cand gasiti o masina parcata in fata garajuluii vostru pe care scrieti mare "NU PARCATI.GARAJ"?Va enervati,va dati cu c**u' de pamant,nesimtitul,cum isi permite,las ca-i desumflu eu rotile,unde se crede,in camp?! Pai daca nu iti faceai tu garaj,avea si ala loc sa parcheze,dar ce te intereseaza pe tine,doar in Bucuresti nu e criza de locuri de parcare , nu?!

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
+
mil
post 17 Aug 2005, 12:07
Post #66

ocupat

From: x

Oare de ce nu intram noi in UE in 2007? Pentru ca desi avem legi si reguli bune, le respectam facultativ...si inca o idee pe care apartine fostului mare primar al Bucurestiului Dem I. Dobrescu, cel care a amenajat partea nordica a orasului (salba de lacuri si parcurile aferente) si s-a confruntat cu prima migratie de origine rurala si cu infintarea/desfintarea mahalalelor: Romanii respecta mai mult autoritatile naturale decat autoritatile...adica un mardeias care face legea in cartier, un mafiot care fura fara sa fie pus la rece sunt mai paradoxal mai simpatizati si mai respectati de asupriti decat politistul, inspectorul de primarie si altii care sunt platiti de asupriti tocmai pentru a-i apara impotriva primilor...asa si cu garajele noastre, majoritatea lumii stie ca e ilegal, le vad dar nu le reclama ca in secret tanjesc si ei sa isi faca unul...sa iasa din rand...sa devina si ei smecheri.

Si uite asa avem 2 legi una oficiala si una naturala ... o respectam pe cea mai tare. Asa ca la noi autoritatile trebuie sa fie mai infricosatoare ca mafia, ca legile sa fie respectate.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
adso
post 17 Aug 2005, 12:15
Post #67

Membru autentic

mai la rece:

(parca a mai zis-o cineva)

de ce pana stramba-a corbului sa investesti cateva miute de euroi intr-un garaj, cand ai masina de 200 de euro (acum, ca programul rabla e history)?

acu' e bine biggrin.gif

This post has been edited by adso: 17 Aug 2005, 12:16

--------------------
Call me Ishmael...
+
cosmin_m
post 17 Aug 2005, 12:18
Post #68

Membru autentic

From: Bucuresti

Care mii ? Iti arat cateva garaje facute din resturi adunate de pe la groapa de gunoi a capitalei, bucati de gard, materiale ciordite de pe santiere...
Vorba ceea, daca 5 milioane e mult, crezi ca au bagat atata in garaj ?

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
paulp
post 17 Aug 2005, 12:31
Post #69

Bagator de seama!

Domnule Marean, eu sint absolut incintat de mesajele perfect adevarate si profunde ale matale, si n-am a-ti dori decit un singur lucru: sa ajungi ca aia din BMW 5, de fugeau cu 250/h in ciuda oricarei legi...

PS. In caz ca n-ai priceput, aia de au intrat sub TIR de n-a mai ramas nici rahat de analize din ei si bemveu lor 022.gif

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
+
miki
post 17 Aug 2005, 12:32
Post #70

#Hırsızlargibigeceniniçine

Si totusi.... Cine imi imprumuta un budozer....?
Ca de adresa am facut rost!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
adso
post 17 Aug 2005, 12:39
Post #71

Membru autentic

'ai mah, ca dam in alte alea. sa nu dorim moartea nimanui totusi, ca suntem crestini. sa le dorim o binemeritata corectie in schimb.

--------------------
Call me Ishmael...
+
paulp
post 17 Aug 2005, 12:43
Post #72

Bagator de seama!

Sorry, dar chiar asa va ajunge in dispretul fata de lege.
Ce crezi ca va face dupa ce va invata cit de cit sa conduca? Isi va baga picioarele in toate legile si va ajunge acolo unde i-am dorit.

Si-mi pare rau ca trebuie sa doresc asa ceva, dar e mai bine sa nu se perpetueze asemenea specimene. 022.gif

--------------------
+
miki
post 17 Aug 2005, 12:57
Post #73

QUOTE(adso @ 17 Aug 2005, 09:39)
'ai mah, ca dam in alte alea. sa nu dorim moartea nimanui totusi, ca suntem crestini. sa le dorim o binemeritata corectie in schimb.
*

Rusineeeeeeeee......
Ce ti-ai inchipuit...? Ca vreau sa-l calc cu buldozeru?
Nu... nu pe el, ci pe garajul lui ilegal....
Si dupa aia, pot aranja cu ADP-ul sa planteze panselute ( cam cum facu-ra altii prin '90 in fata TN) blink.gif

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
adso
post 17 Aug 2005, 12:59
Post #74

Membru autentic

mey, cititi mey cu mai multa atentie... 090.gif

--------------------
Call me Ishmael...
+
mil
post 17 Aug 2005, 13:01
Post #75

ocupat

From: x

Stisti vorba ceea Dumnezeu nu loveste cu parul sau pe loc? No sa stam linistiti...ca undeva si candva raul si binele se platesc...

Revenind in Buc, eu as vrea juma' de norma de inspector la primarie...oricat de prost platita...sunt gata sa fac apostolat...10 ani de zile pana intram naiba in randul lumii...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
paulp
post 17 Aug 2005, 13:01
Post #76

Bagator de seama!

E obosit si el, ce vrei smile.gif

Miki, in traducere, mie imi era adresat wink.gif

--------------------
+
i96nds
post 17 Aug 2005, 13:02
Post #77

Stefan

Group: Moderatori

QUOTE(Marian_2004 @ 17 Aug 2005, 09:00)
Insa, daca voi aveti masina si puteti sa ii faceti garaj ....

Cum adica pot sa ii fac garaj fara autorizatie??? Ce urbanism e asta? Cum adica sa nu ploua pe masina ??? Doar de aia e masina, sa stea afara. In ploaie. De aia e vopsita. Tu chiar nu ai fost in vest? Eu nu am vazut asemenea oratanii de garaje...

Nu sunt de acord cu bataia, insa totusi, daca cineva face reclamatie si umbla cu palniuta, eu zic ca si-o merita daca si-o fura, dupa aia.

Multumesc, esti dragut.... Adica merit bataie.... Uite asa imi trebuie daca deschid topicuri dintr-astea....

Bagati niste milioane in ceva, si pentru ca pe cutarescu il deranjaza la ochi, trebuie sa le daramati.

Chiar ma deranjeaza la ochi !!! Ce milioane vorbesti tu, frate? Eu am dat DOUA MILIARDE si jumatate pe un apartament la care plates 25 ani. Daca vedeam constructiile astea oribile nici nu il mai cumparam. Pai la mine scade valoarea apartamentului cu cateva mii de euro din cauza privelistei oribile create de acesti nesimtiti. Iar tu vorbesti de cateva milioane aruncate ilegal de niste cretini??? Dar pe mine cine ma protejeaza ca am investit 70.000 euro ???

Imi aduc aminte de vara mea din Toronto. Nu are voie sa puna rufe la uscat in balcon. Nu vorbesc numai de sarme pe sus. Nici macar suporti dintr-aceia pe care ii strangi !!! Asa ca..... mai avem mult .... Mariane, tie banuiesc ca nu ti-as putea cere sa nu iti intinzi chilotii la vedere pe balcon, pe motiv ca e ilegal, nu????

Ziceai de blocurile comuniste. Iti spun eu. Peste 50 ani sigur le daramam si pe astea ca sunt urate....

This post has been edited by i96nds: 17 Aug 2005, 13:03

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 01:19
Forum Renault