semering vibroken
![]() ![]() ![]() |
semering vibroken
florentin07 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenta
2003/clima
|
|||
interlagos89 |
![]()
|
![]() Keep Walking Group: Members Posts: 300 Joined: 17 April 08 ![]() |
daca nu iti scade nivelul la ulei verifica bine sa nu fie antigel.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. verifica pompa de ulei daca este ok si daca nivelul este unde trebuie ;
2. eu am peste 120.000 km si nu am astfel de probleme , desi merg destul de turat cu ea . Cu siguranta ai si alte probleme in afara de acel semering ; 3. prelingerea pe acolo nu face balta ... verifica nivelul din cutie , poate ai vre-un burduf la planetara dus . Verifica si nivelul de la servo-directie , ca am intalnit si probleme la caseta sa arunce lichid de servo . - ar trebui sa expui problema la "Probleme tehnice", cele cu raspuns rapid , cele numerotate ! This post has been edited by marius80_eugen: 13 Jul 2012, 19:16 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cam neclara expunerea. Ca sa schimbi "garnitura' ar trebui sa schimbi de fiecare data cureua de distributie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:40 |