DEGRESARE PARBRIZ
![]() ![]() ![]() |
DEGRESARE PARBRIZ
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ai drum la mare? Am eu de la Mafra un spray cu o spuma "activa" pt curatarea geamului. O folosesc la curatat parbrizul. A scos pana acum orice, inclusiv adezivii de la rovigneta / bulina mare rotunda de la RCA... Daca ai drum la mare ne intalnim si iti dau sprayul sa incercam... sau cauta pe la magazine spray cu spuma d-asta. Eu am dat 7 lei pe ea, dar am cumparat-o direct de la ei...
http://www.mafra.ro/spuma-activa-pentru-ge...linzi-p-86.html |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Incearca solutie anti ploaie de la turtle. Are in componenta alcool izopropilic.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
merci baieti, incep cautarile de maine.
|
--------------------
supernova
Clima
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In principiu ia niste solutie de geamuri mai bunicica (ajax de exemplu) si curata geamul unde este sparcait cu ce ai zis tu, folosind hartie, nu carpe!! Carpele nu absorb unsoarea, hartia da. Curata-l seara sau dimineata cand nu este cald afara, mai exact nu dupa ce a batut soarele in el. Cel mai bine se curata cand este racoare.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E as incerca cu un suc de lamaie/lime (bun degresant) si apoi cu ceva otet.
E bine ca, in cazul utilizarii unui cleaner de geamuri, sa fie unul cu amoniac - ammonia - (se poate face si home made din amoniac de bucatarie) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
powertodacia |
![]()
|
i am dat la spalatorie cu bitum...sa vedem acum
|
--------------------
supernova
Clima
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:48 |