Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pedele vrea majoritatea in parlament ca sa-l dea jos pe ciolos...cu fiecare săptămână de guvernare a guvernului meu de incompetenti scad din procentele pedeleului.
This post has been edited by tony-s: 22 Jun 2016, 09:52 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
A ramas doar numele PNL,care de fapt este tot un PSD,PDSR,FSN,urmasii comunistilor.
Nesimtiti,intineaza istoria partidului. ![]() Cind te gindesti ca I.C Bratianu a murit in inchisorile comuniste,iar nemernicii astia isi bat joc. Toti o apa si-un pamant....... |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sa mai stergem nitel prafu' (care s-a ales) de pe pnl: se apropie alegerile, si ca sa nu rateze, dau o data cu stangu-n dreptu'*, si inca o data cu dreptu-n stangu'. Perfect, si-a vazut base visul cu ochii, i-a facut si p-astia praf...
* tocmai ei vorbesc de guvernare? Astia ("tehnocratii") macar au mai miscat cate ceva pe ici-colo, in puncte esentiale, chiar si cu cate un rateu ca Biris. Plm, vin alegerile si n-am cu cine sa votez. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La cata pensia are Zegrean (io zic ca este peste 12.000 lei, ca sa nu zic ca mai probabil e spre 20.000 lei) dorinta lui de a fi parlamentar poate e ca vrea sa fie oleaca "imun".
Eu l-as vota. Trebuie sa fie printre parlamentarii aia si cineva care sa-i invete cum se intepreteaza legea spre binele lor. Ori cine e mai experimentat decat Zegrean in intepretari de lege? In afara de DNA, bineinteles. Din cate mi-aduc eu aminte Zegrean a fost avocat inainte de a fi la parlamentar. De ce nu se face din nou avocat? La o somitate ca el cred ca ar curge clientii rauri-rauri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Mda, s-au intors din concedii cu forte proaspete.
Tampenii noi aveeeeeeemm! De floare si bostan, baeeeti! "Un senator PNL vrea taxă pe meniul de nuntă. „Țara asta are destule fluxuri din care să trăim foarte bine cu toții” " http://www.mediafax.ro/politic/un-senator-...-totii-15686246 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
de pe FB:
QUOTE vasile blaga a demisionat. exista acum un soi de armonie la pnl. un semipartid cu o semiconducere ![]() ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Sep 2016, 22:01) La cata pensia are Zegrean (io zic ca este peste 12.000 lei, ca sa nu zic ca mai probabil e spre 20.000 lei) dorinta lui de a fi parlamentar poate e ca vrea sa fie oleaca "imun". Eu l-as vota. suspectez ca ai dreptate |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un pic surprinzătoare mișcarea de azi a lui Iohannis - scoaterea totală din joc a lui Vasile. Probabil că va urma aducerea lui Cioloș pentru a "salva partidul"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Stai relax, ca e doar inceputul.
Mai urmeaza si altii de la nu spui care partid. ![]() Asta daca e sa se respecte algoritmul. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si-a dat Blaga demisia de onoare. Jegos ordinar. Daca avea un strop de onoare nu accepta postul pe care l-a detinut stiindu-se cu bube-n cap si in stilul mioritic "poate am noroc si de mine nu se leaga".
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Sep 2016, 14:59) Un pic surprinzătoare mișcarea de azi a lui Iohannis - scoaterea totală din joc a lui Vasile. Probabil că va urma aducerea lui Cioloș pentru a "salva partidul" ![]() Nu are cum sa vina Ciolos, cel putin nu inainte de alegeri. Ar insemna sa nu isi tina cuvantul de onoare.* *din madam Gorghiu. |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Sep 2016, 14:59) Un pic surprinzătoare mișcarea de azi a lui Iohannis - scoaterea totală din joc a lui Vasile. Probabil că va urma aducerea lui Cioloș pentru a "salva partidul" ![]() Probabilitatea a devenit aproape certitudine. Ciolos Premier! Sa cantam oda bucuriei! Un astfel de demers salvator de natie merita! Aleluiah! Aleluiah! De Bok isi mai aduce cineva aminte? Macar ala era in partid de la inceput. Oricum, de admirat ca acum au luat-o baietii din timp, sa nu fie asa batator la ochi. La Johannis in 2 saptamani de la un nemembru de partid a ajuns presedinte si candidat la presedentie. Acu treaba e mai organizata. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Sep 2016, 10:57) Probabilitatea a devenit aproape certitudine. Ciolos Premier! Sa cantam oda bucuriei! Un astfel de demers salvator de natie merita! Aleluiah! Aleluiah! De Bok isi mai aduce cineva aminte? Macar ala era in partid de la inceput. Oricum, de admirat ca acum au luat-o baietii din timp, sa nu fie asa batator la ochi. La Johannis in 2 saptamani de la un nemembru de partid a ajuns presedinte si candidat la presedentie. Acu treaba e mai organizata. Parerea mea e ca Ciolos se va pisha cu bolta pe toate declaratiile lu' KWJ, si a altora care-i cer imperativ implicarea intr-unu' din partide. Si va astepta linistit alegerile, din postura relaxata de spectator. Da' e doar parerea mea. ![]() This post has been edited by RZV: 29 Sep 2016, 11:21 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ti-ai facut planul la semnaturi pentru USR? Daca nu, lasa vrajeala si treci mai bine la munca.
|
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
Ce ma? Iar ai mancat de pe jos?
![]() Ce treaba am io cu semnaturile lu' Dan? |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 29 Sep 2016, 14:29) Cine e Dan? 29 Sep 2016, 14:55: QUOTE(radian @ 29 Sep 2016, 14:30) ![]() ![]() ![]() QUOTE Dacian Ciolos a participat aseara la reuniunea liderilor PPE/ Premierul ar fi declarat ca isi doreste ca un guvern liberal sa continue ce a inceput This post has been edited by neumann: 29 Sep 2016, 13:55 |
--------------------
...
..
|
|
RZV |
![]()
|
S-a 'ntors lumea cu susu'n'jos. Neumann citeaza din notnews.
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Vasile Blaga: "Suntem un singur partid, am decis ca PNL sa aiba un presedinte unic - Alina Gorghiu" Da asta nu s-o retras? ![]() Sau... doar asa de forma, sa arate ei cat is de integri? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Astia o ramas fara candidati?
![]() Alina Gorghiu le invita pe Denise Rifai si Simona Gherghe sa candideze pe listele PNL Sau trebuia sa pun la imbecili autohtoni? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
regula unu a unui bun lider este sa se inconjoare de unii mai imbecili ca el
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
am observat asta la seful tau, un foarte bun lider, de altfel
![]() |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
invat de la cei mai buni buei
![]() a propos, tocmai s-a eliberat un post in echipa mea, trimite un CV ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
ma bag ma, cum sa nu, mai ales daca e de spart bani europeni. Am si ceva experienta, uite unii au convins specialijtii de la pruzell ca e musai sa dea cu pietre in riu din elicopter, sa aibe pestele un'sa depuna icre!
This post has been edited by neumann: 10 Oct 2016, 15:20 Attached thumbnail(s) brmvf.jpg ( Size: 453.67k ) Number of downloads: 193 |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
A murit Radu Campeanu.
Nu putea sa lipseasca de la eveniment sa-si dea cu parerea nenea Quintus care se da mare liberal. Au ramas liberalii cu un decan de varsta liberal pana in maduva oaselor. Fost colaborator si informator al securitatii, care zicea ca nu a putut refuza Securitatea. Rau a ajuns asa zisa dreapta romaneasca. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai inseamna ca esti fericit. Cu cat e dreapta mai slaba, cu atat e ma tare stanga ta iubita.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
klaus |
![]()
|
Cine o fi fost impotriva legii lustratiei propuse la vremea ei de Ticu Dumitrescu?
Ilici? Ei bine nu, cel mai mare modificator al legii in parlament a fost Quintus. Quintus care a modificat si legea CNSAS, ca sa fie stabilit de CNSAS doar cei care au facut "politie politica", nu si cei care au colaborat cu securitatea, care au semnat angajamente, care au primit bani. De ce oare? De liberal vertical ce a fost? Sau este? Si partidul liberal il poarta ca pe sfintele moaste pe un colaborator si delator al securitatii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:46 |