Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
![]() ![]() ![]() |
Partidul Național Liberal, al Brătienilor, cândva
RDK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
M-am descurcat doar cu rețetă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Nu place la oameni că e semnată digital și nu se acordă titlul de "inginer" cum au ei la dosar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Habba @ 16 Feb 2021, 14:28) Păi gurile rele ale invidioșilor zice că e o diplomă de absolvire a cursurilor de master. Alte guri și mai spurcate cică ar fi de fapt o adeverință, gen a fost și el pe acolo. Nu diplomă de absolvire. Și în niciun caz de facultate, ci de master, adică na, studii postuniversitare. Ce e, spun răutăcioșii naibii, dubios e că domnul VVV s-a apucat să-și echivaleze diploma taman în mandatul de premier al celui mai bun PM ante și post decembrist pe care l-am putut avea, domnul Dacien. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.254 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum ai putea avea master fara licenta?
Bine intrebarea este valabila pentru situatiile in care ai facut scoala in curicula Bologna |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
Păi asta e întrebarea: unde e diploma de licență, nu adeverința de master.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De-a dreptul scandalos ca nu si-a postat diploma de licenta pe DC...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Ce a postat pe fb acum câteva zile nu e bun?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Feb 2021, 18:47) Domnu' Semaforie, sunt înalte școli prin UE care în oferta educațională au direct programe de master. De exemplu: QUOTE The more recent Master in Science (MSci or M.Sci.) degree (Master of Natural Science at the University of Cambridge), is an undergraduate (UG) level integrated master's degree offered by UK institutions since the 1990s. It is offered as a first degree with the first three (four in Scotland) years similar to a BSc course and a final year (120 UK credits) at master's level, including a dissertation.[6][9] The final MSci qualification is thus at the same level as a traditional MSc. . La fel sunt și în DE. Deci probabil la fel și prin Austria. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Eram convins că nu e vorba decât de o neînțelegere și necunoaștere rușinoasă a obiceiurilor de prin alte părți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
Domle, nicăieri în lumea civilizată nu ești primit la master fără absolvire de studii echivalent licență (undergraduate/bachelor degree).
S-au crizat analfabeții ca și la Funeriu, căruia ii cereau diploma de bac. <span class='edit'>16 Feb 2021, 20:05:</span> QUOTE(DragosP @ 16 Feb 2021, 14:44) Ce e, spun răutăcioșii naibii, dubios e că domnul VVV s-a apucat să-și echivaleze diploma taman în mandatul de premier al celui mai bun PM ante și post decembrist pe care l-am putut avea, domnul Dacien. Omul nu traia în România înainte de 2016, deci de ce l-ar fi interesat echivalarea studiilor? Când a avut nevoie, și-a echivalat. Big fukin deal. Na, poftim! This post has been edited by Habba: 16 Feb 2021, 21:12 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Omul mai are un mare pacat: ca nu si-a vazut de viata departe de panarama asta pe care o numim noi tara...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 16 Feb 2021, 20:55) Domle, nicăieri în lumea civilizată nu ești primit la master fără absolvire de studii echivalent licență (undergraduate/bachelor degree). S-au crizat analfabeții ca și la Funeriu, căruia ii cereau diploma de bac. <span class='edit'>16 Feb 2021, 20:05:</span> Omul nu traia în România înainte de 2016, deci de ce l-ar fi interesat echivalarea studiilor? Când a avut nevoie, și-a echivalat. Big fukin deal. Na, poftim! Nici eu nu mi-am luat diploma imediat si mai stiu destui care au ridicat-o si dupa 10 ani. Cu echivalarile, la fel. Cand ai nevoie. Dar cand esti un analfabet cu coada pe sus, invidia de macina. This post has been edited by IRONICK: 16 Feb 2021, 21:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
apropo se pare ca si-a modificat cv-ul...
e facut de un copil acest cv? fara date clare, perioade de studiu etc. in afara ca a fost un copil precoce nu vad decat un oportunist. brusc nu mai e masterand... Untitled.jpg ( Size: 318.88k ) Number of downloads: 164 si ii dau dreptate lui Merced... mai bine statea de unde a venit. eu sincer de hoti m-am saturat...indiferent de culoare politica aici toti vad doar o vaca de muls. daca vor revolutiona ceva imi cer scuze anticipat. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 16 Feb 2021, 21:47) apropo se pare ca si-a modificat cv-ul... Tot mai bine era cu Ponta sau Veorica. e facut de un copil acest cv? fara date clare, perioade de studiu etc. in afara ca a fost un copil precoce nu vad decat un oportunist. brusc nu mai e masterand... Untitled.jpg ( Size: 318.88k ) Number of downloads: 164 si ii dau dreptate lui Merced... mai bine statea de unde a venit. eu sincer de hoti m-am saturat...indiferent de culoare politica aici toti vad doar o vaca de muls. daca vor revolutiona ceva imi cer scuze anticipat. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu era bine nici cu aia... dar de ce trebuie sa umflam niste date? am inteles ca e super calificat, mega om, expert international... am avut presedinte cu 4 clase de ce n-am avea si ministri fara doctorat sau masterat?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Habba |
![]()
|
Cum ziceam, analfabeții se crizează.
![]() "Diploma, emisă pe 4 octombrie 2011 și semnată de prorectorul prof. Dr. Edith Littich, afirmă că Voiculescu a obținut titlul de „Magister” în domeniul studiilor sociale și economice, „îndeplinind toate cerințele specificate în programul de studii”. AFP a trimis o cerere de verificare, prin e-mail, cu copiile de mai sus atașate, la universitatea din Viena, care a confirmat validitatea documentelor. Roland Humer, șeful de cabinet al rectorului, a răspuns pe 2 februarie: „Pot confirma că certificatul - așa cum l-ați trimis în atașament - a fost emis de WU". WU înseamnă Wirtschaftsuniversität, adică Universitatea de Economie în germană." This post has been edited by Habba: 16 Feb 2021, 22:00 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
te pupa Caragiale:
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Habba |
![]()
|
Poate mai ai niște mașini de înmatriculat la Rahova, si te reținem...
|
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu zic că trebuia să rămână unde era din cauză că face rău unde e acum. Dar la final o sa ii para rău că nu a putut să facă ce ar fi vrut. Eu cred că e bine intenționat, dar șansele să faci schimbări în țara asta tind spre zero.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 16 Feb 2021, 21:54) nu era bine nici cu aia... dar de ce trebuie sa umflam niste date? am inteles ca e super calificat, mega om, expert international... am avut presedinte cu 4 clase de ce n-am avea si ministri fara doctorat sau masterat? CV-ul meu arata intr-un mare hal. De fapt, nici l-am mai modificat de mult. Si destule cunostinte stiu in aceeasi situatie. Pentru ca lucrand in domeniu, te cunosti. In schimb un analfabet trebuie sa aiba un ceveu ingrijit, ca doar este singurul lui lucru de valoare. Unii au chiar si pagina web cu mirobolanta cariera. Mdeci mai bine economist la spiru sau serei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Gata, l-ati spalat si pe asta?
Omu' a recunoscut modificandu-si CV-ul, dar "expertii" de pe daciaclub il contrazic. ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Lasă dom'le, dacă nici Ironick nu și-a luat diploma decât când și-a adus aminte...
Vorba aia "garantat ironick!" |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 17 Feb 2021, 05:37) Gata, l-ati spalat si pe asta? Omu' a recunoscut modificandu-si CV-ul, dar "expertii" de pe daciaclub il contrazic. ![]() Ce a recunoscut bre, ca mie nu mi-e clar. Dezvolta subiectul ca m-ai făcut curios. Ai citit din link-ul pe care l-am pus mai sus? Ca i-au verificat aia de la AFP documentele la Viena, si sunt pe bune. This post has been edited by Habba: 17 Feb 2021, 08:32 Attached thumbnail(s) diploma.png ( Size: 609.32k ) Number of downloads: 91 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Feb 2021, 15:44) dubios e că domnul VVV s-a apucat să-și echivaleze diploma QUOTE(sorin1983 @ 16 Feb 2021, 21:47) apropo se pare ca si-a modificat cv-ul... QUOTE(ady77 @ 17 Feb 2021, 06:37) Omu' a recunoscut modificandu-si CV-ul Alooo, tovarasi, asta-i topic de dat mooie pnl-ului. Din cate stiu nea Vasile asta cu cv si diploma dubioase (ca nu-s atestate de voi) e la alt partid. Aici ziceti si voi de Vasile -unicul p.m., cu revenirea "in V" a economiei (oops, asta e dureroasa pt. unii ciolaci). De exemplu Mara reloaded. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(maho @ 17 Feb 2021, 09:47) Acu' ce să zici și tu? Ție și Coliban ăla al vostru ți se pare rupt din soare, cu toate că a mințit grav în legătură cu presupusa lui absolvire de automatică... Da' a muncit dom'le! Cam ca VVV, cu traficu' de medicamente... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:25 |